Nehézkes győzelem

Helyszín: Bp. 1107 Bihari u. 23

Játékvezetők: Bujtor Péter, Szokolainé V. Csilla

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-09-22 10:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Radobasket 8 11 9 8 36
Női Serdülő 6 16 16 10 48

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: MAHMOUD 4, Csicsvári, Bobvos 4, Bene, Rompos, KRONAVETTER 6, Henglár , Sterbenz, EVELLEI 13, Nagy 6, MAROSVÖLGYI 11, Czirkos 4

1. félidő

Második mérkőzésünket a jövőheti selejtezős ellenfelünk ellen, a Radobasket ellen játszottuk. Alaposan benne maradtunk az előző két pontos vereségben, nagyon enerváltan kezdtünk.
4-0 után időkéréssel próbáltunk ébresztőt fújni, azonban 4-4 után, 8-6 lett a negyed oda. Védekezésünkben 3 kosár elkerülhető lett volna a négyből, támadásaink meg pontatlanok voltak, mintha bedeszkázták volna a gyűrűt. Sokszor a rossz megoldást választottuk ki, és nagyon enerváltan játszottunk.
A második negyed elején még mindig az ellenfél lendülete dominált, aztán megérkeztünk mi is a meccsbe és fordítottunk. Védekezésünkkel megint csak nem voltam elégedett, de támadásban kapcsoltunk a sebességen.

2. félidő

Rövidke szünet után fordultunk. A harmadik negyedben volt 6-0-s és 8-0-s futásunk is. Támadásban itt sok szép jelenetünk volt, 1-1-ek, lendületes gyorsindítások. Védekezésben, azonban hiányzott a kellő agresszivitás.
A záró negyedben vártam, hogy ellépjünk tőlük de nem jött össze. Végig a nyomunkban voltak, amit a saját hibáinknak köszönhetünk. Buta eladott labdákból, rossz visszarendeződésből kaptuk a kosarakat.

Összegzés

Első meccsen egy szoros vereséget szenvedtünk a tornán a Törekvéstől, de a vereség ellenére volt sok pozitívum. Sajnos a második mérkőzésen nem sok olyan dolgot mutattunk, amit edzésen gyakorlunk vagy látni szeretnénk. Egy két egyéni villanástól eltekintve az összkép ezen a mérkőzésen nem tetszett. A mai második meccs rossz szájíze ellenére úgy gondolom, hogy jól sikerült a felkészülésünk, várjuk a jövőhetet, ahol kiharcolhatjuk a középházat. Nem lesz könnyű dolgunk, a héten az itt felmerülő hibákon mindenféleképpen dolgoznunk kell! Köszönjük a meghívást a Törekvésnek! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a főtáblára jutottunk -teljes egészében- fiatal serdülő csapatunkkal! Rajtunk kívül ezt mindössze 5 csapat mondhatja el magáról az országban: 3 kiemelt akadémia és 2 további akadémia!!!

  Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, ellenben nagyon nehéz lesz ???? ???? viszont ez kitűnő tapasztalatot…

 • 1. mérkőzés   

  Jó ismerősünk, a Vasas/B csapata ellen kezdtük meg a főtáblás szereplésünket a hétvégén. (ez volt a két csapat 4 mérkőzése a szezonban) Mivel tudtuk, hogy a legjobbjaik az A csapattal vannak vidéken, úgymond „kötelező” győzelemre készültünk. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok,…

 • Fontos téttel bírt ez a találkozó. Győzelem esetén, a csoportunk 3. helyén juthattunk tovább, vereség esetén, csak a 4. helyen és rosszabb esélyekkel várhattuk volna a további küzdelmeket.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-28 Kezdés: 10:45

 • Hazai pályán meg tudtuk verni a Meafc csapatát, de tisztában voltunk vele, hogy idegenben ez bizony bravúr lenne. Kifejezetten jó meccset játszottunk, egészen az utolsó pillanatig megvolt az…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-25 Kezdés: 16:00