Magabiztos győzelemmel zártuk a tornát!

Helyszín: CAMUGO SportLab Kosárlabda Csarnok (1117. Bp. Huny

Játékvezetők: Matics Sándor, Török Béla

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-13 09:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Egri VSI KOK/A 14 12 17 12 55
Serdülő U14 23 18 23 16 80

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: HIDVÉGI 14, SERES 13/3, NÉMETH 12, Herbák 8, Sárváry 4, Lovas 4, Orosházi, Csillag 5, Horváth 7, Lugossy 3, Goór 9, Krajcsi 1.

1. félidő

Jól kezdtük a találkozót és bár a festékben többször is meggyűlt a bajunk az egri magas játékosokkal, azt gondolom, hogy rögtön az elején sikerült kézbe venni az irányítást. Sok könnyű kosarat tudtunk dobni, amelyre ellenfelünknek nem volt elegendő válasza. 9 pontos előnyt építettünk fel az első negyedben, amit szerettünk volna minimum megduplázni a folytatásban. Ez sajnos nem sikerült, mivel szinte rögtön a játékrész elején kiment Kornél bokája. Komoly érvágás volt ez nekünk, hiszen nélküle súlytalanná és sebezhetővé váltunk a palánk alatt és az Eger rendre ki is használta a fizikális fölényét. Egyfelől kicsit aggódtunk a folytatás miatt, azonban mindenképpen erőt meríthettünk abból, hogy még ilyen körülmények között is tovább tudtuk növelni előnyünket. A 15 pontos vezetés bíztató volt, de korántsem megnyugtató.

2. félidő

Fontos volt, hogy jól kezdjük a második félidőt. 10:2-vel indítottunk és valahogy az volt az érzésünk, hogy ezt a győzelmet már nem vehetik el tőlünk. Elkezdtük forgatni a játékosainkat, így mindenki megkapta a lehetőséget, hogy hozzátegye a maga részét a sikerhez. Örvendetes tény, hogy mindegyik felvonást meg tudtuk nyerni, ezzel magabiztos győzelmet arattunk. Tartalmas és rendkívül hasznos másfél napot éltünk át a csapattal, hihetetlen mélységekkel és csodálatos magasságokkal, az érthető öröm mellett mégis bizonyos fokú hiányérzetünk lehet a teljesítményünk miatt…

Összegzés

Épphogy csak megnyertük előző este drámai meccsünket, arra kellett ébrednünk, hogy máris itt a következő feladat. Bizakodva vártuk a találkozót, de fontos volt, hogy ne legyünk túl magabiztosak. Végig kontrolláltuk a mérkőzést, így sikerült győzelemmel zárnunk a tornát. Ha azt nézzük, hogy az előzetes elvárásoknak megfelelően, a három meccsből, csak egyszer kellet vesztesként elhagynunk a játékteret, akkor elégedettek lehetnénk, azonban korántsem ennyire rózsás a helyzet. Sok hiba a felszínre került, tehát nem tétlenkedhetünk. Újult erővel dolgoznunk és fejlődnünk kell tovább, hiszen nagyon sok javítandó eleme van még a játékunknak. Bár csak a neten lehetett követni az eseményeket, köszönjük mindenkinek a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00