Mindenki dobott kosarat!

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Hegedűs Attila, Miháczi Ádám

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-25 17:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kéksárga Zsiráfok 10 2 4 6 3 25
Békási Kaszások U11 30 28 6 27 24 115

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: KRONAVETTER 35, CZIRKOS Á. 10, SZABADOS 24, DÓSA 16, Vitéz 3, Ollai 7, Kovács 7, Fülöp 1, Szántó 2, BÍRÓ 10

1. félidő

Egy mérkőzésnyi pihenő után a második mérkőzésünket a Kéksárga Zsiráfok ellen játszottuk.
Kisebb változtatással kezdtünk neki a mérkőzésnek. Az előző mérkőzést is nagy iramban kezdtük el, de ezt még nagyobb iramban sikerült. Egymás után szereztünk a pontokat az első negyedben, de sokszor nem figyeltünk oda, és kaptunk is válasz kosarakat. A második negyedben folytattuk a pontgyártást. Az első félidőben 58 pontot dobtunk.

2. félidő

Sikerült 2-vel többet bedobnunk a büntetőkből. Remélem ez a jövőben csak több lesz.  Feladatot kaptak a srácok itt is, és sikeresen megoldották. Végre felnéztünk a pályán végig, nem csak néha. Pontos passzokat adtunk egymásnak, mentünk a lepattanókért, közel védekeztünk, és szinte mindent kosárral tudtunk befejezni. Ebben a félidőben sikerült 51 pontot dobnunk.

Összegzés

Nagyon jó lehetőség volt, hogy olyan dolgokat is tudjunk gyakorolni, amiket edzésen csinálunk, és most mérkőzés szituációban is tudjuk. A srácok rákapcsoltak még egy fokozatra, és kihozták magukból a legtöbbet. Nagy öröm számomra, hogy védekezésben kezdjük érteni, hogy hol kell állni, gyorsan kell megtalálni az emberünket. Támadásban igazi csapatmunka volt.
Ollai Péternek és Vitéz Botinak szeretnék gratulálni, az első U11-es mérkőzésükhöz, nagyon bátrak voltak csak így tovább!
Bíró Balázs, Szántó Bálint, Fülöp Roland, Kovács Kristóf nekik igaz már nem az első mérkőzésük U11-ben, de nekik is gratulálok a bátor játékukhoz a mai napon, és az előző fordulóban is.
Ákosnak, Matyinak, Daninak és Zsombinak is gratulálok a jó játékukhoz és, hogy „irányítottak a pályán”.
Gratulálok srácok a győzelemhez, igazi csapatmunka volt. Maradjon meg ez a lelkes támadás, és kemény védekezés. Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Idén a kadett csapattal elsődleges célunknak az országos főtáblára való került tűztük ki. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hisz a csapat nagy részben átalalkult. Első meccsünket a Csata DSE fiatalabb tehetséges csapatával játszottuk. Igazi első meccs volt, sok izgulással és pontatlanággal. Az első félidőben meghatározó volt…

  • Bár innen is a továbbjutás és a 32-es főtáblára kerülés volt a célunk, meg kell jegyeznünk, hogy a legnehezebb csoportba kerültünk a sorsoláskor. Elenfeleink az előző szezonban „A” döntőben szereplő csapatok voltak, mi mégis hittünk benne, hogy tovább tudunk jutni. Volt olyan mérkőzés, ahol a tisztes helytállás…

  • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…