Leány U12: Fájó vereségek

Nagyon vártuk a harmadik forduló küzdelmeit, azonban a felkészülésünk közel sem volt zökkenőmentes. Több sérüléssel, betegséggel is bajlódtunk a héten, volt akire nem számíthattunk volt akit egy csak mérkőzéssel tudtunk terhelni. A reggeli találkozón egy „hazai” ellenfél várt ránk, Bence bácsi fiai ellen játszottunk. Korábban több edzőmérkőzésen is találkoztunk, ahol szoros mérkőzéseket játszottunk. Ezen a találkozón azonban a fiúk az első perctől a játék minden elemében felénk kerekedtek. Nagyon pontatlanul és nagyon akaratgyengén játszottunk, ami megpecsételte a sorsunkat.

Egy meccs pihenő után a Törekvés csapatával mérkőztünk meg. Kiegészültünk 12 főre ezen a meccsen, és a hozzáállásunk is nagyot javult. Ellenfelünk azonban alapos fizikai fölényben volt, ami mellett a játék más elemeiben is előrébb jártak. Becsülettel küzdöttünk, de a mai formánkban ez sajnos ennyire volt elég.

Sajnálom a mai két mérkőzést mert a végső elszámolásnál ezek a vereségek nagyon fájni fognak. Nehéz felkészülésünk volt, és azóta is többen kidőltek betegség miatt. Rendeznünk kell minél gyorsabban a sorainkat és újra teljes értékű munkát végeznünk. A következő fordulóig sok időnk van felkészülni, mindenféleképp a feljutás a cél. Hajrá Kaszások!!

Első mérkőzés

Óbudai Kaszások/B – Óbudai Kaszások Girls  54:23 (17:2; 9:8; [3:5] 12:2; 13:6)

Kaszások: Ceglédi 3, Szalay 3,  Kutrovácz 1, NÉMETH 2, Zsuffa , Kozák,  Sárközy 1,  Berke 2, Csoknyay 4, Peredy 2, ZÁMBÓ-DIGRUBER 5

 

Második mérkőzés

Óbudai Kaszások Girls – Török Sasok 33:69 (7:16; 7:10; [3:5] 6:22; 10:16)

Kaszások: CEGLÉDI 12, Szalay 3,  Kutrovácz 2, Németh 1, Zsuffa, Sárközy, STERBENZ   9, Berke 1, Csoknyay 2, Peredy, Kozák 1, Zámbó -Digruber 2


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00