Magabiztos siker

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Balogh Kristóf, Kutrika Andrea

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-01-27 12:20:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd/C 11 14 4 7 36
Serdülő I. (ffi) 24 30 28 10 92

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Marossy Barnabás 5, Vermes Örs 7, Márkus Tamás 9, KISS KOPPÁNY 24, Beke Botond 6, Lückl Zsombor, Kocsis Marcell 7, Szabados Benjámin 19, KISS CSANÁD 7, Pusztai Bence 4, MICHEL ANDRÁS 2, Császár Sándor

1. félidő

Következő Budapest bajnoki mérkőzésünket a Budapesti Honvéd/C csapata ellen játszottuk idegenben. Motivált, jó bemelegítés után sikerült nekik esnünk. Támadásban nagyon szép befejezések születtek, és kiemelném az előkészítéseket. Kerestük is egymást a labdával, jók voltak a passzok összességében. Második hadtestületünk rátett még egy lapáttal. Félidőre sikerült 29 pontra növelni az előnyünket.

2. félidő

Ott folytattuk, ahol abbahagytuk. A mérkőzés már eldőlt. Ilyen különbségnél már nehéz motiváltan játszani. De nekünk sikerült, és tudtunk további játékelemeket gyakorolni. Utolsó negyedben már csak a legfiatalabbak játszottak. Védekezésben és támadásban is odatették magukat a vitézek. Mutatja is, hogy a negyedik negyedet is sikerült megnyerni. A mérkőzést 36-92-re magabiztosan megnyertük.

Összegzés

Magabiztosan begyűjtötte a csapat a következő győzelmet. Hoztuk a papírformát, tehát helyén kell kezelnünk a mérkőzést. Örülök, hogy a fiatalok is együtt tudtak huzamosabb ideig játszani. Jövőbe mutató volt a fiatalok játéka is! Hajrá Kaszások! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00