Leány U16: Szoros vereség

U16 Leány

Helyszín: Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia

Játékvezetők: Fleischmann Krisztián, Bozóki Bettina

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-11-27 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
NKA Pécs U15 Leány/B 20 12 21 13 66
Óbudai Kaszások U16 Leány 21 13 17 12 63

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások: Krajcsovich 2, BABAY-BOGNÁR 26, CSOCSÁN 11/9, Sterbenz 2, KERÉKGYÁRTÓ 18 Cs: Mahmoud, Nádasdy 4, Paulicska 2, Léh, Horváth H.

1. félidő

Az első negyedben amilyen szépen támadtunk, olyan elemi hibákat vétettünk védekezésben. Rossz váltások, ütközések fel nem vállalása, kizárás hiánya. A második negyedben támadásban a nem kikényszerített hibák voltak többségében nálunk. Míg az első negyedben járt a labda, megvolt a helyezkedés és időzítés, addig a második negyedben egyénileg próbálkoztunk többet, ami nem a mi terepünk.

2. félidő

A második félidő elején kiépítettünk egy tíz pontos előnyt, amit nem tudtunk megtartani és leginkább az utolsó negyedben támadásban és védekezésben is fegyelmezetlenül játszottunk.

Összegzés

Odafigyelésben és erőszakosságban sokkal többet kell beleraknunk egy ilyen szívós ellenféllel szemben. Nem adhatjuk meg magunkat a körülményeknek vagy a játékvezetői felfogásnak. Ma mi voltunk a puhányabbak ebben.
Nagy menetelésben vagyunk, sokadik mérkőzésünket játszottuk a bajnokságban. Remélem, hogy ez a vereség felpiszkált mindenkit kellően és az utolsó három alapszakasz mérkőzésünkre felszívjuk magunkat. Fizikálisan és mentálisan is!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!