Nem volt jó meccs, de legalább nyertünk!

Helyszín: Szolnok Városi Sportcsarnok. 5000 Szolnok, Tiszali

Játékvezetők: Mezei Tibor, Gyenge Gábor

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-06 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA/A 22 16 24 13 75
Serdülő U14 25 20 23 16 84

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: CSILLAG 14, Goór 7, Lugossy 5, Seres 6/3, Krajcsi 6, Lovas 2, Szabó 6, NÉMETH 14, Horváth 6, HIDVÉGI 12, Herbák 6, Tóth.

1. félidő

Jól kezdtük a mérkőzést, de valahogy nem sikerült ellépnünk ellenfelünktől. Ahogy duzzadt volna a különbség a két csapat között, rendre buta hibákat vétettünk, amit szintén budapesti riválisunk könyörtelenül kihasznált és megbüntetett. Ennek megfelelően, bár az első félidőt 7 ponttal megnyertük, sajnos egyáltalán nem lehettünk nyugodtak. Idén még egyszer sem volt képes a Kiss Lenke alakulata ilyen közel maradni hozzánk a meccs derekán, érthető és egyben igen baljós volt, hogy mennyire motiválttá tettük őket…

2. félidő

A sokszor sorsdöntő 3. negyed hidegzuhanyként ért bennünket, ezt a játékrészt ugyanis, ha minimális 1 ponttal is, de elvesztettük. Bár több nehezítő tényező is hátráltatott bennünket, elképesztő hullámvölgybe kerültünk. Egy jókora edzői hibának köszönhetően (jómagam, az író volnék a vétkes ????) egyik kulcsjátékosunk már a meccs vége előtt 16 perccel kipontozódott, valamint 3 meghatározó játékosunk szólt, hogy sérülés miatt képtelen parkettre lépni a továbbiakban. Az összecsapás 35. percében már csak 4 pont volt az előnyünk és komolyan felmerült bennünk a riadtság, hogy egyszerűen képtelenek leszünk megállítani ellenfelünk fékevesztett rohanását. Aztán ismét bebizonyosodott, hogy komoly tartása van a csapatunknak. Nem hibáztunk a végjátékban, így az utolsó másodpercek már tét nélkül peregtek le.

Összegzés

Többször is játszottunk már a Kiss Lenkével ebben az idényben és mindig sima győzelmet ünnepelhettünk. Sok idő telt el az utolsó találkozás óta és minden jel (leszámítva a nem túl fényesen sikerült aznap délelőtti meccsünket) arra utalt, hogy nem lesz gond ezen a találkozón sem. Hát volt gond. Nem is kicsi. Azt hiszem az egész szezon legrosszabb meccsét játszottuk le. Bár több dolog is hátráltatott minket (sérülések és kipontozódás), le a kalappal a Kiss Lenke csapata előtt. Elképesztő akarattal, hihetetlen energiákat mozgósítva estek neki ennek a meccsnek és bizony nem sokon múlott, hogy kiénekeljék a sajtot a szánkból. Nagyon izgalmas, mindkét alakulat számára rendkívül hasznos mérkőzést sikerült megnyernünk.

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!