Remek játékkal nyertünk

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Lukács Rezső Tamás, Waigand Ágoston

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-01-09 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Ziccer KS 16 14 16 8 54
Serdülő U14 22 18 21 29 90

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

DEMETER-NYITRAI 20, MIHÁLYI 9, Halász 8, Raj Z. 4, Grósz
Daróczi 8, RAJ M. 8, Tóth 4,ZÁDOR 24, Farkas 4, Konta 1, Kocsis,

1. félidő

A mérkőzés első néhány percében nagyon beragadtunk, ellenfelünk egyik fizikálisan erősebb játékosa többször keresztülvágtatott a védelmünkön, 8:0 eredménynél kaptunk észhez, viszont ekkor sikerült rendesen magunkhoz térnünk, ugyanis néhány perc múlva már 18:10-re vezettünk. A második negyed középen volt egy kisebb rohanásunk, ezzel tudtunk megnyerni ezt a játékrészt. Fegyelmezetten játszottunk, viszont a félidei 10 pontos vezetésünket szerettük volna tovább növelni.

2. félidő

A harmadik negyed eléggé kiegyensúlyozottá vált, a játék tempója és a hangulat le is ült egy kicsit. Az ellenfelünk néhányszor megvillant és erőből végigvágtatott a pályán, dobott közeli kosarat, mi időnként szereztünk néhány labdát vagy támadólepattanóból szórtuk meg ellenfelünket, de egyik csapat sem dominálta ezt a játékrészt. Igaz, hogy a végeredmény szempontjából ez nekünk kedvezett, mégsem voltunk elégedettek, és többet akartunk kihozni ebből a mérkőzésből. Ennek megfelelően a 4. negyedre pörgősebb játékkal álltunk elő, magabiztosan feltettük a pontot az „i”-re.

Összegzés

Nagyon jó volt, hogy az ellenfél kezdeti 8:0-s rohanására egy akkora hajrával tudtunk válaszolni, ami az egész mérkőzés alaphangulatát megadta. Az első néhány perc után fel se merült bennünk, hogy ezt a mérkőzést el fogjuk veszíteni. Ebben a magabiztosságban nagyot fejlődtünk, ilyen mérkőzéseket, mint az utóbbi néhány nem nagyon tudtunk produkálni. Egységes, önzetlen csapatmunkával nyertük meg ezt a mérkőzést, ahol mindenki beleadott mindent és nagyon akart győzni. Gratulálunk ellenfelünknek is!

Hasonló tartalmak


  • Gratulálok a Jászberénynek, jó csapatot hoztak össze a piros csoportos bajnokságra. A most érkezett két játékossal – Dukiccsal és Kucsorával – tovább erősödtek. Én elégedett vagyok a saját…

    Bajnokság: NB1

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 17:30


  • Igazi rangadó volt ez a mérkőzés. Egyik csapat sem tudott igazán ellépni a másiktól, ez pedig 40 perces izgalmat hozott. Az ilyen mérkőzések adnak hozzá igazán egy játékos…

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2022-01-15 Kezdés: 19:30