Sikeres bemutatkozás!

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Bózsó Gábor, Szabó II. Péter

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-10-27 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok Herman 10 4 4 7 17 42
Dűlői Kaszások 15 8 7 13 11 54

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Krajcsovich:1, KÖRVÉLYESSY:15, Demeter:2, Németh:6 Sterbenz:1, Székely:5, Baracsi:2, Császár L.:3, Koncz:0, Halász:2, Wéber:1, Starcz:3,

1. félidő

A Kenguru Kupa 2018/19-es szezonjának nyitó fordulóján a Zuglói Sasok Herman csapatával mérhettük össze tudásunkat a 7.kalapban. Mivel csapatunk első mérkőzését játszotta idén, így nem volt meglepő a megszeppent és bizonytalan kezdés. kellet egy kis idő, amíg a srácok belerázódtak a játékba és fel tudtak szabadulni. Peti törte meg a jeget , első 5 pontunkat ő szerezte, ezután már beindul a szekér és mind az öt játékosunk is pontot tudott szerezni a negyedben! A második negyedben még rá tudtunk tenni előnyünkre egy kicsit, de őszintén megvallva, ennél jóval magabiztosabb előnnyel is fordulhattunk volna a félidőre. A büntiket viszont egész jól dobtuk, Jázmin, Peti, Ati, Panka, Lilla, Joni, Isti és Ádi is eredményes tudott lenni a vonalról! Bravó Fiúk, Lányok!

2. félidő

A harmadik negyed rémesen hasonlított az előző kettőre, nem igazán játszottunk szépen, de mindig rá tudtunk tenni egy kicsit. Az utolsó játékrészben viszont még az eddiginél is nagyobb lett a káosz a pályán. Védekezni és támadni is elfelejtettünk s így ajándékoztunk tapasztalatlanabb ellenfelünknek egy negyedet, de a mérkőzést végül sikerült megnyernünk!

Összegzés

Gratulálok mindenkinek az első mérkőzéséhez és természetesen a győzelemhez! Ez a meccs remek alkalom volt arra, hogy belekóstoljunk az u11-es bajnokság világába. Mivel győztünk és az első meccsünk volt, ne beszéljünk most a hibákról, de az biztos, hogy nagyon sok dolgunk lesz még az év során, viszont ma bebizonyosodott, hogy ott van a fény az alagút végén és igen is érdemes beletenni a munkát mindenkinek! Még egyszer gratulálok a csapatnak, a szülőknek pedig köszönöm a támogatást és a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…