Nem volt egy súlycsoportban a két csapat

Helyszín: Bajza József Általános Iskola( 1046.Bajza József u

Játékvezetők: Káré Gergő, Pogrányi Károly Attila

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-04-09 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újpest-MT/B 14 11 6 8 39
Óbudai Kaszások U16 20 20 14 12 66

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Balogh 14, Zádor 9/3, Beke 10/3, Michel 4, Herbák 2,
CS: Lontay 14, Goór 5/3, Pusztai 5/3, Lakatos 3/3, Kiss, Pirk-Patrik DNP,

1. félidő

A sikerrel vet Kiss Lenke elleni ütközett után következett egy valamivel egyszerűbb mérkőzés az Újpest ellen. Ámbár könnyebb mérkőzésre számíthattunk, általában ezeket a könnyű mérkőzéseket nehéz behúzni, mert sokszor hajlamos az esélyesebb csapat könnyelműbben venni ezeket az összecsapásokat. Szerencsére ez velünk nem történt meg, már a mérkőzés elejétől fogva magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és egyre nagyobb előnyt sikerült kiharcolnunk. Támadásban akadtak hibáink, sokszor hagytuk ki az üres helyzeteket, a hárompontos vonalra sokszor rágyógyultunk és túl sok olyan kísérletet dobtunk rá, ami nem volt helyzet. Szerencsére ellenfelünk 1-1 egyéni villanást leszámítva nem tudott veszélyes lenni a gyűrűnkre így megnyugtató 15 pontos előnnyel vonultunk szünetre.

2. félidő

A második félidőben szem előtt tartva, hogy a keret majdnem a fele junior és kadett/b mérkőzésen fog részt venni másnap , 7-8 percnél nem játszott többet senki a második félidőben azok közül, akiknek másnap jelenésük volt. Igyekeztünk más védekezési formákat is gyakorolni a mérkőzésen, ami több-kevesebb sikerrel sikerültek is. Koncentrációnk, fegyelmezettségünk, az idő előrehaladtával és a különbség folyamatos növekedésével sajnos lankadt, aminek következtében sok helyzetet elkönnyelműsködöttünk . Főleg az utolsó negyedben legalább 6-7 ajtó ablak ziccert hagytunk ki, amit ha bedobunk sokkal, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. A labda már nem járt annyira olajozottan, mint az első félidőben, sokszor vállaltunk olyan dolgokat, amiket nem lett volna szabad rádobni, vagy amikor dobni kellett volna akkor akartunk egy olyan paszt bevállalni, amire nagyon kicsi esély volt, hogy eljut a címzettig.

Összegzés

Nehéz egy olyan mérkőzésen végig motiváltnak lenni ahol tudható, hogy a két csapat között nagy a különbség. Nekünk ezt a motiváltságot egy félidőig sikerült fent tartani, ami sajnálatos, mert ha a valós tudásunk legalább 70% nyújtottuk volna akkor akár a 100 pontos álom határ is meglehetett volna. Egy pozitívuma a mérkőzésnek, hogy élesben tudtuk gyakorolni védekezési opcióinkat ahol ki jött egy két olyan hiba, amit át kell beszélnünk, hogy a bajnokság nehezebb mérkőzésein ne legyenek ilyen gyermeteg helyezkedési hibák.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00