Lendületes játék

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Miháczi Ádám

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-25 14:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Újpest-MT/A 2 0 3 6 4 15
Békási Kaszások U11 18 14 4 27 10 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: KRONAVETTER 22, CZIRKOS Á 20, SZABADOS 9, DÓSA 7, Vitéz 4, Ollai 3, Kovács 3, Fülöp 3, Szántó 2, Bíró 0

1. félidő

A Békási Kaszások U11-es csapata is megkezdte a Kenguru Bajnokságot. Az első mérkőzést az Újpest MT/A csapatával játszottuk. Az kérésem a srácokhoz egyszerű volt, élvezzék a játékot, és játszanak össze. Nagy iramban kezdünk meg a mérkőzést, egymás után szereztük a pontokat. Az első negyedben Dani 10, Ákos 6 és Bálint 2 pontot tett bele a közösbe.
A második negyedben mindenki szerzett pontot. Az első félidőben sikerült már egy nagyobb előnyre szert tennünk, így volt lehetőségünk plusz feladatok gyakorlására.

2. félidő

A félidőben 4 büntetőt tudtunk bedobni. Rákapcsoltunk védekezésben, sok labdát tudtunk szerezni, amikből üres ziccereket tudtunk dobni. Jó volt látni, ahogyan a srácok egy szerzett labda után indulnak és sok esetben az üres társnak passzoljuk. A harmadik negyedben 27 pontig meg sem álltak a fiúk. A negyedik negyedben is két számjegyűt dobtunk.

Összegzés

A kért dolgokat megcsinálták a srácok. Védekezésben ott tudtunk lenni közel, és a felesleges nyúlkálás helyett, megcsináltuk a tisztán közel védekezést. Aminek sokszor meg is lett az eredménye, mert felvetettük a labdát és a passzt elvittük. Jó volt látni, hogy mindenki oda teszi magát védekezésben, és támadásban is. Bele-bele csúszott azért egy két apró hiba, de ezeket kitudtuk javítani már ott rögtön.
Gratulálok srácok a jó játékhoz, csak így tovább!!!
Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…