Fiatalabb, ügyes csapatot győztünk le

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola, Menyecske utca

Játékvezetők: Szőke Gábor, Boros Krisztina

Nézők száma: 42

Mérkőzés időpontja: 2020-02-13 16:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC/C 9 4 15 13 41
Serdülő U13 15 19 16 23 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/C: NESZMÉLYI 9, Horváth 8, Borsányi 4, Lovas, Dózsa 2, SÁRVÁRY 17, Tóth 4, Herczeg 6, Jójárt 7, KÖCSE 10, Lückl 2, Lugossy 4.

1. félidő

Általában mi vagyunk abban a helyzetben, hogy ellenfelünk fizikális- és magasságfölényben van. Ehhez képest ezen a meccsen ellenfelünk alacsonyabb volt nálunk, ennek megfelelően viszont nagyon fürgék voltak és az első félidőben ez bizony sok gondot okozott nekünk. Ráadásul a Mafc-os srácok sok mozgásos, sok befutásos játékot játszottak, lehetőséget biztosítva számunkra, ennek az igen fontos játékelem védésének a gyakorlására. Természetesen akadtak hibák, de mindkét negyedet sikerült megnyernünk, így magabiztos vezetés tudatában várhattuk a folytatást.

2. félidő

Örömteli volt számomra, hogy az oly sokszor tapasztalható visszaeséssel ellentétben a fiúk jobb teljesítményt nyújtottak, mint az első félidőben. Végig nagyon jó hozzáállással, motiváltan küzdöttünk, támadásban pedig többször is sikerült megvalósítani azt, amit előzőleg megbeszéltünk. Változtatás nélkül, az első félidei összeállításokkal játszottuk le a mérkőzés második felét is, tehát mindenki a lehető legtöbb játékpercet kapta és éltek is a lehetőséggel a srácok.

Összegzés

Nagyon hasznos, fejlődésnek teret adó mérkőzést játszottunk. Mind támadásban, mind pedig védekezésben volt lehetőségünk próbára tenni tudásunkat. Ellenfelünk keményen és agresszíven védekezett, támadásban pedig szervezetten, rendszerben játszottak, tehát minden körülmény adott volt a fejlődésünkhöz. Tökéletesen elérte tehát célját a találkozó. Gratulálok a Mafc fiatal csapatának és természetesen a fiaimnak is. Egy jó kis meccsen arattunk szép győzelmet, egy igencsak ügyes ellenféllel szemben. Köszönjük a bíztatást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…