Pályán a legkisebbek

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok 1117 Budapest

Játékvezetők: Földvári Péter, Simon Kornél

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-13 10:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
JKC/A 6 6 2 5 12 31
Kaszás Minik 15 13 3 13 12 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Minik: KONECSNYI 12, ZENTAI 11, JÁNOSI 12, Piller 3, DARÓCZI 11, Báti 5,

1. félidő

A hétvégén rendezték meg a Kenguru Kupa 6. csonka fordulóját, ahol a tizenöt csoportban mindösszesen tizennégy mérkőzést játszottak le a budapesti csapatok, köztük a Kaszás Minik, akik a JKC ellen léptek pályára szombat délelőtt egy edzőmérkőzés formájában. Picit lassan rázódtunk bele a játékba, a negyed feléig mindösszesen kétszer voltak eredményesek Geriék, lassúak voltunk támadásban és védekezésben is. A negyed második felében sikerült agresszívabbnak lenni és ez szerzett labdákban mutatkozott meg, amelyből könnyű kosarakat tudtak szerezni a srácok Zentai Peti vezetésével. A második negyedben már nem kellett keltegetni a fiúkat, hamar sikerült két számjegyű különbséget felhalmozni, többen nagyon bátran próbálkoztak támadásban és ez pontokban is meglátszódott.

2. félidő

A félidő során Peti, Petra és Daróczi Gergő volt eredményes, innentől pedig szerettünk volna külön feladattal gyakorolni az edzésen tanultakat és habár a ponttermelés nem állt le (13), sokszor figyelmetlenek voltunk ebben az időszakban. A negyedik negyedben már kezdtek elfáradni a csapatok, el-el felejtettünk mi is védekezni, egyre több hiba fordult elő támadásban így alakult ki az 56 – 31-es végeredmény.

Összegzés

A jelenlegi helyzetben örülünk annak, hogy pályára tudtunk lépni a fiatal kengurukkal, még ha csak egy meccs erejéig is, fontos hogy minél több rutint tudjunk szerezni. Az ellenfélnek gratulálunk, egy percig sem adták fel a Józsefvárosi srácok, az utolsó negyedben is hatalmas lelkesedéssel játszottak! Nagyon remélem, hogy legközelebb teljes létszámmal, két mérkőzésen fogunk tudni tovább fejlődni!

Köszönet a Szülőknek a támogatásért!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30