Reális vereség

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Tóth Kitti,Simon Kristóf Kolos

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-06 12:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
OSE 23 19 21 22 85
Óbudai Kaszások U16 18 13 9 17 57

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kolozsvári 7,Patrik-Pirk 8/6,Korompay 15, Szabados 14, Vermes 5
Cs: Dulic, Pintye, Kocsis 2,Márton 2, Michel, Karai 4

1. félidő

Sajnos továbbra se volt teljes a keret,mert sérülés miatt Balogh és Marossy továbbra is sérült volt. Hazai pályán javításra készültünk a múlt heti mérkőzés után. Az első negyed jól indult. A vendégek álmoskásan kezdtek és mi ezt kihasználva sorra tudtuk a helyzeteket kialakítani és szép akciókat vezetve sorra szereztük a szebbnél szebb kosarakat. A negyed előrehaladtával ellenfelünk magához tért és bántóan könnyedén kezdtek átrohanni rajtunk és szerezni könnyű kosarakat. A negyed vége fele figyelmetlenek voltunk és eladtunk pár könnyű labdát amiből az ellenfél könnyedén indított le minket. Második negyedben sajnos egyre jobban érződött, hogy teljesen más edzettségi állapotban van a két csapat. Ellenfelünk könnyűszerrel rohant át rajtunk és ámbár védekezést váltottunk, de ma a kinti dobások is jó % ültek nekik így egyre jobban csak hízott a különbség a két csapat között. Sajnos támadásban nem tudtuk bedobni a tiszta helyzeteinket , egyéni vállalások se jöttek így pedig nem volt esélyünk feljebb zárkózni

2. félidő

A harmadik negyedben sajnos teljes leolvadás következett be. Támadásban az első és az utolsó 2 percet leszámítva nem tudtunk pontot dobni. Hiába alakítottunk ki tiszta helyzeteket,teljesen bedeszkázták a gyűrűt. Védekezésünk továbbra is teljesen 0 volt. Hiába próbáltunk egy zóna védekezéssel megzavarni az ellenfelet,sajnos azt is könnyen átdobták. Érezhető volt,hogy lélekben is kiengedtünk és nem hiszünk már abban,hogy itt egy szorosabb eredményt is el tudunk érni. A negyedik negyedben már csak a tisztes helytállás volt az amit kérhettem a srácoktól és ezt mégis tették. Sajnos a harmadik negyedes leolvadásnak köszönhetően az érdemi dolgok már ott eldőltek.

Összegzés

Mélyen a tudása alatt játszott pár játékos. Ez is az egyik oka a vereségnek, illetve a hazai pályán nyújtott gyenge dobóteljesítmény. Sajnos ez a mérkőzés is bizonyítja,hogy az edzettséget nem lehet szívvel,hozzáállással és önbizalommal pótolni. Egy ideig viheti előre a srácokat ez,de sajnos idővel( és a mérkőzés előrehaladtával) kijön az ,ha az ellenfél egy más sebességhez szokott a felső házban, illetve sokkal több lehetősége van edzeni. Ebben a főtáblás csoportban minden szoros mérkőzés ,netán győzelem ajándék és nagyon értékes siker a fiúk fejlődésében. Továbbra is menni kell előre, rendezni a sorokat és a sérültekkel kiegészülve át kell lendülni ezen a holtponton amibe van jelenleg a csapat. Korompay és Szabados kiemelhető,hogy azon a szinten játszottak ami elvárható tőlük, de sajnos most más jó egyéni teljesítmény nem érkezett hozzájuk huzamosabb ideig amivel tudtunk volna egy szorosabb mérkőzést játszani.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10