Még az ág is húzott minket!

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Balogh Kristóf, Pál Roland

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-25 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd 23 37 12 38 110
Serdülő U14 18 5 20 14 57

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: KRAJCSI 6, Szabó 4, Gergely, Herczeg 3, Sárváry, Hidvégi 4, Horváth 4, SERES 12, NÉMETH 20, Lovas 4.

1. félidő

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, gyakorlatilag végig vezettünk az első negyedben. Sajnos mégsem tudtuk előnnyel átadni a stafétabotot a második ötösünknek, mivel az utolsó percben több eladott labdánk is volt, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Bizony itt jött ki az „A” és „B” csoportbéli különbség. Egy hónapja mi szereztük meg ezeket a labdákat, most pedig mi adtuk el őket sorra, egymás után. A második negyedben teljesen szétestünk. Cserélni nem tudtunk, így időkéréssel próbáltunk javítani a hibákon és pihenőt nyerni a srácoknak. Sajnos nem sikerült sem feljavulnunk, sem pedig megtörnünk a hazai csapat lendületét.

2. félidő

A nagyszünetben éltük át azt a bizonyos érzést, hogy: „Ennél már nem lehet rosszabb! DE IGEN!!!” Két meghatározó játékosunk jelezte, hogy sérülés miatt nem tudja folytatni a játékot, ehhez jött még hozzá a két fault problémás, akik pár perccel azután, hogy pályára léptek, ki is pontozódtak. Gyakorlatilag 6 emberrel játszottuk végig a második félidőt és így is 8 ponttal meg tudtuk nyerni a 3. negyedet. Azt hiszem, hogy ez ilyen körülmények között, igenis megsüvegelendő teljesítmény.

Összegzés

Nagyon nehéz napon vagyunk túl mégis örülnünk kell, hogy ki tudtunk állni ezekre a meccsekre. Nem így képzeltük el a bemutatkozásunkat az „A” csoportban, de sajnos jelen körülmények között ennyire tellett tőlünk. Nincs más hátra, mint dolgozni tovább, fejlődni és javítani a hibákat, amikből jó pár felszínre került ezen a két mérkőzésen. Remélem a következő fordulóban ismét be fogjuk tudni bizonyítani, hogy nekünk igenis az „A” csoportban van a helyünk!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…