Fiatalabb, ügyes csapatot győztünk le

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola, Menyecske utca

Játékvezetők: Szőke Gábor, Boros Krisztina

Nézők száma: 42

Mérkőzés időpontja: 2020-02-13 16:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC/C 9 4 15 13 41
Serdülő U13 15 19 16 23 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/C: NESZMÉLYI 9, Horváth 8, Borsányi 4, Lovas, Dózsa 2, SÁRVÁRY 17, Tóth 4, Herczeg 6, Jójárt 7, KÖCSE 10, Lückl 2, Lugossy 4.

1. félidő

Általában mi vagyunk abban a helyzetben, hogy ellenfelünk fizikális- és magasságfölényben van. Ehhez képest ezen a meccsen ellenfelünk alacsonyabb volt nálunk, ennek megfelelően viszont nagyon fürgék voltak és az első félidőben ez bizony sok gondot okozott nekünk. Ráadásul a Mafc-os srácok sok mozgásos, sok befutásos játékot játszottak, lehetőséget biztosítva számunkra, ennek az igen fontos játékelem védésének a gyakorlására. Természetesen akadtak hibák, de mindkét negyedet sikerült megnyernünk, így magabiztos vezetés tudatában várhattuk a folytatást.

2. félidő

Örömteli volt számomra, hogy az oly sokszor tapasztalható visszaeséssel ellentétben a fiúk jobb teljesítményt nyújtottak, mint az első félidőben. Végig nagyon jó hozzáállással, motiváltan küzdöttünk, támadásban pedig többször is sikerült megvalósítani azt, amit előzőleg megbeszéltünk. Változtatás nélkül, az első félidei összeállításokkal játszottuk le a mérkőzés második felét is, tehát mindenki a lehető legtöbb játékpercet kapta és éltek is a lehetőséggel a srácok.

Összegzés

Nagyon hasznos, fejlődésnek teret adó mérkőzést játszottunk. Mind támadásban, mind pedig védekezésben volt lehetőségünk próbára tenni tudásunkat. Ellenfelünk keményen és agresszíven védekezett, támadásban pedig szervezetten, rendszerben játszottak, tehát minden körülmény adott volt a fejlődésünkhöz. Tökéletesen elérte tehát célját a találkozó. Gratulálok a Mafc fiatal csapatának és természetesen a fiaimnak is. Egy jó kis meccsen arattunk szép győzelmet, egy igencsak ügyes ellenféllel szemben. Köszönjük a bíztatást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!