Óbudai Mini Kupa – 5. forduló

Február utolsó hétvégéjén már az ötödik Óbudai Mini Kupa fordulót rendeztük a Kaszás csarnokban. A kétnapos rendezvényen újra számos fiatal kosárpalánta mutathatta meg tudását. Elfogadta meghívásunkat a Szentendrei Farkasok csapata, ezzel egy újabb gárdával bővült a bajnokság mezőnye! Ezúttal is izgalmas csatákat láthatott a közönség, megszületett az első döntetlen eredmény is. Jöjjenek a beszámolók!

2019. február 23. – szombat 9:00

Farkasok – Zebrák                                      30:28 (2:9, 6:4, +5+5, 3:8, 14:2)

Tiba János, edző: Mondhatni csalódást keltően kezdtük a mérkőzést, az A csoportból való kipottyanásunk után lehengerlőbb játékra számítottam. Kissé lomhán, és dekoncentráltan játszottunk. A különbség vészesen nőtt a két csapat között, az utolsó negyed előtt 10 pont hátrányban voltunk. Ebben a negyedben mindent egy lapra feltéve, hatalmas lelkesedéssel és pontos dobásokkal megfordítottuk a meccset és nagyon értékes győzelmet arattunk! Gratulálok szívünk diadalához!

Fülöp 1; Takács 4; CSIZMADIA 12; KADENSZKI 3; Ujhelyi 3; Jendrolovics 4; Kukla 5; Csikós-; Hrubi-

Tóth Janina, edző: Nagyon jó lendülettel kezdtük a mérkőzést, ami ki is tartott az első félidőben. Előnnyel tudtunk fordulni és az ezt az előnyt a harmadik negyedben tovább növeltük. Szép labdaszerzésekkel és lepattanókkal tudtunk kosarakat elérni. Az utolsó negyedben bátortalanul védekeztünk és az ellenfeleink minden adódó helyzetet kihasználtak a kosárszerzésre és így megszerezték a győzelmet. Annak ellenére, hogy a végén elengedtük a győzelmet, nagyon hasznos mérkőzés volt és sokat tudtunk tanulni belőle!

Balassa Viktória, Horváth Ádám, Juhász Adri 9, Kiss Viktória 1, Mogyorósi Míra, Réthy Hajni 2, Schőn Sarel 3, Szántó Bálint 2, Tas Botond 3, Vitéz Botond 5

 

2019. február 23. – szombat 10:00

Flamingók – Szentendrei Farkasok           22:48 (10:6, 0:16, +1+3, 10:7, 0:16)

Keresztesi Dávid, edző: Jól kezdtük a mérkőzést, az első negyedet sikerült is megnyernünk. A második játékrészben azonban megéreztük egyik húzóemberünk hiányát, támadásban még nem volt elég rutinja az újabbaknak a pontszerzéshez, védekezésben pedig a Farkasok fizikális fölényével nem tudtunk mit kezdeni. A második félidő szinte azonos forgatókönyv szerint alakult. Az eredménnyel nem szabad foglalkozni, egy erősebb és idősebb csapattal játszottunk, de hajtottunk és újabb értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk. Gratulálok a lányoknak a küzdéshez, ellenfelünknek pedig a győzelemhez!

Béja B. , Bíró Szofinett -, Darabos Lotti -,  JUHÁSZ R. 4, KRAJCSOVICH J. 18, Sterbenz V. -, Vogt N. -, Zsuffa M. -,

Sztanev Andrea, edző:

 

2019. február 23. – szombat 11:00

Zebrák – Flamingók                                     39:25 (8:10, 12:2, +6+5, 4:6, 9:2)

Tóth Janina, edző: Nagyon küzdelmes első negyeddel kezdtünk a második mérkőzésünkön, végig az ellenfelünk sarkában voltunk és nem engedtük, hogy nagy előnyre tegyenek szert. Ez a kezdés lendületet adott a második negyednek is és itt már a bátor játékkal átvettük a vezetést és ez a lendület kitartott az egész mérkőzés ideje alatt. Nagy dicséret illeti a Zebrákat, mert a legutóbbi feljutásunkhoz képest most egy egészen más arcunkat mutattuk meg és így győzni is dobtunk. Ugyanilyen bátran a továbbiakban is!

Balassa Viktória, Horváth Ádám 2, Juhász Adri 5, Kiss Viktória, Mogyorósi Míra 5, Réthy Hajni 5, Schőn Sarel 11, Szántó Bálint 1, Tas Botond 5, Vitéz Botond 5

Keresztesi Dávid, edző: Az első negyed megint a miénk lett és ezúttal a második sor és be tudott találni, valamint sokszor sikerült megnehezítenünk a nálunk jóval tapasztaltabb Zebrák dolgát, így nem tudtak nagyon elhúzni az első félidőben. A büntetőzéssel sem sikerült közelebb férkőznünk, azonban jár a dicséret, mivel 8 játékosunkból 5 betalált! A második félidőben hasonló bátorsággal játszottunk, így még egy kicsit közelebb tudtunk férkőzni a csíkos mezesekhez. A győzelmet ezúttal megérdemelten a Zebrák könyvelhették el, de látszik a fejlődés, remélem ti is érzitek! Csak így tovább, bátran, jó kedvvel! Hajrá Flamingók!

Béja B. 1, Bíró Szofinett -, Darabos Lotti 1, Juhász R. 3, Krajcsovich 17, STERBENZ V. -, VOGT N. 3, Zsuffa M. -,

 

2019. február 23. – szombat 12:00

Farkasok – Szentendrei Farkasok             22:18 (0:4, 10:2, +3+4, 6:2, 3:6)

Sztanev Andrea, edző:

Tiba János, edző: Farkasok a Farkasok ellen… Jó párosítás jött össze a B csoport döntőjében. Kicsit lendületesebben és nagyon elánnal játszottunk, de rossz helyzet kihasználásunk miatt nagyon rögös út vezetett vissza az A csoportba. Keményen, elszántan védekeztünk, kevés esélyt hagytunk ellenfelünknek az érvényesüléshez, ez a stílus végül nekünk kedvezett! Gratulálok a csapatnak, megérdemelt volt az öröm a meccs végén! Irány újra az A csoport!

Fülöp 2; TAKÁCS 3; CSIZMADIA 12; Kadenszki 2; Ujhelyi 3; Jendrolovics -; Kukla -; Csikós-; Hrubi-

 

2019. február 23. – szombat 13:00

Ördög Aligátorok – Kisgepárdok              23:16 (9:2, 6:2, +2+1, 4:7, 2:4)

Keresztesi Dávid, edző: A forduló első meccsét a Kisgepárdokkal játszhattuk. Jó lehetőség volt ez a meccs arra, hogy elfelejtsük az előző forduló kudarcait és kicsit visszarázódjunk a rengeteg betegségből. Az első félidőben úgy alakult a meccs, ahogy mi akartuk és sikerült egy megnyugtató előnyre szert tennünk. Azonban úgy tűnt, túlságosan is megnyugodtunk, hiszen a második félidőt elvesztettük a kezdő gepárdok ellen. Nyilván ebben a sok kihagyás és a kiosztott speciális feladatok is közre játszottak, de ettől függetlenül nem láttam, hogy teljes gőzzel hajtottunk volna. Nem a dobott pontok, vagy az eredmény számít, mindig az legyen a cél, hogy mindent kiadjunk magunkból, eredménytől függetlenül. Gratulálok a győzelemhez, ellenfelünknek pedig a tisztes helytálláshoz!

Alkchina E. -, BÁNDI K. 7, Kemény A. 2, LUKÁCS Á. 8, Nyúl B. -, Szabó P.  2, Szieber Gréta -, Tóth N. 4,

Solti Fanni, edző: Sajnos eléggé karcsú létszámban jelentünk meg a szombati napon, ahol az Ördögi Aligátorok és a Kobrák ellen léptünk pályára. Akik eljöttek viszont mind nagyon bátran és élvezettel játszották végig a meccseket, ezt jól mutatja az Aligátorok elleni második félidőnk, amelyet nagy meglepetésre sikerült megnyernünk. A végeredmény 23-16, megérdemelten nyert ellenfelünk, azonban senki sem lehet csalódott, mindenki megmutatta, hogy képes fordulóról- fordulóra fejlődni 🙂 Gratula mindkét csapatnak!

Verebély Máté 6. Csizmadia Márton 4, Benes Emma 3, Balogh Konrád 1, Dalloul Márk 2, Malogh Martina, Báti Barnabás,

 

2019. február 23. – szombat 14:00

Kisgepárdok – Kobrák                                8:27 (4:3, 1:9, +0+2, 1:5, 2:8)

Solti Fanni, edző: Hatan, kissé fáradtan, de hatalmas lelkesedéssel vágtunk neki a Kobrák elleni mérkőzésnek, ahol ellenfelünk a Kobrák csapata volt, és sikerült is 4-3 ra megnyernünk az első negyedet. Bravó! Ezek után már uralta a mérkőzést ellenfelünk, de egészen a végéig hatalmasat harcolt mindenki aki a pályán volt, öröm volt nézni a küzdeni akarást és a bátorságot, ami jellemezte a játékunkat. Remélem következő fordulóra ismét 10 körüli létszámban leszünk Kisgepárdok és többen is hasonló játékot tudnak majd felmutatni, mint a mostani 6 harcos 🙂 Gratula a Kobráknak a győzelemhez!

 Verebély Máté 4, Benes Emma, Balogh Konrád , Dalloul Márk 4, Malogh Martina, Báti Barnabás,

Juhász Nikolett, edző: Az első negyed után sikerült a csapatnak belelendülnie a játékba. Koncentráltan játszottunk, odafigyeltünk a dobásokra, jó helyzeteket tudtunk kialakítani. Amiket gyakoroltunk az edzésen azokat a gyerekek szépen végrehajtották, szép játékot játszottunk. A félidei büntetőkre jobban oda kell figyelni de igyekszünk minél többet gyakorolni. Csak így tovább Kobrák!

Baján Dominik 0, Bonczi István 0, Dalnoki Hanna 1, Felkai Dávid 11, Gálik Roland 0, Henglár Adél 7, Szabó Krisztina 2, Teremi D. Regő 2.

 

2019. február 23. – szombat 15:00

Kobrák – Ördög Aligátorok                        17:27 (2:11, 4:4, +1+0, 4:8, 6:4)

Juhász Nikolett, edző: Fáradtak voltunk az előző mérkőzés után, elvesztettük a figyelmet így nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Rengeteg ziccer maradt ki. Azonban büszke vagyok a gyerekekre mert hajtottak, csinálták a feladatukat és küzdöttek. Folytatjuk a munkát és legközelebb majd kihasználjuk a helyzeteinket.

Baján Dominik 0, Bonczi István 0, Dalnoki Hanna 2, Felkai Dávid 4, Gálik Roland 5, Henglár Adél 2, Szabó Krisztina 2, Teremi D. Regő 2.

Keresztesi Dávid, edző: A második meccs jóval nehezebbnek ígérkezett Niki néni Kobrái ellen, mint az első összecsapásunk. Szerencsére volt egy meccsnyi pihenőnk, a békási csapaton viszont meglátszott az egymás utáni két meccs, szerencsénkre, rossz százalékkal céloztak, amit mi ki tudtunk használni a másik oldalon. A célunkat elértük, valamelyest sikerült visszaülnünk a nyeregbe és a megszerezett két győzelemmel legközelebb már eggyel feljebbi csoportban bizonyíthatunk. Azonban még messze vagyunk, attól, ahol tarthatnánk, úgyhogy dolgozzunk tovább és meg lesz az eredménnyel! Hajrá Aligátorok!

Alkchina E. -, Bándi K. 11, KEMÉNY A. 4, Lukács Á. 2, Nyúl B. -, SzABÓ P.  4, Szieber Gréta -, TÓTH N. 6,

 

2019. február 24. – vasárnap 9:00

Sólymok – Bilingual Villámok                                26:26 (6:6, 6:6, +2+3, 6:6, 6:5)

Kováts Bence, edző: Nagyon harcos mérkőzést hozott a vasárnapi játéknap első meccse, habár az első félidőben még félig ágyban voltak a csapatok 🙂 A második félidőbe már több tudatos akció volt mindkét oldalt és mivel a csapatok fej-fej mellett haladtak végig, így a hangulat is egyre jobb volt a csarnokban. Az utolsó percekben hatalmas izgalmak közepette végül egyik fél sem tudott felűl kerekedni a másikon, így a jobban büntetőző csapat örülhetett a végén, de mindkét csapat megérdemli a gratulációt, nagyot küzdöttek a srácok! Nagy boldogság, hogy 3 új Sólyom is bemutatkozott a Mini Kupán 🙂 ( Marci, Keve, Levente)

Kónya Márton 4, Balpataki Bence 2, Somfai Zaránd 3, Kanyó Levente 2, Tóth Bernát 7, Varga Márton 4, Konecsnyi Bertin 4, Lontai Bálint, Kamarás Maja, Zölner Keve,

Taylor Mark, edző: It’s hard to start our games because we are used to practicing on normal sized hoops and at takes a long time for us to get accustumed to the lower rim. This was visible in the game as we missed so many chances. The team was great because they never gave up and kept creating more looks. I am glad that we were able to score more points in free throws and this allowed us to win. However we have to make sure we can finish games as we had a few chances to seal the deal but we couldn’t capitalize them in this game. This of course was because the great performance by the other team.

Nagyon nehéz elkezdeni az első meccsünket mert normál méretű palánkhoz vagyunk szokva és elég sok idő mire megszokjuk a lejjebb lévő gyűrűt. Ez elég látható volt a mérkőzésen mert nagyon sok helyzetet rontottunk el. A csapat ennek ellenére remek volt mert nem adták fel és sorra dolgozták ki a helyzeteket. Örülök hogy a félidei büntetőknél sikerült többet bedobnunk ellenfelünknél és ezzel nyertünk. Ennek ellenére oda kell figyelnünk hogy meccseket lezárjuk mert most is volt jó pár esélyünk hogy lezárjuk a meccset de ez most nem sikerült. Amért persze hatalmas gratuláció illeti az ellenfél csapatát.

 

2019. február 24. – vasárnap 10:00

Bilingual Villámok – Kisfarkasok                          31:11 (4:2, 5:2, +2+3, 8:4, 12:0)

Taylor Mark, edző: At the begining of the second game I saw that we were a little tired having back to back games and we still missed a lot of shot because of the lower rims. In the second half though as other team got a little tired and we started making more shots we pulled away. It was great to see the kids do what I asked of them and that they are comfortable using both hands when dribbling the ball.

A második meccs kezdetén láttam, hogy kicsit fáradtak vagyunk és még mindig sok dobás maradt ki az alacsonyabb gyűrűk miatt. A második félidőben ahogy az ellenfél egy kicsit elfáradt és mi pedig bedobáltuk a helyzeteinket sikerült elszakadnunk tőlük és nyernünk. Jó volt látni ahogy teljesítették a kért dolgokat a játékosok és hogy kényelmesen tudnak labdát vezetni mindkét kézzel.

Tiba János, edző: Az elmúlt forduló alkalmával nagyon nagy sikerrel éltük meg a csoportban maradást, kíváncsian vártam mit kezdünk kemény, gyors ellenfeleink ellen! Az utolsó negyedtől eltekintve, egész jól tartottuk magunkat. Főleg a szabad labdákért vívott harcban maradtunk alul, a meccs végére fizikálisan is felőrölt minket a Villám osztag! Ezzel együtt nem kell szégyenkeznünk, láttam a tekintetekben a tenni akarást és néha nagyon szép megmozdulásokkal rukkoltunk elő!

Menyhárt 1; Egyeki-; Lukácsi -; Keresztesi -; FISHER 1; POZSONYI -; MARTON 6; Strbik 1; Helmeczi 2

       

2019. február 24. – vasárnap 11:00

Kisfarkasok – Sólymok                                          20:24 (5:6, 0:3, +4+2, 3:10, 8:3)

Tiba János, edző: A szinte már megszokott ritmusban, szünet nélkül várt ránk a második összecsapás. Nagyon ügyesen és szép csapat játékot mutatva tartottuk magunkat meccsben, a harmadik negyed rövidzárlata sajnos megpecsételte a sorsunkat. Kevés helyzetünk rosszul használtuk ki, és 10 pontot is engedélyeztünk ellenfelünkek. Kissé fáradtan, de maximális lelkesedéssel fejeztük a meccset, legközelebb újra a D csoportban mutathatjuk meg magunkat!

Menyhárt 4; Egyeki-; Lukácsi 1; Keresztesi 5; Fisher -; POZSONYI -; MARTON 9; Strbik 1; Helmeczi –

Kováts Bence, edző: A második mérkőzést a bátor Kisfarakasok ellen játszottuk, és reméltük, hogy hasonlóan jó hangulatú meccs kerekedik ki a végére mint a Villámok ellen. Szerencsére már nyoma sem volt az álmosságnak a pályán, így sokkal tudatosabb játékot tudtunk játszani, amelynek köszönhetően a mérkőzés elejétől nálunk volt az előny, amely a harmadik negyed végére már 10 pontra is duzzadt. A Kisfarakos azonban nem hagyták magukat és 2 perc alatt visszajöttek a mérkőzésbe. A vége 24-20 ide. Gratulálok mindenkinek aki eljött a mérkőzésekre, mindenki nagyon kitett magáért! :)Gratulálok a Kisfarkasok és a Villámok csapatának is!

Kónya Márton 2, Balpataki Bence 5, Somfai Zaránd 1, Kanyó Levente 0,  Varga Márton 4, Konecsnyi Bertin 11, Lontai Bálint, Kamarás Maja, Zölner Keve, Dienes Attila 1,

 

2019. február 24. – vasárnap 12:00

Gepárdok – Hősök                                                   20:31 (4:9, 4:4, +5+2, 5:8, 2:8)

Kováts Bence, edző: Idén már harmadjára csaptunk össze a Hősök csapatával és eddig minden mérkőzés jó játékot hozott mindkét oldalról.  Sajnos a mérkőzés elején picit elengedtük a piros csíkos ellenfelünket, akik szépen kihasználták a lehetőségeiket.  A büntetőzésünknek köszönhetően sikerült 2 pontra visszajönnünk, de  a második félidőben sem találtuk meg úgy a gyűrűhöz vezető utat, mint korábban és most az extra kosarak sem jöttek elő. A végeredmény 31-20 a Hősök számára, de a mutatott játékkal továbbra is elégedettek lehetünk, hiszen mindenki aki a pályára került, igyekezett okosan kosárlabdázni 🙂 Csak így tovább! Gratulálunk a Hősök csapatának!

Kiszely Kristóf  7, Horváth Áron 3, Konta Magor 2, Vámos Barnabás 2. Bally Bendegúz 1, Dósa Zsombor 1,  Kőhegyi Vince 1, Vasali Dénes 1, Szabados Mátyás 2,  Lengyel Zsolt,

Farkas Bence, edző: Izgalmas és szoros meccset láthattak a nézők. Nálunk volt a magassági fölény, ellenfelünk viszont gyorsabb volt nálunk. Nehéz dolga volt a hősöknek, de többször is sikerült megállítani a gepárdokat. Talán ez volt a mérkőzés kulcsa. Az biztos, hogy nagyon kicsin múlott, szóval minden dicséret megilleti a gepárdokat! Tovább kell fejlődnünk védekezésben, hiszen ez a meccs is megmutatta, hogy mennyire fontos eleme ez a kosárlabdának. És persze rengeteget gyakorolni, fejlődni… Hajrá Hősök!

Egri Alex 5, Földes Ádám, Hidvégi Donát 4, Kállay Levente 11, Mácza Mihály 2, Marosán Levente 2, Szombathelyi Marcell 4, Sztojka Balázs 1, Török Dániel, Yang Zi Le 2,

 

2019. február 24. – vasárnap 13:00

Hősök – Delfinek                                                     31:40 (12:4, 5:11, +6+4, 8:7, 0:14)

Farkas Bence (hely. Bosnyák Jácint), edző: Lelkesen és jó mentalitással kezdtük a mérkőzést, mindenki kivette a részét a harcból és a játékból egyaránt. Főleg a védekezésben és a lepattanózásban remekeltünk. A második negyedben még nehezebb dolgunk akadt, és úgy látszik a félidőre fogytunk ki a tartalékokból. Levi továbbra is vezérként vitte a hátán a fáradt csapatot, de a mérkőzés végére teljesen elfogytunk. A biztató jelek fényében elszántabban és egyre jobban kell tovább dolgoznunk, hogy legközelebb még erősebben tudjunk szerepelni.Gratulálunk a Delfineknek!

Egri Alex 2, Földes Ádám 1, Hidvégi Donát 2, Kállay Levente 17, Mácza Mihály 2, Marosán Levente 1, Szombathelyi Marcell 2, Sztojka Balázs 1, Török Dániel, Yang Zi Le 3,

Ondima Olivér (hely. van der Meer Loránd), edző: Az első negyedben ellenfelünk akarata érvényesült, így 8 pontos hátrányba kerültünk. Második negyedben szinte eltüntettük a különbséget. Habár a magassági fölény a Hősöknél volt, gyorsaságunkat kihasználtuk. A harmadik negyedben felváltva estek a kosarak, nagy iramban játszott mind a két csapat. A záró játékrészben teljesen “állva” hagytuk a csíkos mezeseket, ezzel a győzelmet megszerezve.

 

2019. február 24. – vasárnap 14:00

Delfinek – Gepárdok                                                39:38 (10:10, 12:6, +2+3, 6:7, 9:12)

Ondima Olivér (hely. van der Meer Loránd), edző: Második mérkőzésünkön a hasonló “szerkezetű” sárga mezes Gepárdokkal találkoztunk. Hatalmas lendület jellemezte a játékot, mind a két csapat termelte a kosarakat. A félidő előtt nagyobb előnyt építettünk ki. A második félidőben ugyan mind a két negyedet elvesztettük, de maradt egy pont előnyünk a végére, így dupla győzelemmel zártuk az A csoportot. Mind a két mérkőzésen nagyon jó mentalitásban játszottunk, a kispad és a lelátóról jövő szurkolás pedig óriási löketet adott a srácoknak! Gratulálunk a Hősök és Gepárdok csapatának jó meccseket játszottunk fogunk még találkozni!

Kováts Bence, edző: Az előző fordulóban jó meccset játszottuk a Delfinek ellen, akik most egy győzelemmel hangoltak ellenünk. Az első félidőben fej- fej mellett haladtak a csapatok, egyik csapat sem tudott komolyabb előnyre szert tenni, a második félidőben azonban 9 pont is volt ellenfelünk előnye, amely hátrányt 3 perccel a vége előtt sikerült le dolgoznunk. Sajnos a végjátékot jobban bírta ellenfelünk, és végül 39-38 arányba behúzta a mérkőzést. A vereség ellenére nem lehetünk csalódottak, hiszen nagyon jó mérkőzést játszottunk a Delfinekkel, és most is mindenki nagyon harcosan ment ki a pályára. Örülök hogy fordulóról- fordulóra tudjuk hozni a játékunkat, következőnek a ziccerekre picit jobban oda kell majd figyelnünk 🙂 Gratulálok  a Delfinek csapatának, nagyon szépen küzdöttek végig!

Kiszely Kristóf 6,  Horváth Áron 10, Konta Magor 3, Vámos Barnabás 8. Bally Bendegúz , Dósa Zsombor 2,  Kőhegyi Vince , Vasali Dénes 1, Szabados Mátyás 5,  Lengyel Zsolt,  Kurucz Martin 2,


Hasonló tartalmak

 • AZ idei szezonunk furcsa, míg az első félévben főleg vereségeket szenvedtünk nálunk erősebb csapatoktól, az elmúlt 2-3 hónapban csak győzelmünk volt, hol kisebb, hol nagyobb különbséggel. Sajnos ez…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-10 Kezdés: 18:00

 • Ellenfelünk akarásban és hozzáállásban mindenképpen nyert ezen a napon, nagyon bátran álltak bele ebbe az összecsapásba. Többek esetében úgy gondolom bőven volt még tartalék, vagy ha nem akkor…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 10:00


 • Mégha létezik is papírforma, csak úgy „működik”, ha mindent megteszünk érte! Ma valami hiányzott belőlünk. Sokszor a vereség után is tudok büszkeséget érezni, most a győzelem mellett se…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-04-09 Kezdés: 16:40

 • U16 Leány
 • A második félidőben nagyon koncentrált kosárlabdát bemutatva, összesen 25 pontot engedélyeztünk, amely után egyhangúlag fejeztük ki elismerésünket a lányok felé, akik sokat léptek előre az elmúlt hetekben és…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 15:00