Pályán a legkisebbek

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok 1117 Budapest

Játékvezetők: Földvári Péter, Simon Kornél

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-13 10:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
JKC/A 6 6 2 5 12 31
Kaszás Minik 15 13 3 13 12 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Minik: KONECSNYI 12, ZENTAI 11, JÁNOSI 12, Piller 3, DARÓCZI 11, Báti 5,

1. félidő

A hétvégén rendezték meg a Kenguru Kupa 6. csonka fordulóját, ahol a tizenöt csoportban mindösszesen tizennégy mérkőzést játszottak le a budapesti csapatok, köztük a Kaszás Minik, akik a JKC ellen léptek pályára szombat délelőtt egy edzőmérkőzés formájában. Picit lassan rázódtunk bele a játékba, a negyed feléig mindösszesen kétszer voltak eredményesek Geriék, lassúak voltunk támadásban és védekezésben is. A negyed második felében sikerült agresszívabbnak lenni és ez szerzett labdákban mutatkozott meg, amelyből könnyű kosarakat tudtak szerezni a srácok Zentai Peti vezetésével. A második negyedben már nem kellett keltegetni a fiúkat, hamar sikerült két számjegyű különbséget felhalmozni, többen nagyon bátran próbálkoztak támadásban és ez pontokban is meglátszódott.

2. félidő

A félidő során Peti, Petra és Daróczi Gergő volt eredményes, innentől pedig szerettünk volna külön feladattal gyakorolni az edzésen tanultakat és habár a ponttermelés nem állt le (13), sokszor figyelmetlenek voltunk ebben az időszakban. A negyedik negyedben már kezdtek elfáradni a csapatok, el-el felejtettünk mi is védekezni, egyre több hiba fordult elő támadásban így alakult ki az 56 – 31-es végeredmény.

Összegzés

A jelenlegi helyzetben örülünk annak, hogy pályára tudtunk lépni a fiatal kengurukkal, még ha csak egy meccs erejéig is, fontos hogy minél több rutint tudjunk szerezni. Az ellenfélnek gratulálunk, egy percig sem adták fel a Józsefvárosi srácok, az utolsó negyedben is hatalmas lelkesedéssel játszottak! Nagyon remélem, hogy legközelebb teljes létszámmal, két mérkőzésen fogunk tudni tovább fejlődni!

Köszönet a Szülőknek a támogatásért!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…