Őrizzük veretlenségünk

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Németh Fanni, Bátovszky Zsolt

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-04-24 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Torok Floris torekves SE 8 8 14 10 40
Óbudai Kaszások U14 Leány 9 14 22 11 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: NAGY 15, Kocsis, Csicsvári 2, Csocsán, KRONAVETTER 4, Bene 2, KERÉKGYÁRTÓ 2, CZIRKOS 26, Sterbenz 2, Mahmoud 3

1. félidő

Újabb kadett mérkőzést következett a programunkban ezúttal is hazai pályán volt jelenésünk, ellenfelünk pedig a Törekvés csapata volt. Hasonló összetételben érkeztek mint mi, többségében serdülő korosztályúakból álltak, megtámogatva 1-2 fiatal kadettal.

A mérkőzés elején egyik csapat sem sziporkázott, Dunát lehetett rekeszteni a kihagyott ziccerekkel mind a két oldalon. Ennek megfelelően alakult az állás is, egyik együttes sem érte el a 10 pontot…

A második negyedre kicsit jobban felpörögtünk, de sok változás nem volt a játék képében, kicsit pontosabban céloztunk, a bordó mezesek pedig továbbra sem találtak be jobb százalékkal.

Támadásaink egyébként jól működtek, csak hát ha nincs kosár a végén nem sokat ér…

2. félidő

A harmadik negyedre kellően felpörögtünk, letámadásunk jól működött több labdát szerezve könnyű kosarakkal fejeztük be támadásainkat. Védekezésünk puhult kicsit, és itt gondolok leginkább arra hogy rengeteg másod-, harmad-, negyedesélyt engedélyeztünk. Emellett ellenfelünk 11-es játékosával meggyűlt a bajunk, aki mind pontdobásban mint pedig játékszervezésben vezette csapatát.

A negyedik negyedre változtattunk a védekezésünkön, ami jól sült el és hamar 20 pontos előnyt alakítottunk ki, amiből a végére 16 pontot meg is őriztünk.

Összegzés

Harmadik meccsünket játszottuk a budapesti kadett bajnokságban, és újabb magabiztos győzelmet sikerült szereznünk. Ugyan nem ez volt az idény legszínvonalasabb meccse, de sok olyan dolgot láthattunk vissza, amit eddig még nem, ezért mindenféleképp hasznos volt ez a mai is. Sokat rotálva tudtunk játszani és 10 ember majdnem ugyanannyi percet tudott a pályán tölteni, sokféle összeállításban. Véleményem szerint jól szolgálta ez a meccs is a felkészülésünket, jövő héten Szolnokra utazunk az U14-es kerettel, ahol szívünket-lelkünket a pályára téve megpróbáljuk kiharcolni az A döntőbe jutást! Hajrá Lányok, Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…