Fiatalabb, ügyes csapatot győztünk le

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola, Menyecske utca

Játékvezetők: Szőke Gábor, Boros Krisztina

Nézők száma: 42

Mérkőzés időpontja: 2020-02-13 16:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC/C 9 4 15 13 41
Serdülő U13 15 19 16 23 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/C: NESZMÉLYI 9, Horváth 8, Borsányi 4, Lovas, Dózsa 2, SÁRVÁRY 17, Tóth 4, Herczeg 6, Jójárt 7, KÖCSE 10, Lückl 2, Lugossy 4.

1. félidő

Általában mi vagyunk abban a helyzetben, hogy ellenfelünk fizikális- és magasságfölényben van. Ehhez képest ezen a meccsen ellenfelünk alacsonyabb volt nálunk, ennek megfelelően viszont nagyon fürgék voltak és az első félidőben ez bizony sok gondot okozott nekünk. Ráadásul a Mafc-os srácok sok mozgásos, sok befutásos játékot játszottak, lehetőséget biztosítva számunkra, ennek az igen fontos játékelem védésének a gyakorlására. Természetesen akadtak hibák, de mindkét negyedet sikerült megnyernünk, így magabiztos vezetés tudatában várhattuk a folytatást.

2. félidő

Örömteli volt számomra, hogy az oly sokszor tapasztalható visszaeséssel ellentétben a fiúk jobb teljesítményt nyújtottak, mint az első félidőben. Végig nagyon jó hozzáállással, motiváltan küzdöttünk, támadásban pedig többször is sikerült megvalósítani azt, amit előzőleg megbeszéltünk. Változtatás nélkül, az első félidei összeállításokkal játszottuk le a mérkőzés második felét is, tehát mindenki a lehető legtöbb játékpercet kapta és éltek is a lehetőséggel a srácok.

Összegzés

Nagyon hasznos, fejlődésnek teret adó mérkőzést játszottunk. Mind támadásban, mind pedig védekezésben volt lehetőségünk próbára tenni tudásunkat. Ellenfelünk keményen és agresszíven védekezett, támadásban pedig szervezetten, rendszerben játszottak, tehát minden körülmény adott volt a fejlődésünkhöz. Tökéletesen elérte tehát célját a találkozó. Gratulálok a Mafc fiatal csapatának és természetesen a fiaimnak is. Egy jó kis meccsen arattunk szép győzelmet, egy igencsak ügyes ellenféllel szemben. Köszönjük a bíztatást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00