Óbudai Mini Kupa – 6. forduló

Abba a kellemes helyzetbe kerültünk, hogy a soron következő Óbudai Mini Kupa fordulót a csapatok egyre növekvő száma miatt már nem tudtuk egy hétvégén megrendezni. Köszönjük, hogy a Pannónia Bocsok csapata is elfogadta a meghívásunkat, gratulálunk nekik a debütáláshoz! Ismét számos izgalmas mérkőzést láthattak a Kaszás csarnokba látogató érdeklődők, a megszokottaknak megfelelően az edzői értékeléseket is publikáljuk.

 

2019. március 30. – szombat 12:00

Ördög Aligátorok  – Kobrák         38:30 (20:2, 0:12, +2+4, 12:4, 4:8)

Reiter Bence, edző: Lendületesen kezdtük a mérkőzést, egymás után szereztük a kosarakat. Szorosan védekeztünk, így sok labdát szereztünk amikből tudtunk indulni. Masodik negyedben kicsit leallt a gépezet, sokszor nem találtuk meg kit is kell fognunk. A második félidőre újra elkezdtük szállítani a pontokat, ügyesen és pontosan passzoltak a srácok egymásnak. Jo volt nézni ahogyan élvezik a játékot, és csapatként játszanak. Csak így tovább, hajrá  Ördögo Aligátorok!

Alkchina E. -, Almási B. -, Bándi K. 27, Hargitai R. 1, Kemény A. -, Lukács Á. 6, Kovács Á. 2, Nyúl B. -, Sziebert G. 2, Szabó P. -, Tóth N. -,

 

Juhász Nikolett, edző:   Sajnos az első negyedben elaludtunk és ezáltal nagy hátrányba kerültünk. Jobban kellett volna koncentrálnunk és védekeznünk. De a második negyedben hatalmas lendülettel játszottunk, végre sikerült megcsinálni mindent amit az edzésen gyakorolunk. A büntetőket ötven százalékkal dobtuk. Igyekeztünk leküzdeni, a hátrányunkat, de elfáradtunk és így az ellenfelünk jött ki jobban a játék végén.

Baján Dominik 4, Bisztricsány Botond 7, Bonczi István 6, Felkai Dávid 8, Gálik Roland 1, Henglár Adél 1, Szabó Krisztina 2, Teremi Dávid Regő 1.

 

2019. március 30. – szombat 13:00

Kobrák  – Kisfarkasok             20:36 (4:10, 4:8, +4+2, 8:8, 0:8)

Juhász Nikolett, edző: Egyből kezdődött a második mérkőzésünk, ahol kimerültek voltunk és szomorúak az előző mérkőzés miatt. Bele kellett rázódni a meccsbe, de fejben már nem voltunk a pályán. Sajnos a figyelmetlenség nem hozott sok kosarat és szó szerint estünk-keltünk a pályán. Viszont amire koncentrálni kell, hogy láthattunk számos szép megmozdulást, jó passzokat, élvezhető játékot a mérkőzések során. Folytatjuk az edzéseken tovább a hasznos munkát, lesz ez még sokkal jobb is.

Baján Dominik 2, Bisztricsány Botond 3, Bonczi István 7, Felkai Dávid 4, Gálik Roland 1, Henglár Adél 0, Szabó Krisztina 0, Teremi Dávid Regő 3. Hajrá Kobrák!

 

Tiba János, edző: Örömömre szolgált, hogy mekkora akaraterővel és ügyes játékkal kezdtük a meccset! Mindkét negyedet simán hoztuk az első negyedben, nagyon szépen alkalmazta a csapat az edzéseken megtanultakat. A második félidő is hasonlóan tetszetősre sikerült, igazi csapatjátékot láthattunk, hátradőlve figyelhettem, ahogy magabiztosan megnyerjük a meccset! Gratulálok

JENDROLOVICS M. 8, Menyhárt D. 2, Lukácsi B.-, Egyeki B. 4, KERESZTESI P. 6, Marton Hanna 10, Pozsonyi D.-, Strbik R.-, FIsher D. 3, Helmeczi D. 3

 

 

2019. március 30. – szombat 14:00

Kisfarkasok – Ördög Aligátorok        18:26 (6:2, 4:6, +2+1, 2:15, 4:2)

Tiba János, edző:  Ahogy azt már az idényben megszoktuk, pihenő nélkül jött is a következő megmérettetés, pihenő nélkül kezdtük második meccsünket. Az elejétől érezhető volt, nem harapunk annyira, mint az előző 4×8 percben, igaz ellenfelünk is komolyabb erőt képviselt. Kőkemény adok-kapok alakult ki mezőnyben, kevés ponttal zárult a félidő. A második félidőben komoly izgalmakra számítottam ki-tud kicsit a másik csapat fölé kerekedni. Kornél hamar lehűtötte a kedélyeket, és a harmadik negyedben egymaga 15 pontot rámolt be a kosarunkba. minden tiszteletem Pozsonyi Daninak és Petinek, próbálták útját állni az “24-esnek”, de ez a negyed megpecsételte a sorsunkat. Kifejezetten kevés pontot dobtunk a továbbiakban, a feljutás elmaradt…

Jendrolovics M. 2, Menyhárt D. -, Lukácsi B.-, Egyeki B. -, KERESZTESI P. 4, Marton Hanna 4, Pozsonyi D.-, Strbik R.1, FIsher D. 1, Helmeczi D. 6

 

Keresztesi Dávid, edző: A második mérkőzésre érkeztem, a gyerekek lelkesek es feldobottak voltak az első meccsen aratott győzelem miatt. Ez a lelkesedés a pályán is meglátszott, de sajnos a befejezésekbe sok hiba csúszott, így elég pontszegény első félidővel zártunk. A büntetővonalról csak Petinek sikerült betalálnia, ez sem javított a helyzetünkön. Azonban a második félidőre a még harcosabb énünket vettük elő és a pontgyártás is beindult, főképp Kornélnak köszönhetően. A negyedik negyedben sikerült megtartanunk a kidolgozott előnyt, s így megnyertük a második meccsünket is! Gratulálok!

Alkchina E. -, Almási B. -, Bándi K. 21, Hargitai R -, Kemény A. -, Lukács Á. 2, Kovács Á. -, Nyúl B. -, Sziebert G. -, Szabó P. 3, Tóth N. -,

 

2019. március 30. – szombat 15:00

Bárczi Gazellák – Kisgepárok         42:21 (8:3, 10:4, +5+7, 6:3, 13:4)

Scheuring Eszter, edző: Végre nagy létszámmal tudtunk a mérkőzéseken részt venni, ennek meg is lett az eredménye. Sokat tudtunk cserélni, így mindig volt valaki, aki lendületével segítette a csapatot.Szerencsére eredményesebbek is voltunk, mint eddig, 42 pontot sikerült összehoznunk a nagyon szépen küzdő Gepárdok ellen. Gratulálok!

Miklós Kornél  11, Kovács Ferenc  8, Polczer Márk 7, Gell Franciska 6, Barbalics Attila 5, Szényei Bence 2,Kocsis Hunor 1, Kristóf Fruzsina 1, Szűcs Johanna 1.

 

Solti Fanni, edző: 12 kis harcossal sikerült megjelennünk a VI. Mini Kupa fordulón, ahol az első mérkőzésünk a Bárczi Gazellák ellen volt. Nagyon bátran küzdött mindenki, óriási élmény volt látni, hogy 1 percre sem adtuk fel a meccset és végig lelkesen harcoltunk.  Nagyon örültem, hogy egy új Kisgepárd is bemutatkozott a Kupán (Ádám), aki szintén nagyon komolyan küzdött végig. Hatalmas gratula mindenkinek, hogy 21 pontot sikerült dobnunk, óriási öröm volt, gratulálok a Gazelláknak a győzelemhez.

Vasali Dénes  7, Grossmann Ádám  6, Varga Janka 2, Dalloul Márk  1, Tóth Kamilla 1, Verebély Máté 1,  Balogh Konrád 1, Benes Emma 1, Boga Vince  1

 

 

2019. március 30. – szombat 16:00

Pannónia Bocsok – Bárczi Gazellák     4:64 (1:10, 0:26, +3+6, 0:10, 0:12)

Farkas Csaba, edző:

 

Scheuring Eszter, edző:  Ezen a mérkőzésen mindenkinek sikerült pontot szereznie, ismét sokat tudtunk cserélni, ügyes támadásokat vezettünk és sok pontot dobtunk.

Gratulálok a hétvégén nyújtott remek teljesítményhez és a két megszerzett győzelemhez! Csak így tovább!

Kovács Ferenc  17, Szényei Bence 14, Szűcs Johanna  9, Miklós Kornél 6, Matúz Vince 6, Sebestyén Zselyke 3, Kristóf Fruzsina 2, Polczer Márk 2, Szabó Csanád 2, Barbalics Attila 1, Kocsis Hunor 1, Wolsky Bálint 1.

 

2019. március 30. – szombat 17:00

Kisgepárdok – Pannónia Bocsok         22:18 (0:8, 6:0, +3+6, 2:2, 11:2)

Solti Fanni, edző: Egy kis pihenés után következett a második meccs a Pannónia Bocsok ellen. Az első negyedet a Bocsok megnyerték (nagy gratula hozzá), ezután a Kisgepárdok is felbátorodtak és a második negyedet már mi nyertük. Hatalmas küzdelem, óriási harcok és a végén nagyon nagy megérdemelt öröm volt a Kisgperádok részéről, hiszen sikerült megnyernünk az első meccsünket.  Mindenkinek gratulálok az eredményhez aki eljött a meccsre, nagyon nagy élmény volt, remek hangulatban. Gratulálok a Pannónia Bocsoknak mert nagyon ügyesen játszottak. Csak így tovább! Hajrá Kisgepárdok!

Báti Barnabás  11, Vasali Dénes  5, Grossmann Ádám 2,  Dalloul Márk 2, Balogh Konrád  1, Verebély Máté 1

 

Farkas Csaba, edző:

 

 

2019. április 06. – szombat 09:00

Bilingual Villámok  – Sólymok         24:22 (6:2, 3:9, +3+2, 6:0, 6:9)

Taylor Mark, edző:

 

Kováts Bence, edző:  Az előző forduló folyamán hihetetlen izgalmak közepette döntetlen eredménnyel zárult a két csapat összecsapása, így ismét kiélezett küzdelemre számíthatott mindenki aki kilátogatott a hétvégi nyitó mérkőzésére. Nagy örömömre 13 bátor Sólyommal tudtunk pályára lépni, köztük újoncként Palicz Kornéllal 🙂 A mérkőzést Bence kosara nyitotta, majd ezek után ellenfelünknek sikerült átvenni a vezetést, de a második negyedben megráztuk magunkat és Marci, Zéti és Marci kosaraival félidőben ismét nálunk volt az előny. Sajnos a büntetőket nagyon gyengén értékesítettük ( 2  sikeres dobás), így nem tudtuk növeli a különbséget és ezt az ügyes Villámok a harmadik negyedben ki is használták. A záró ötös ismét 9 pontot szerzett és 22-20 ra át is vette a vezetést, de a végjátékban már ellenfelünk volt az eredményesebb így szoros 24-22 lett a végeredmény oda. Gratulálok ellenfelünknek, örülök hogy ismét egy kiélezett mérkőzést játszottunk! Folytatás a Flamingók ellen.

Balpataki Bence 2 Varga Zétény 2, Lontai Bálint, Somfai Zaránd, Konecsnyi Bertin, Tóth Bernát 11, Varga Márton 6, Rajnai Zénó 1, Szemere Dániel, Kanyó Levente, Kónya Márton, Kamarás Maja, Palicz Kornél

 

 

2019. április 06. – szombat 10:00

Sólymok  – Flamingók             36:27 (10:0, 6:9, +4+6, 13:0, 4:12)

Kováts Bence, edző: A nagy izgalmakat hozó Villámok elleni mérkőzés után, a Flamingó lányok ellen léptünk pályára. Nagyon jól sikerült kezdenünk és sikerült ezt a lendületet átmentenünk a második negyedre is, sőt a harmadik negyedben 13 pontot hoztak össze a kis Sólymok ! A végeredmény 36-27 ide. Gratulálok mind a 13 gyerkőcnek, aki pályára lépett a hétvégén, remélem ennél kevesebben nem leszünk a jövőben :)Gratulálok a Flamingóknak is a nagyszerű küzdésért!  Hajrá Sólymok! Hajrá Kaszások!

Balpataki Bence 8, Varga Zétény, Lontai Bálint, Somfai Zaránd 4, Konecsnyi Bertin 5, Tóth Bernát, Varga Márton 9, Rajnai Zénó 1, Szemere Dániel 3, Kanyó Levente 1, Kónya Márton 5, Kamarás Maja,

 

Keresztesi Dávid, edző: A hatodik fordót a Sólymok csapatával kezdtük, jó kis mérkőzésre számítottam, hiszen múltkor is az utolsó másodpercekig kiélezett, élvezetes meccset játszottunk, igaz ezúttal nekünk több hiányzónk is volt. Az első negyedben, bár megvoltak a helyzeteink, nem tudtunk betalálni a fekete mezesek gyűrűjébe. A második negyedben Jázmin és Viki vezetésével megnyertük a negyedet, így sikerült meccsben maradnunk. A büntetővonalról parádésan céloztunk,  8-ból 6-an is betaláltak, ami remek arány! A büntikkel még közelebb tudtunk fékrkőzni, de sajnos a harmadik játékrészben ismét bedeszkázták ellenfelünk gyűrűjét, amíg ők pár extra nehéz helyzetből is betaláltak. A negyed végére elfáradtunk és a lelkesedés is alábbhagyott, ebből a gödörből már nem tudtunk kimászni , hiába múltuk felül a negyedik negyedben ismét a fekete mezeseket, Réka, Jázmin és Gréti kosarainak köszönhetően.

Vogt N 1, Szondy K. 1, KRAJCSOVICH J. 12, Juhász R. 3, STERBENZ V. 5, Jasztrab A. -, SZIEBERT G. 5,  Béja B. -,

 

2019. április 06. – szombat 11:00

Flamingók – Bilingual Villámok        16:30 (7:2, 0:10, +3+2, 4:4, 2:12)

Keresztesi Dávid, edző: A második meccsen a Villámok ellen kellett helyt állnunk, a szinte már állandóvá váló létszám problémák miatt tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Ráadásul pihenőidő se volt egyből kezdhettük is a mérkőzést. Az első negyedben még tartottuk magunkat és több pontot is szereztünk de elfáradtunk és ellenfelünk ezt ki is használta. A nagy zuhanásból már nem tudtunk visszajönni, de igyekeztek a lányok, hajtottak és akartak.

Vogt N. 0, Szondy K. 1, Krajcsovich J. 5, Juhász R. 7, Sterbenz V. 2, Jasztrab A. 0, Sziebert G. 1, Béja B. 0.

 

Taylor Mark, edző:

 

2019. április 06. – szombat 12:00

Gepárdok – Zebrák                 33:26 (8:6, 11:3, +3+2, 7:4, 4:11)

Kováts Bence, edző: Sajnos nem teljes csapattal, kilencen tudtunk részt venni a hétvégi 6. fordulón, ahol a Zebrák és Szentendrei Farkasok ellen léptünk pályára. A Zebrák ellen 8-6-os első negyedet követően Dósa Zsombor 7 pontjának köszönhetően sikerült viszonylag nagy különbségre szert tennünk, félidőben 11 pont volt a két csapat között. A különbség a harmadik negyedben is nőni tudott, de a Zebrák megmutatták nem lehet leírni őket sosem és egy 11-4 es negyeddel ránk is ijesztettek. Végeredmény 33-26 ide! Gratulálok mindkét csapatnak, nagyon jó hangulatú, pörgős meccset sikerült összehozni.  Külön öröm, hogy minden pályára lépő Gepárd pontot szerzett 🙂 Csak így tovább!

Faragó Sándor 2, Konta Magor 2, Kurucz Martin 10, Szabados Mátyás 4, Kőhegyi Vince 1, Dósa Zsombor 7, Kiszely Kristóf 4, Lengyel Zsolt 1, Horváth Áron 1,

 

Tóth Janina, edző: Az ellenfelünkhöz hasonlóan sok hiányzóval álltunk pályára ezen a hétvégén, de ennek ellenére sikerült becsülettel helytállnunk. Sajnos az első félidőt álmosan kezdtük, a szoros első negyed után hagytuk elhúzni az ellenfelünket, és ez a különbség meghatározta a végeredményt is. Az utolsó negyed példás volt, jó lett volna ilyen lendülettel játszanunk az egész mérkőzésen!

Balassa Viktória, Fülöp Roland 2, Horváth Ádám, Juhász Adri 3, Kiss VIktória 2, Papp Marci, Réthy Hajni 2, Szántó Bálint 2, Tas Botond 9,

 

 

2019. április 06. – szombat 13:00

Zebrák – Szentendrei Farkasok             16:28 (6:4, 0:16, +2+3, 2:2, 6:4)

Tóth Janina, edző: Nagyon szépen kezdtünk, az első negyedben ott loholtunk az ellenfelünk sarkában, de sajnos a második negyedre megfogyatkozott ez a lendület, sokat keresgéltük az emberünket, bátortalanul játszottunk és így sajnos pontot sem tudtunk szerezni. A második félidőben ki tudtunk jönni ebből a gödörből, a negyedik negyedet meg is tudtuk nyerni! Összességében tanulságos meccseken vagyunk túl, nagyot léptünk előre. Ha kitart a lendületünk a mérkőzések teljes ideje alatt, a győzelmet is ki fogjuk érdemelni.

Balassa Viktória, Fülöp Roland, Horváth Ádám, Juhász Adri 4, Kiss VIktória, Papp Marci 3, Réthy Hajni, Szántó Bálint, Tas Botond 1

 

Vukics Rita, edző:  

 

2019. április 06. – szombat 14:00

Szentendrei Farkasok – Gepárdok         18:37 (0:6, 8:4, +3+5, 4:14, 3:8)

Vukics Rita, edző:

 

Kováts Bence, edző: A Farkasok is győzelemmel kezdték a hétvégét, így igazi rangadó várt a csapatokra.  A pihenő jót tett nekünk 10-2 re is sikerült vezetnünk, azonban ezt követően 2 pontra vissza zárkózott ellenfelünk a félidő végére. A büntetőket öten is értékesítették (Martin, Vince, Áron, Sanyi és Kristóf), gratula! A harmadik negyedben Matyi és Martin vezérletével 4-14-re sikerült megnyerni a játékrész, végül az utolsó négyes is növelni tudta a különbséget! Végeredmény 18- 37 a Gepárdoknak. Két győzelmünknek köszönhetően ismét az A csoportban versenyezhetünk tovább. Talán ebben a fordulóban játszottunk a legpontosabban, és egyre többen mertek olyan dolgokat megpróbálni meccsen, amit eddig még nem :)Gratulálok a Szentendre együttesének, akik ismét egy nagyon ügyes csapattal érkeztek a tornára!  Hajrá Gepárdok! Hajrá Kaszások!

Horváth Áron 3, Kurucz Martin 9, Lengyel Zsolt, Faragó Sándor 3, Kiszely Kristóf 7, Konta Magor 4, Dósa Zsombor 2,  Szabados Mátyás 8, Kőhegyi Vince 1,

 

 

2019. április 06. – szombat 15:00

Delfinek – Hősök                     43:28 (12:4, 4:10, +6+5, 10:4, 11:5)

Ondima Olivér, edző: Magabiztosan kezdtük a hétvégi derbit. Megbeszéltek alapján játszottunk, így az első negyedben már 12-4 re vezettünk a delfinekkel. Második negyedet kicsit gyengébben folytattuk, bár nem voltam elkeseredve mivel az agreszívitásbol nem engedtünk. Igaz  a félidőben már csak két pont volt a két csapat között. Fontos volt, hogy a büntetőket jó százalékkal dobjuk, ami be is következett, így továbbra is több pont volt nálunk. Második félidőt csakugyan agresszívan és magabiztosan folytattuk, amire a Hősök nem tudtak válaszolni. Viszonylag nagy előnnyel megnyertük az első küzdelmet. Szeretnék gratulálni a Hősöknek jó kis meccs volt. Büszke vagyok a csapatomra.( HAJRÁÁ DELFINEK )

Zádor Nimród 18, Czikros Ákos 5, Daroczi Gergő 2, Paár Ákos 7, Kapeller Ákos 8, Bíró Balázs  1, Sussman Bulcsú 1, Bíró Janka, Ollai Péter, Tóth Dani, Molnár Lili, Komáromi Gergely, Vágvölgyi Bence,

 

Farkas Bence, edző: Mindenek előtt le a kalappal a Delfinek előtt, gratulálok a győzelmükhöz. Nem kezdtük jól a mérkőzést. Az volt az érzésem a pálya szélén, hogy egyszerűen semmi sem akar sikerülni, semmi sem akar bemenni… A második negyedben viszont példás küzdéssel és nagyon jó védekezéssel eltüntettük a nyitó játékrészben kialakult hátrányunkat. Sajnos a mérkőzés hátralévő része azonban teljes mértékig a meccs elejére hasonlított. Semmi sem sikerült, semmi sem ment be. Összesen 9 pontot tudtunk csak szerezni, amivel nem lehet legyőzni egy olyan ponterős csapatot mint a Delfinek. Mindezek mellett mindenképpen hangsúlyozni szeretném, hogy a Hősök nagyon szépen hajtottak és küzdöttek, büszke vagyok rájuk!

Aksar Axel 1, Szombathelyi Marcell, Sztojka Balázs 2, Földes Ádám 1, Csapár Márkó 5, Kállay Levente 3, Hidvégi Donát 2, Mácza Mihály 5, Yang Zi Le, Marosán Levente, Kiss Ádám, Egri Alex 9, Tordai Balázs

 

2019. április 06. – szombat 16:00

Hősök – Farkasok                     34:31 (8:3, 4:12, +5+4, 8:7, 9:5)

Farkas Bence, edző: Fájó vereség után, pihenés nélkül jött azonnal a következő mérkőzés. Látva az első meccsünket és hogy mennyire nem megy a srácoknak, félve vártam a találkozót, hiszen tudtam, hogy a Farkasok legalább annyira kemény ellenfelek lesznek, mint a Delfinek voltak. Próbáltam a bírói sípszó előtt a fáradt kis hőseimet biztatni, lelkesíteni. Úgy tűnt sikerült is feltüzelni a csapatot, hiszen az első negyed végén mi vezettünk 8:3-ra. A folytatásban azonban megvillantak a “farkasfogak”. Pár perc alatt megfordították a mérkőzést, így a félidei szünetre 2 pontos hátránnyal mentünk. A folytatás igazi rangadót hozott. A harmadik felvonásban mindössze egy pontocskával bizonyultunk jobbnak és mivel a záró játékrészt ismét a Farkasok kezdték jobban, 7 perccel a lefújás előtt még három ponttal vezetett ellenfelünk. A hajrá viszont ismét a miénk volt! 4:1-re nyertük az utolsó öt percet és így hősies küzdelemben meg tudtuk nyerni a meccset. Büszke vagyok a Hősökre és gratulálok a Farkasoknak!

Aksar Axel 2, Szombathelyi Marcell 5, Sztojka Balázs 1, Földes Ádám, Csapár Márkó 6, Kállay Levente 8, Hidvégi Donát 1, Mácza Mihály, Yang Zi Le 3, Marosán Levente, Kiss Ádám 1, Egri Alex 6, Tordai Balázs 1

 

Tiba János, edző:  Ismét az A csoportban, nagy várakozásokkal indultunk neki a fordulónak! Hatalmas lelkesedéssel, kissé pontatlanul kezdtük a meccset, az előző találkozójukon épp vereséget szenvedő Hősök jól tartották magukat. Kemény védekezés, kevés pont jellemezte mindkét csapatot. A második negyedben jobban elkaptuk a fonalat az ellenfél palánkja alatt, Milán vezetésével sikerült szép előnyre szert tenni. Némiképp apadt az előnyünk a félidei büntetők után, teljesen nyílt maradt a második félidő. A harmadik játékrészt, a napi forma szerint az erősebb ötösével kezdték a piros-fehérek, mindent bele kellett adnunk, hogy tartsuk a lépést. Ismét kevés pont, kemény mezőny munka volt látható a pályán. Úgy tűnt, a nehezén túl vagyunk, egy pontocskát meg tudtunk őrizni az előnyünkből az utolsó negyedre. Sajnos támadásban kapkodás, védekezésben pedig indokolatlan figyelmetlenségek hajtották a Hősök malmára a vizet, hibáinkat 9 ponttal büntették, mi csak 5-ig jutottunk. Fájó vereség volt, mert tényleg nagyon összeszedetten, csapatként küzdöttünk, pár apró kihagyás miatt maradtunk alul a pontok tekintetében. Gratulálok a Hősöknek, a Delfinek elleni fiaskó után szépen küzdöttek.

Fülöp V.4, CSIZMADIA 8, Jendrolovics M.-, Egyeki B.5, Kadenszki G.-, Marton H.-, CSIKÓS M.7, Kukla D.-, Takács Á.2, Jánosi G.2, Ujhelyi D.-

 

2019. április 06. – szombat 17:00

Farkasok – Delfinek                     40:37 (4:7, 12:4, +3+6, 7:3, 14:17)

Tiba János, edző: Pihenő nélkül, egy nagyon fájó vereség után kellett újra helyt állnunk. Nem lehetett helye a csalódottságnak, ismét pályán voltunk és örömteli módon: teljes készültségben. Újra kemény védekezéssel tördeltük a kis cetek játékát, sajnos a pont zuhatag ezúttal is elmaradt. A második negyedben, támadásban is begyújtottuk a rakétákat, jócskán elléptünk ellenfelünktől. A félidei büntetőket kicsit túlizgultuk, látszott a bizonytalanság a dobásokon, mindössze 3 talált célt, két pontra csökkentve előnyünket. A második félidőnek igazán agresszív védekezéssel vágott neki mindkét csapat, az újfent kosár szegény negyed perceiből mi jöttünk jól, Vince és Milán kosarai elegendők voltak, hogy szemmel látható előnnyel várjuk a záró felvonást. A negyedik negyedben jött a nagy tűzijáték. Minden dobott kosárra volt válasza a csapatoknak, érezni lehetett, hogy apró mozzanatok fognak dönteni a lefújáskor. Remek támadás és védekezés mindkét oldalon. Hol a Delfinek mutattak be egy szép akciót, amire jött is a válasz a mi oldalunkról. Az utolsó percekben pontosabb és odaadóbb játékunk meghozta gyümölcsét és megnyertük a mérkőzést. Minden játékosomnak gratulálok, és büszke vagyok rájuk, amiért pihenő nélkül, ilyen nagyiramú és kiélezett meccset játszottak. Helyén volt az eszük és a szívük, megérdemelten győztünk. Jó hogy lesz még idén Farkasok-Delfinek, nagyon várom!

Fülöp V. 5, CSIZMADIA 18, Jendrolovics M.-, Egyeki B.2, Kadenszki G.5, Marton H.2, CSIKÓS M.6, Kukla D.-, TAKÁCS Á.-, Jánosi G.2, Ujhelyi D.-

Ondima Olivér, edző: Először is szeretnék gratulálni a Farkasoknak a győzelem miatt. Jól kezdtük a második találkozót a Farkasok ellen. Nem tudtuk viszont ezt folytatni a második negyedben, sok hibával játszottunk mind védekezésben, mind támadásban és ez sajnos az egesz meccsre kihatott. Farkasok átvették a vezetést, fontos volt itt is, hogy a félidő beli büntetőket jó százalékkal dobjuk, ami ismét bekövetkezett. Közelebb tudtunk jönni az ellenfelünkhöz, de sajnos a hibázásokbol nem nagyon tudunk engedni a 3. negyeben nem tudtuk átvenni a vezetést, pedig  fontos lett volna. Utolsó negyedben nagy hajrát mentünk és ez nagyon tetszett is, hogy nem adtuk fel a mérkőzést, hajtottunk a végsőkig, de sajnos tudtak erre válaszolni a Farkasok, így 3 ponttal elvesztettük ezt a csatát. Sok hibával játszottunk, de nem adtuk fel legközelebb elkapjuk a Farkasokat!!

Zádor Nimród 19, Czirkos Ákos 6, Daróczi Gergő 2, Paár Ákos , Kapeller Ákos 3, Bíró Balázs  3, Sussman Bulcsú 1, Bíró Janka, Ollai Péter, Tóth Dani, Molnár Lili, Komáromi Gergely 1, Vágvölgyi Bence,


Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…