Sikeres debütálás

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme 1041 Budap

Játékvezetők: Gere Kálmán, Szokody Márton

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-10-16 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKA Benkő 0 0 4 0 4 8
Kaszás Girls U11 14 12 6 15 12 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Csoknyay 5, Ceglédi 15, Demeter-Nyitrai 2, Kutrovácz 10, Maduagwu 1, Peredy 1, Rozsnyay, Sárközy 2, Sterbenz 7, Szalay 9, Thuma 6, Zsuffa 1

1. félidő

Nagy izgalommal vártuk a Kenguru Kupa első fordulóját, melyet szombat reggel vívtunk meg. A helyszín szinte hazai pálya volt, mivel amelyik iskolában a legtöbbet edzünk másolata ennek a létesítménynek.
Kicsit talán megilletődve kezdtünk, így az első pár percben nem találtunk be. Ahogy telt az idő egyre jobban belejöttünk, sok labdát szerezve és gyorsan indítva könnyű kosarakat tudtunk szerezni, ami által magabiztos előnyt építettünk ki a negyed végére.
Második ötösünk vitte tovább az első negyed lendületét. Sok szerzett labda után, könnyű kosarakkal operáltunk. Továbbra se kaptunk pontot, ami dicséri védekezésünket.

2. félidő

Félidőben 6 találatot szereztünk, ami közepesnek mondható: Bori, Anna, Milla, Viki, Szofi és Katinka célzott pontosan.
A játékképe nem változott a második félidőre sem, mind a két negyedben, jó védekezés, sok indítás jellemezte a játékunkat. Kár, hogy a végén egy-két figyelmetlenség miatt, kaptunk két mezőnykosarat is.

Összegzés

Nagyon örülünk, hogy győzelemmel tudtunk bemutatkozni a bajnokságban. Ellenfelünk még nem kosarazik olyan régóta mint mi, ami ebben a korosztályban döntő fontosságú, köszönjük nekik a játékot és további sok sikert a bajnokságban! Azonban nálunk is többen első hivatalos meccsüket játszották Kaszás mezben. Gratulálok Borinak, Hangának, Rékának, Dalmának, Grétinek, Ginának, Katinkának és Millának a sikeres debütáláshoz ????.
A győzelem mellett kifejezetten örülök, hogy agresszívan védekeztünk, és gyorsan támadtunk ezekre kell építkeznünk és folyamatosan előre lépnünk! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00