Pontos játék, magabiztos siker.

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok 1117 Budapest

Játékvezetők: Török Béla, Marjai Réka

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-04-25 17:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd/C 3 7 3 10 2 25
Kaszás Girls U12 16 16 3 6 10 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: Dósa 2, Horváth 3, Jasztrab 2, Kiss, Kosztyu 2, KRAJCSOVICH 21, NÉMETH 12, Reizmüller 2, Réthy 5, Sárváry 2.

1. félidő

Utolsó U12 korosztályú fordulónkat kezdtük meg a már megszokott Camugo csarnokban. A lányok nagyon lelkesen és jókedvűen érkeztek a mérkőzésekre, hiszen sok idő után először léphettek pályára. Ez a lelkesedés a pályán is meglátszott, ugyanis már a meccs első másodpercétől kezdve sem adtak esélyt ellenfelünknek. Mindent elmond az agresszív védekezés és a pontos támadások eredményéről a félidei 32-10-es állás.

2. félidő

A szünetben három büntetőt sikerült érvényesíteni csakúgy, mint ellenfelünknek. A második félidő fő célja az volt, hogy mindenki kosarat tudjon dobni a csapatból – ez majdnem sikerült is! Végig különböző, új feladatokat kértem a lányoktól, amit sokszor nagyon szépen meg tudtak valósítani és gyönyörű kosarakkal kápráztattak el minket. A védekezésünk is agresszív volt, aminek köszönhetően nagyon sok labdát tudtunk szerezni, és indulni. A lelkes és pontos munka kifizetődött, a játék végén 26 pontos sikert arattunk – talán a legmagabiztosabb győzelmünk a szezon során.

Összegzés

Mindenekelőtt szeretném kiemelni a csapatjátékot, ami ezen a mérkőzésen egészen kivételes volt. Élmény volt nézni, ahogy a pályán lévők felnéztek, keresték egymást, pontos passzokat adtak és egytől-egyig mindenki azon volt, hogy a társa is tudjon pontot szerezni. Nagyon látszik a fejlődés a csapaton mind technikailag, mind taktikailag – és ez még csak a kezdet! Néhány kiemelkedő teljesítménynek is örülhettünk a meccsen: Jázmin megint igazi vezérként tudott funkcionálni a csapatban; a másik ötösben pedig Fruzsi tudott felnőni ehhez a feladathoz egy évvel fiatalabbként. Fontos megemlíteni továbbá azt a páratlan hangulatot, amit a lányok odavarázsoltak: a padon ülők végig ordítva biztatták pályán lévő társaikat, amit nagyon szívmelengető volt látni. Én ezt mindenképpen sikernek könyvelem el, hogy egy ilyen jó társaság alakult ki a szezon során. Köszönöm az élményt, lányok! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00