Leány U18: Önbizalom növelő győzelem

U18 Leány

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Bujtor Péter, Porkoláb Mercédesz Anett

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2023-10-21 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MTK Budapest 14 5 12 12 43
Óbudai Kaszások U18 15 18 15 27 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások: BABAY-BOGNÁR 14, MAHMOUD 12/6, Sterbenz D. 9/6, CSOCSÁN 8/6, Kerékgyártó 6
Cs: Forró 2, FERLETYÁK 12/3, Szabó 2, Kocsis 6/3, Paulicska 4, Ducza, Léh

1. félidő

A mérkőzés első negyedében érezhetően nem játszottunk a saját ritmusunkban, ami nem is csoda, hisz jó pár hete volt már az utolsó junior mérkőzésünk. Össze kellett újra csiszolódnia a kadett és a junior korú játékosoknak. A második negyedtől kezdődően viszont kezünkbe vettük az irányítást és támadásban a négy dobott triplának és a koncentrált védekezésünknek is köszönhetően tíz pont fölötti vezetést harcoltunk ki a félidőre.

2. félidő

A harmadik negyedben védekezésben több helyezkedésbéli hibát követtünk el, amit ellenfelünk ki is használt. Egy gyors időkérést követően rendeztük a sorokat és ezeket a hibákat ki tudtuk javítani, illetve támadó oldalon nagy kedvvel játszottunk, így ezt a negyedet is megnyerve növeltük előnyünket a záró felvonás előtt. A negyedik negyedben felőröltük ellenfelünket és sok labdát szereztünk, melyekből könnyebb gyors indítás kosarakat tudtunk dobni. Örülök, hogy a pályán értékes perceket tudott mindenki eltölteni.

Összegzés

Szombat délelőtt volt a mérkőzés és előző nap délután szinte minden játékos pályára lépett különböző bajnokságokban, de ettől függetlenül az esetleges fáradtságon túl tudtunk lendülni és egy magabiztos győzelmet tudunk úgy szerezni, hogy közben szakmailag is értékes találkozót játszottunk. Szeretnénk megnyerni az összes junior meccsünket és kihozni a legtöbbet az idei junior bajnokságból.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00