NB1: Teljes blokk az első negyedben

Helyszín: Sport 11 Sportcentrum

Játékvezetők: Vida József, Szalai Zsolt, Józsa András (Németh Csaba)

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2022-12-18 18:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia 39 23 17 18 97
Óbudai Kaszások 12 25 11 15 63

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások:

Boros 8/6, CZURA 23/15, Varsányi 6/6, Armaghani 6, Láncos 8

Cs: Bartos 6/3, Bodnár 3/3, Ormai 2, Lőrincze 1, Korompay

1. félidő 

Nem titkolt célunk volt idegenben győzelemmel zárni az első félévet. Nagy feladat várt ránk, ugyanis a Vasas csapatához látogattunk, akik nagyon jó szezont futnak ebben az évben. Bizakodásra volt okunk, hiszen az első fordulóban, éppen, hogy csak kicsúszott a kezünkből a győzelem. Nem sikerült jól kezdeni a mérkőzést, ellenfelünk szó szerint átgázolt rajtunk és hamar 20 pontos hátrányba kerültünk. A második negyedben észhez kaptunk és remek támadójátékkal sikerült megnyerni a negyedet. Azonban védekezésünk továbbra sem működött jól, bíztunk a félidei szünet utáni fordulatban.

2. félidő 

A harmadik negyedben ismét állva hagyott minket ellenfelünk, viszont védekezésben voltak bíztató jelek, de sajnos ez is kevésnek bizonyult. Az utolsó negyedben próbáltunk kapaszkodni, kozmetikázni az eredményt kisebb nagyobb sikerrel. Az utolsó percekben fiatljaink kaptak játéklehetőséget, hogy a pályán zárhassák le ők is az első félévet.

Összegzés 

Tartalmas és érzelmileg kimerítő első félévet zárhattunk. Sajnos továbbra sem tudott nemhogy együtt játszani, de együtt edzeni sem a teljes keret. Voltak nagy győzelmeink és nagy vereségeink, de ez egy ilyen fiatal és hiányos csapatnál szerintem természetes. Gratulálok a Vasasnak, egy remek csapat, évek óta együtt játszanak és egy remek szakmai stábbal rendelkeznek, nagyszerűen felkészítették a csapatot ellenünk. Úgy gondolom, hogy a mérkőzésen voltak jó periódusaink, ebből lehet építkezni a második félévre, igyekszünk megújulni, a sérültjeink januárban visszatérnek, tovább dolgozunk keményen és reméljük a legjobbakat.

 

Fotó: Vasas Akadémia

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!