Magunkat vertük meg

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Erdész Dávid, Iski Zsolt

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-12-07 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 11 10 20 22 63
Női Serdülő 20 18 12 11 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Babay-B. 5, Bobvos 5, Csicsvári 4, CSONKA 8, Evellei 13, Henglár, KERÉKGYÁRTÓ 2, Kronavetter 10, Mahmoud 5, Marosvölgyi 6, Nagy 6, Rompos

1. félidő

Harmadik meccsünk következett a pest megyei bajnokságban. A veretlen gödi csapatot fogadtuk, akik eddig 4-0-s mérleget tudtak maguk mögött. Szeptemberi országos selejtezőn már találkoztunk velük, akkor könnyedén nyertünk, most egy picit más kerettel álltunk fel.
Jól kezdtük a mérkőzést, támadásaink ültek védekezésünk is egészen jó volt. Második negyedünk is jó lendülettel szállt be és félidőre 17 pontos előnyt alakítottunk ki. Sebességünk jó volt, és gyorsindításból rendre eredményesek tudtunk lenni.

2. félidő

Ahogy mondani szokták, bent maradtunk az öltözőben… Rögtön 4 eladott labdával kezdtük a negyedet! ☹ Más kérdés, hogy ebből ellenfelünk mennyit bosszult meg… Teljesen megállt a gépezetünk, támadásunk a 0-hoz konvergált. Védekezésben nem voltunk hajlandóak időben felvenni a labdást, kizárni, lepattanót szerezni. Folyamatosan csökkent a különbség, 20 másodperccel a vége előtt pedig átvették a vezetést. Támadtunk az egyenlítésért, de nem csináltuk meg a megbeszélteket, így nem tudtunk jó helyzetet kialakítani az egyenlítésért.

Összegzés

Csalódottak lehetünk, egy megnyert meccset veszítettünk el… Magunkban kell keresnünk a hibát, hogy mit rontottunk el, mit kellett volna másképp csinálnunk. Egy félidőn át uraltuk a meccset. A szünet után támadásunk lassú lett, eladott labdák tömkelege, (harmadik negyedet zsinórban 4 eladottal kezdtük (!)), védekezés teljes hiánya jellemzett minket. Teljesen behúztuk a kéziféket, nem kellett volna eljutnunk odáig, hogy egy labdás meccs alakuljon ki. De ha már kialakult, hiányzott az, hogy valaki a csapat élére álljon a kritikus pillanatban. Remélem tanulunk a hibáinkból és legközelebb 40 percen át koncentrálunk!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…