Nem bírtunk a Ziccerrel

Helyszín: Károlyi István Ált. Isk. és Gim – 1041 Bp Erzsébet

Játékvezetők: Szentpáli-Gavallér Csaba, Waigand Ágoston

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-11-17 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Ziccer Bocsok 20 8 6 13 21 68
U11 Kaszás Boys 4 3 4 8 4 23

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Tas Botond, Földes Ádám 5, Marosán Levente, Czirkos Ákos 4, Kónya Márton 3, Egyeki Barnabás 1, Dienes Attila 2, Paár Ákos 2, Egri Alex 2, Sztojka Balázs 2, Szabó Gergely 2

1. félidő

Vasárnap reggel a Kenguru kupa II. fordulóját kezdte meg a Boys csapata Újpesten. A Korai mérkőzésre mind a három területi csapatból érkeztek gyerekek, ahol a Ziccer csapata ellen léptünk pályára.

Az első negyedben már hamar komoly hátrányba kerültünk, sajnos ellenfelünk 11 es játékosa egyedül 14 pontot hozott össze hiába próbálkoztunk megállítani. A második negyedre sem változott sokat a játék képe, Ati és Ákos tudott nálunk eredményes lenni, míg ellenfelünknél többen is betaláltak.

2. félidő

Félidőben négyen tudták értékesíteni a büntetőjüket( Ádi, Barnabás, Ati, Marci), így 11-34 állt félidőben az eredményjelzőn. A harmadik negyedben végre sikerült picit felpörögnünk és 8 pontot összekaparni, főleg Földes Ádi révén, de sajnos a záró felvonásban nem tudtuk megismételni ezt, és összesen 4 pontot dobtunk.

Összegzés

Néhányan mintha megilletődtek volna, talán picit meg is ijedtek az ellenféltől, akik egy jó képességű gyerekekből álló gárda, és e miatt rengeteg hibát vétettünk. Remélem a második mérkőzésre sikerül picit jobban egymásra találniuk a srácoknak, mert az is biztos kemény derby lesz.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…