Meglehetett volna

Serdülő (női)

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Tahin András, Korompai Zsolt

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-05-04 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MTK Budapest 10 22 17 27 76
Női Serdülő 17 14 7 16 54

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Kocsis 2, Gilicze 3, Szántó 4, Tordai, Együd 2, Hock, Polgári 6, Evellei 14, Ulicsnik 5, Takács 4, Konta 14

1. félidő

Utolsó regionális fordulónkra készültünk a szezonban. Ellenfelünk az MTK volt, ellenük már kétszer játszottunk és kétszer győztesen hagytuk el a pályát.
Habár a negyed elején nem találtunk be, utána egy jó periódus következett, amelyben elléptünk ellenfelünktől. Támadásaink jók voltak, és védekezésben is jobban tartottuk az ellenfél 21-es lányát.
Második negyedben védekezésünkkel nagy gondok voltak. Ellenfelünk magas lányát nem tudtuk hatástalanítani. Mellette a társai is hozzátették a maguk részét, ezzel egy pont oda volt a félidő.

2. félidő

Vártam, hogy a második félidőben mikor szabadon lehet cserélni, kijön, hogy a mi keretünk mélyebb. Nem így történt. Első kosarat mi szereztük ugyan de utána futott ellenfelünk egy 13-0-át. Negyed végére 11 pontos különbség volt.
Reméltem, hogy innen visszaküzdjük magunkat, szívünket-lelkünket kirakjuk a pályára de ez a pillanat nem jött el. Kettő perc alatt 8-0-s futást produkált az MTK, innen már nem volt visszaút. De ez csak rajtunk múlott, hogy így alakult.

Összegzés

Ezt a meccset hozhattuk volna, ehelyett a mérkőzés alatt, folyamatosan egyre mélyebb gödörbe tettük magunkat. Védekezésben nagyon gyengén teljesítettünk, sokszor ellenállást sem fejtettünk ki. Egész pályás 1-1-ekből kaptunk rengeteg kosarat. Ellenfelünknél 4 lány dobta nekünk a 76 pontot…
Támadásban nem használtuk a tanultakat, amikor néha elővettük rögtön kosarat dobtunk. Várt ránk még egy meccs így meg kellet próbálni összekapni magunkat

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10