Nem voltunk egy súlycsoportban

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Szabó István, Szabó II. Péter

Nézők száma: 35

Mérkőzés időpontja: 2019-01-26 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd Falcons 6 0 4 4 2 16
Kaszás Boys 11 26 5 10 27 79

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: NESZMÉLYI 13, Páll 2, Körtvélyessy 8, MITYÓK 6, TÓTH 19, Halász 2, Henye 8, Paár 2, Borsányi 12, Herczeg 2, Dózsa 3, Molnár 2.

1. félidő

A negyedik U12-es fordulónkra készültünk szombat reggel Újpesten. A Honvéd fiatal csapata ellen kezdtük a napot. Hangsúlyoztuk, hogy a fő feladat a védekezés, ebben a szellemben küldtük pályára a fiatalabb fiainkkal fémjelzett ötösünket. Küzdős első pár perc után sikerült 8:4-re meglépnünk, majd a negyed végén 11:6-ra vezetnünk. Néhol még kicsit ébredezős jellege volt a játékunknak. A második negyedben az idősebb fiaink nagy nyomást helyeztek a náluk fiatalabb, alacsonyabb és fizikálisan gyengébb ellenfeleikre, aminek következtében 26:0-ra nyertük a játékrészt, így a félidőben már 31 pontos előnyben voltunk.

2. félidő

A félidei dobások átlagosan sikerültek, öt találatot jegyeztünk.
A folytatásban maradtak az ötöseink, így ismét a fiatalabb csapattársaink kezdték a játékot. Javult a védekezés, szebben is játszottunk, aminek örültünk még annak ellenére is, hogy ez az eredményen nem mutatkozott meg eléggé. A negyedik negyedben ismét hengereltünk, a kor- és méretbeli különbséggel egyszerűen nem tudott mit kezdeni ellenfelünk. A végére a hatvan pontot is túllépte a két csapat közti különbség.

Összegzés

Nagy különbséggel győztünk, ami mindig jó, önmagában mégsem elégedhetünk meg ennyivel. Nem is lehetett kérdés, hogy ki kell használnunk, hogy az egyik ötösünk idősebb, magasabb, erősebb. Megtettük. A mutatott játék még bőven javítható. Nagyon jó volt, amikor egymást bevonva támadtunk, kevés leütéssel és sok passzal, néhol még befutásokkal is. Ilyenkor sokkal eredményesebbek is voltunk. Annak is örülnünk, hogy minden csapattag pontot tudott szerezni. A védekezésben javulnunk kell, különösen helyezkedésben és lepattanószerzésben. Gratulálunk Dózsa Ádinak első hivatalos meccséhez, és Molnár Marcinak is, akit ezen a meccsen avattunk fel a Boys csapatunkban!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00