NB1: Teljes blokk az első negyedben

Helyszín: Sport 11 Sportcentrum

Játékvezetők: Vida József, Szalai Zsolt, Józsa András (Németh Csaba)

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2022-12-18 18:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia 39 23 17 18 97
Óbudai Kaszások 12 25 11 15 63

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások:

Boros 8/6, CZURA 23/15, Varsányi 6/6, Armaghani 6, Láncos 8

Cs: Bartos 6/3, Bodnár 3/3, Ormai 2, Lőrincze 1, Korompay

1. félidő 

Nem titkolt célunk volt idegenben győzelemmel zárni az első félévet. Nagy feladat várt ránk, ugyanis a Vasas csapatához látogattunk, akik nagyon jó szezont futnak ebben az évben. Bizakodásra volt okunk, hiszen az első fordulóban, éppen, hogy csak kicsúszott a kezünkből a győzelem. Nem sikerült jól kezdeni a mérkőzést, ellenfelünk szó szerint átgázolt rajtunk és hamar 20 pontos hátrányba kerültünk. A második negyedben észhez kaptunk és remek támadójátékkal sikerült megnyerni a negyedet. Azonban védekezésünk továbbra sem működött jól, bíztunk a félidei szünet utáni fordulatban.

2. félidő 

A harmadik negyedben ismét állva hagyott minket ellenfelünk, viszont védekezésben voltak bíztató jelek, de sajnos ez is kevésnek bizonyult. Az utolsó negyedben próbáltunk kapaszkodni, kozmetikázni az eredményt kisebb nagyobb sikerrel. Az utolsó percekben fiatljaink kaptak játéklehetőséget, hogy a pályán zárhassák le ők is az első félévet.

Összegzés 

Tartalmas és érzelmileg kimerítő első félévet zárhattunk. Sajnos továbbra sem tudott nemhogy együtt játszani, de együtt edzeni sem a teljes keret. Voltak nagy győzelmeink és nagy vereségeink, de ez egy ilyen fiatal és hiányos csapatnál szerintem természetes. Gratulálok a Vasasnak, egy remek csapat, évek óta együtt játszanak és egy remek szakmai stábbal rendelkeznek, nagyszerűen felkészítették a csapatot ellenünk. Úgy gondolom, hogy a mérkőzésen voltak jó periódusaink, ebből lehet építkezni a második félévre, igyekszünk megújulni, a sérültjeink januárban visszatérnek, tovább dolgozunk keményen és reméljük a legjobbakat.

 

Fotó: Vasas Akadémia

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00