Magabiztos siker

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Balogh Kristóf, Kutrika Andrea

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-01-27 12:20:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd/C 11 14 4 7 36
Serdülő I. (ffi) 24 30 28 10 92

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Marossy Barnabás 5, Vermes Örs 7, Márkus Tamás 9, KISS KOPPÁNY 24, Beke Botond 6, Lückl Zsombor, Kocsis Marcell 7, Szabados Benjámin 19, KISS CSANÁD 7, Pusztai Bence 4, MICHEL ANDRÁS 2, Császár Sándor

1. félidő

Következő Budapest bajnoki mérkőzésünket a Budapesti Honvéd/C csapata ellen játszottuk idegenben. Motivált, jó bemelegítés után sikerült nekik esnünk. Támadásban nagyon szép befejezések születtek, és kiemelném az előkészítéseket. Kerestük is egymást a labdával, jók voltak a passzok összességében. Második hadtestületünk rátett még egy lapáttal. Félidőre sikerült 29 pontra növelni az előnyünket.

2. félidő

Ott folytattuk, ahol abbahagytuk. A mérkőzés már eldőlt. Ilyen különbségnél már nehéz motiváltan játszani. De nekünk sikerült, és tudtunk további játékelemeket gyakorolni. Utolsó negyedben már csak a legfiatalabbak játszottak. Védekezésben és támadásban is odatették magukat a vitézek. Mutatja is, hogy a negyedik negyedet is sikerült megnyerni. A mérkőzést 36-92-re magabiztosan megnyertük.

Összegzés

Magabiztosan begyűjtötte a csapat a következő győzelmet. Hoztuk a papírformát, tehát helyén kell kezelnünk a mérkőzést. Örülök, hogy a fiatalok is együtt tudtak huzamosabb ideig játszani. Jövőbe mutató volt a fiatalok játéka is! Hajrá Kaszások! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00