Magunkat vertük meg

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Erdész Dávid, Iski Zsolt

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-12-07 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 11 10 20 22 63
Női Serdülő 20 18 12 11 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Babay-B. 5, Bobvos 5, Csicsvári 4, CSONKA 8, Evellei 13, Henglár, KERÉKGYÁRTÓ 2, Kronavetter 10, Mahmoud 5, Marosvölgyi 6, Nagy 6, Rompos

1. félidő

Harmadik meccsünk következett a pest megyei bajnokságban. A veretlen gödi csapatot fogadtuk, akik eddig 4-0-s mérleget tudtak maguk mögött. Szeptemberi országos selejtezőn már találkoztunk velük, akkor könnyedén nyertünk, most egy picit más kerettel álltunk fel.
Jól kezdtük a mérkőzést, támadásaink ültek védekezésünk is egészen jó volt. Második negyedünk is jó lendülettel szállt be és félidőre 17 pontos előnyt alakítottunk ki. Sebességünk jó volt, és gyorsindításból rendre eredményesek tudtunk lenni.

2. félidő

Ahogy mondani szokták, bent maradtunk az öltözőben… Rögtön 4 eladott labdával kezdtük a negyedet! ☹ Más kérdés, hogy ebből ellenfelünk mennyit bosszult meg… Teljesen megállt a gépezetünk, támadásunk a 0-hoz konvergált. Védekezésben nem voltunk hajlandóak időben felvenni a labdást, kizárni, lepattanót szerezni. Folyamatosan csökkent a különbség, 20 másodperccel a vége előtt pedig átvették a vezetést. Támadtunk az egyenlítésért, de nem csináltuk meg a megbeszélteket, így nem tudtunk jó helyzetet kialakítani az egyenlítésért.

Összegzés

Csalódottak lehetünk, egy megnyert meccset veszítettünk el… Magunkban kell keresnünk a hibát, hogy mit rontottunk el, mit kellett volna másképp csinálnunk. Egy félidőn át uraltuk a meccset. A szünet után támadásunk lassú lett, eladott labdák tömkelege, (harmadik negyedet zsinórban 4 eladottal kezdtük (!)), védekezés teljes hiánya jellemzett minket. Teljesen behúztuk a kéziféket, nem kellett volna eljutnunk odáig, hogy egy labdás meccs alakuljon ki. De ha már kialakult, hiányzott az, hogy valaki a csapat élére álljon a kritikus pillanatban. Remélem tanulunk a hibáinkból és legközelebb 40 percen át koncentrálunk!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00