Lendületes játék

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Miháczi Ádám

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-25 14:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Újpest-MT/A 2 0 3 6 4 15
Békási Kaszások U11 18 14 4 27 10 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: KRONAVETTER 22, CZIRKOS Á 20, SZABADOS 9, DÓSA 7, Vitéz 4, Ollai 3, Kovács 3, Fülöp 3, Szántó 2, Bíró 0

1. félidő

A Békási Kaszások U11-es csapata is megkezdte a Kenguru Bajnokságot. Az első mérkőzést az Újpest MT/A csapatával játszottuk. Az kérésem a srácokhoz egyszerű volt, élvezzék a játékot, és játszanak össze. Nagy iramban kezdünk meg a mérkőzést, egymás után szereztük a pontokat. Az első negyedben Dani 10, Ákos 6 és Bálint 2 pontot tett bele a közösbe.
A második negyedben mindenki szerzett pontot. Az első félidőben sikerült már egy nagyobb előnyre szert tennünk, így volt lehetőségünk plusz feladatok gyakorlására.

2. félidő

A félidőben 4 büntetőt tudtunk bedobni. Rákapcsoltunk védekezésben, sok labdát tudtunk szerezni, amikből üres ziccereket tudtunk dobni. Jó volt látni, ahogyan a srácok egy szerzett labda után indulnak és sok esetben az üres társnak passzoljuk. A harmadik negyedben 27 pontig meg sem álltak a fiúk. A negyedik negyedben is két számjegyűt dobtunk.

Összegzés

A kért dolgokat megcsinálták a srácok. Védekezésben ott tudtunk lenni közel, és a felesleges nyúlkálás helyett, megcsináltuk a tisztán közel védekezést. Aminek sokszor meg is lett az eredménye, mert felvetettük a labdát és a passzt elvittük. Jó volt látni, hogy mindenki oda teszi magát védekezésben, és támadásban is. Bele-bele csúszott azért egy két apró hiba, de ezeket kitudtuk javítani már ott rögtön.
Gratulálok srácok a jó játékhoz, csak így tovább!!!
Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30