NB1: Javultunk, de ez sem volt elég

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Gál István, Gruber Nikolett, Gaál Norbert (Hoffmann Gergely)

Nézők száma: 100

Mérkőzés időpontja: 2023-05-04 18:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások 18 20 27 9 74
TF-BP 20 29 22 22 93

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: Boros 9/6, Tichov 9/3, Czura 9/3, ARMAGHANI 14, ORMAI 13/3

Cs: FARKAS 12/6, Rosemond 3/3, Bartos 4, Láncos 1, Varsányi, Kolozsvári, Lőrincze

1. félidő 

Már a melegítésnél látszódott, hogy sokkal összeszedettebb a társaság. Jól is kezdtük a mérkőzést, fej-fej mellett haladt mind a két csapat. Sok hibával védekeztünk, ezt pedig ellenfelünk megbüntette. A második negyedre még jobban lazult védelmünk, ezt pedig a vendégek könyörtelenül kihasználták. Teljesen kicsúszott a kezünkből az irányítás és csak kapaszkodtunk.

2. félidő 

Rendezettebben kezdtük a második félidőt és sikerült meglepni ellenfelünket. Elkezdtünk zárkózni, ám a TF nem adta magát könnyen, de a negyed végére 5 pontot sikerült faragni a hátrányunkból. Az utolsó negyedben teljesen összeestünk, ostoba hibákat vétettünk és ellenfelünk átrohant rajtunk, a vége pedig teljesen kiábrándító vereség lett. Ezzel pedig le is zárult a párharc és a 11. helyért folytathatjuk a helyosztót.

Összegzés 

Sajnos ebből a lelki gödörből nem tudtunk kijönni, bár az előző mérkőzéshez képest sok pozitív jel volt. Már az elején összeszedtünk egy nagyon hátrányt, amit, mint utólag kiderült a mérkőzés végéig nem tudtunk ledolgozni. Sajnálom, pedig lett volna még keresnivalónk az volt a cél, hogy visszavigyük a párharcot a sport11-be, ez nem jött össze. Egy helyosztó maradt számunkra, próbálunk helytállni becsülettel, dolgozunk addig tovább. Sok mindenben kell addig javulni, a lényegi rész lement. Büszke vagyok a csapatra, büszke vagyok a játékosaimra, bár úgy érzem, hogy ebben a csapatban több volt. Sok sikert kívánok a TF-BP csapatának helyosztóhoz.

 

Fotó: Felkai Gergely

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00