Nem bírtunk a Ziccerrel

Helyszín: Károlyi István Ált. Isk. és Gim – 1041 Bp Erzsébet

Játékvezetők: Szentpáli-Gavallér Csaba, Waigand Ágoston

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-11-17 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Ziccer Bocsok 20 8 6 13 21 68
U11 Kaszás Boys 4 3 4 8 4 23

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Tas Botond, Földes Ádám 5, Marosán Levente, Czirkos Ákos 4, Kónya Márton 3, Egyeki Barnabás 1, Dienes Attila 2, Paár Ákos 2, Egri Alex 2, Sztojka Balázs 2, Szabó Gergely 2

1. félidő

Vasárnap reggel a Kenguru kupa II. fordulóját kezdte meg a Boys csapata Újpesten. A Korai mérkőzésre mind a három területi csapatból érkeztek gyerekek, ahol a Ziccer csapata ellen léptünk pályára.

Az első negyedben már hamar komoly hátrányba kerültünk, sajnos ellenfelünk 11 es játékosa egyedül 14 pontot hozott össze hiába próbálkoztunk megállítani. A második negyedre sem változott sokat a játék képe, Ati és Ákos tudott nálunk eredményes lenni, míg ellenfelünknél többen is betaláltak.

2. félidő

Félidőben négyen tudták értékesíteni a büntetőjüket( Ádi, Barnabás, Ati, Marci), így 11-34 állt félidőben az eredményjelzőn. A harmadik negyedben végre sikerült picit felpörögnünk és 8 pontot összekaparni, főleg Földes Ádi révén, de sajnos a záró felvonásban nem tudtuk megismételni ezt, és összesen 4 pontot dobtunk.

Összegzés

Néhányan mintha megilletődtek volna, talán picit meg is ijedtek az ellenféltől, akik egy jó képességű gyerekekből álló gárda, és e miatt rengeteg hibát vétettünk. Remélem a második mérkőzésre sikerül picit jobban egymásra találniuk a srácoknak, mert az is biztos kemény derby lesz.

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…