Nehézkes győzelem!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Lövei László, Alexis Santio

Nézők száma:

Mérkőzés időpontja: 2021-02-14 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
DMTK 15 8 11 16 50
Óbudai Kaszások U16 13 13 14 18 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kolozsvári 2, Patrik 21/6, Marossy 3 ,Dulic 3, Szabados 23/6,
Cs: Kocsis 2, Márton 2, Kocsis 2, Michel, Zádor, Lontay

1. félidő

Felforgatott csapattal következett a soron következő megmérettetés a DMTK ellen. Igyekeztünk ezt a mérkőzést annak szellemébe lejátszani, hogy szerepet kapjanak olyan játékosok is akik eddig nem nagyon vagy egyáltalán nem játszottak mérkőzést. Ennek ellenére győzelemre készültünk hiszen egyrészt ellenfelünk is több 2006-os fiatallal ált ki ellenünk másrészt szerkezetileg még így is mi számítottunk a jobb csapatnak. Ennek megfelelően nagyon jól kezdtünk. Védekezésünkre nem lehetett panasz, mert egy két alkalmat leszámítva jó ütembe jöttek a besegítések, jók voltak az egyéni védekezéseink, tudtunk gyors kosarakat is szerezni. Támadásban voltak jó egyéni vállalások, főleg Pirk részéről, aki jól bontotta az ellenfél védekezését és ezzel sok tiszta helyzetet teremtett a társaknak is. A játék képe/színvonala nagyon hullámzó volt, de ez annak is volt köszönhető, hogy sokan most játszottak először a szezonban. Viszont ez nem mentség arra, hogy alapvető hibákat követtek el ezek a játékosok. Nem megfelelő spacing, buta szabálytalanságok és eladott labdák.

2. félidő

A harmadik negyedben továbbra is döcögött a támadásunk, szinte csak egyéni megmozdulásokból tudtunk kosarat szerezni. A figuráknál rendre rossz opciókat választottunk, ha pedig mégis sikerült a megfelelő helyzetet kialakítani belőle kihagytuk az ajtó ablak helyzeteket. A negyedik negyedben eddig döcögő támadásainkban újra volt élet, szép opciókat választottunk, jól bontottuk az ellenfél védekezését, de védekezésben viszont kicsit szét estünk. Könnyű kosarakat kaptunk második, harmadik szándékból. Az utolsó 3 percben egy 8-0 rohammal végleg eldöntöttük a mérkőzést.

Összegzés

A borzasztó bűntetőzésünkre (25/7 ) nem lehetünk büszkék. Az első félidőben dobott 11 büntetőből egyet sem sikerült értékesíteni, ami kritikán aluli teljesítmény. Sikerünket a Patrik, Szabados duónak köszönhetjük. Az ő küzdésük, pont erős játékuk nagyon kellett ezen a mérkőzésen. A sikernek lehet örülni, de ez egy olyan mérkőzés volt ami nem fog a kaszások történelemkönyvébe bekerülni a sziporkázó teljesítmény miatt.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00