Nehézkes győzelem

Helyszín: Bp. 1107 Bihari u. 23

Játékvezetők: Bujtor Péter, Szokolainé V. Csilla

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-09-22 10:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Radobasket 8 11 9 8 36
Női Serdülő 6 16 16 10 48

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: MAHMOUD 4, Csicsvári, Bobvos 4, Bene, Rompos, KRONAVETTER 6, Henglár , Sterbenz, EVELLEI 13, Nagy 6, MAROSVÖLGYI 11, Czirkos 4

1. félidő

Második mérkőzésünket a jövőheti selejtezős ellenfelünk ellen, a Radobasket ellen játszottuk. Alaposan benne maradtunk az előző két pontos vereségben, nagyon enerváltan kezdtünk.
4-0 után időkéréssel próbáltunk ébresztőt fújni, azonban 4-4 után, 8-6 lett a negyed oda. Védekezésünkben 3 kosár elkerülhető lett volna a négyből, támadásaink meg pontatlanok voltak, mintha bedeszkázták volna a gyűrűt. Sokszor a rossz megoldást választottuk ki, és nagyon enerváltan játszottunk.
A második negyed elején még mindig az ellenfél lendülete dominált, aztán megérkeztünk mi is a meccsbe és fordítottunk. Védekezésünkkel megint csak nem voltam elégedett, de támadásban kapcsoltunk a sebességen.

2. félidő

Rövidke szünet után fordultunk. A harmadik negyedben volt 6-0-s és 8-0-s futásunk is. Támadásban itt sok szép jelenetünk volt, 1-1-ek, lendületes gyorsindítások. Védekezésben, azonban hiányzott a kellő agresszivitás.
A záró negyedben vártam, hogy ellépjünk tőlük de nem jött össze. Végig a nyomunkban voltak, amit a saját hibáinknak köszönhetünk. Buta eladott labdákból, rossz visszarendeződésből kaptuk a kosarakat.

Összegzés

Első meccsen egy szoros vereséget szenvedtünk a tornán a Törekvéstől, de a vereség ellenére volt sok pozitívum. Sajnos a második mérkőzésen nem sok olyan dolgot mutattunk, amit edzésen gyakorlunk vagy látni szeretnénk. Egy két egyéni villanástól eltekintve az összkép ezen a mérkőzésen nem tetszett. A mai második meccs rossz szájíze ellenére úgy gondolom, hogy jól sikerült a felkészülésünk, várjuk a jövőhetet, ahol kiharcolhatjuk a középházat. Nem lesz könnyű dolgunk, a héten az itt felmerülő hibákon mindenféleképpen dolgoznunk kell! Köszönjük a meghívást a Törekvésnek! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00