Sikeres végjáték

Kadett I. (ffi)

Helyszín: IV. ker., Nyár u. 4.

Játékvezetők: Tahin András, Balogh Kristóf

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-01-26 10:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
KLKS 15 12 13 18 58
Kadett I. (ffi) 4 24 21 12 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

DOBOSSY 15/3, VASALI 9, Orbán 7, SAFRANKA 14/6, Dócs 6
CS: Korpás, Csocsán 4, Chabot, Katona 2, Léh 4, Pintye, Sárkány

1. félidő

Ezúttal a kadet/b-ben találkoztunk a KLKS csapatával idegenben. Regionálisban már kétszer összecsaptunk idén, elsőre sokkal, a második, hazai meccsünkön már nem olyan sokkal bizonyultak jobbnak nálunk.
Mindkét oldalon voltak hiányzók. A vendéglátóknál – többek között – nem játszott a ponterős, jó védő hátvédjük, ami azért nagyban megkönnyítette a dolgunkat.
Nem kezdtünk jól. Védőoldalon még csak-csak működtünk, támadóoldalon viszont hiába alakítottuk ki a helyzeteinket, egyszerűen semmi nem ment be. A második negyedben koncentráltabbakká váltunk, ez minőségi javulást eredményezett a támadójátékunkban, meg is fordítottuk az eredményt.

2. félidő

A harmadik negyed első hat percében a szezon eddigi talán legjobb periódusát produkáltuk. Dobossy és Vasali vezetésével egy 17-4-et futottunk labdaszerzésekkel, tetszetős támadásokkal.
Mi is megakadtunk, elkezdtünk hibázni, a KLKS is rendezte sorait, így egy csapásra „nyögvenyelőssé” vált a meccs. Aztán a negyedik negyedben meg is zavarodtunk, egy 2-3 perces eladott labdákkal tarkított periódus után megint szorossá vált a találkozó.
A meccs végkimenetele szempontjából döntő volt, hogy a hazaiak nem tudták átvenni a vezetést. A végjátékban, ha nem is hibátlanul, de sok jó döntést hozva, nagy szívvel, de hideg fejjel meg tudtuk tartani kis előnyünket.

Összegzés

Szoros végjátékot nyerni mindig jó érzés, pláne, ha a – bajnokságban eddig veretlen – csapat otthonában sikerül mindezt véghez vinni. Talán ez is most egy újabb lépcsőfok a fejlődésünkben, mert ha nem is mindenki játszott jól, csapategységből, mentalistásból jelesre vizsgáztunk ezen a meccsen! Ez férfimunka volt!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00