Még az ág is húzott minket!

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Balogh Kristóf, Pál Roland

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-25 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd 23 37 12 38 110
Serdülő U14 18 5 20 14 57

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: KRAJCSI 6, Szabó 4, Gergely, Herczeg 3, Sárváry, Hidvégi 4, Horváth 4, SERES 12, NÉMETH 20, Lovas 4.

1. félidő

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, gyakorlatilag végig vezettünk az első negyedben. Sajnos mégsem tudtuk előnnyel átadni a stafétabotot a második ötösünknek, mivel az utolsó percben több eladott labdánk is volt, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Bizony itt jött ki az „A” és „B” csoportbéli különbség. Egy hónapja mi szereztük meg ezeket a labdákat, most pedig mi adtuk el őket sorra, egymás után. A második negyedben teljesen szétestünk. Cserélni nem tudtunk, így időkéréssel próbáltunk javítani a hibákon és pihenőt nyerni a srácoknak. Sajnos nem sikerült sem feljavulnunk, sem pedig megtörnünk a hazai csapat lendületét.

2. félidő

A nagyszünetben éltük át azt a bizonyos érzést, hogy: „Ennél már nem lehet rosszabb! DE IGEN!!!” Két meghatározó játékosunk jelezte, hogy sérülés miatt nem tudja folytatni a játékot, ehhez jött még hozzá a két fault problémás, akik pár perccel azután, hogy pályára léptek, ki is pontozódtak. Gyakorlatilag 6 emberrel játszottuk végig a második félidőt és így is 8 ponttal meg tudtuk nyerni a 3. negyedet. Azt hiszem, hogy ez ilyen körülmények között, igenis megsüvegelendő teljesítmény.

Összegzés

Nagyon nehéz napon vagyunk túl mégis örülnünk kell, hogy ki tudtunk állni ezekre a meccsekre. Nem így képzeltük el a bemutatkozásunkat az „A” csoportban, de sajnos jelen körülmények között ennyire tellett tőlünk. Nincs más hátra, mint dolgozni tovább, fejlődni és javítani a hibákat, amikből jó pár felszínre került ezen a két mérkőzésen. Remélem a következő fordulóban ismét be fogjuk tudni bizonyítani, hogy nekünk igenis az „A” csoportban van a helyünk!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00