Pályán a legkisebbek

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok 1117 Budapest

Játékvezetők: Földvári Péter, Simon Kornél

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-13 10:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
JKC/A 6 6 2 5 12 31
Kaszás Minik 15 13 3 13 12 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Minik: KONECSNYI 12, ZENTAI 11, JÁNOSI 12, Piller 3, DARÓCZI 11, Báti 5,

1. félidő

A hétvégén rendezték meg a Kenguru Kupa 6. csonka fordulóját, ahol a tizenöt csoportban mindösszesen tizennégy mérkőzést játszottak le a budapesti csapatok, köztük a Kaszás Minik, akik a JKC ellen léptek pályára szombat délelőtt egy edzőmérkőzés formájában. Picit lassan rázódtunk bele a játékba, a negyed feléig mindösszesen kétszer voltak eredményesek Geriék, lassúak voltunk támadásban és védekezésben is. A negyed második felében sikerült agresszívabbnak lenni és ez szerzett labdákban mutatkozott meg, amelyből könnyű kosarakat tudtak szerezni a srácok Zentai Peti vezetésével. A második negyedben már nem kellett keltegetni a fiúkat, hamar sikerült két számjegyű különbséget felhalmozni, többen nagyon bátran próbálkoztak támadásban és ez pontokban is meglátszódott.

2. félidő

A félidő során Peti, Petra és Daróczi Gergő volt eredményes, innentől pedig szerettünk volna külön feladattal gyakorolni az edzésen tanultakat és habár a ponttermelés nem állt le (13), sokszor figyelmetlenek voltunk ebben az időszakban. A negyedik negyedben már kezdtek elfáradni a csapatok, el-el felejtettünk mi is védekezni, egyre több hiba fordult elő támadásban így alakult ki az 56 – 31-es végeredmény.

Összegzés

A jelenlegi helyzetben örülünk annak, hogy pályára tudtunk lépni a fiatal kengurukkal, még ha csak egy meccs erejéig is, fontos hogy minél több rutint tudjunk szerezni. Az ellenfélnek gratulálunk, egy percig sem adták fel a Józsefvárosi srácok, az utolsó negyedben is hatalmas lelkesedéssel játszottak! Nagyon remélem, hogy legközelebb teljes létszámmal, két mérkőzésen fogunk tudni tovább fejlődni!

Köszönet a Szülőknek a támogatásért!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • U14 Fiú B
 • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00

 • Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-11-26 Kezdés: 11:00

 • U16 Leány
 • Odafigyelésben és erőszakosságban sokkal többet kell beleraknunk egy ilyen szívós ellenféllel szemben. Nem adhatjuk meg magunkat a körülményeknek vagy a játékvezetői felfogásnak. Ma mi voltunk a puhányabbak ebben.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2022-11-27 Kezdés: 15:00