Szépen javítottunk

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Szabó István, Mészáros Nándor Lajos

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-10-20 11:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Józsefvárosi KC – Molnár 5 6 4 4 4 23
U11 Kaszás Boys 14 9 5 9 11 48

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: BÁNDI 14, LUKÁCS 9, HIDVÉGI 6, Kiszely 6, TEREMI 5, Ravasz 5, SZTOJKA 4, Földes 1, Lengyel 1, Marosán -, Vikár -.

1. félidő

Másodszor a Józsefvárosi KC csapatával mérhettük össze tudásunkat. Az előző meccs második félidejében jól bevált 4-essel kezdtünk, akik ezúttal is jól muzsikáltak együtt! Kornél és Matyi indította be a pontgyártást, a negyed végén pedig Balu is csatlakozott hozzájuk. A védekezésünk rendben volt támadásban pedig gyors akciókból tudtunk eredményesek lenni, ahogy azt a mérkőzés előtt kértük is. A második alakulat védekezésben már nem tudta ilyen határozottan megállítani az ellenfelet, de tartották az előnyt, sőt Barni, Peti és Kristóf kosarai révén még növelni is tudtuk azt!

2. félidő

A félidei büntetőknél öten céloztak pontosan a vonalról, lehetett volna több is, de ezzel is hozzá tudtunk tenni az eddig kiharcolt vezetéshez. A harmadik negyed az első forgatókönyve szerint alakult, a Kori-Balu-Matyi trió termelte a pontokat, a többiek pedig az előkészítésben és védekezésben jeleskedtek. AZ utolsó játékrészben az eddigi pontszerzők mellé feliratkozott Regő is, 4-en is eredményesek voltak a negyedben, ez azt igazolja, hogy a meccs előre haladtával egyre jobban járt a labda, ami a győzelem ízét még édesebbé teszi.

Összegzés

Bár ahogyan azt az öltözőben is megbeszéltük, nem az eredmény a legfontosabb, de mégis örültem, hogy a megbeszéltek végrehajtásán túl a győzelmet is sikerült megszerezni. Sokkal szebben játszottunk, mint az elsőn, első sorban a védekezésünk javult fel, ami hatékonyabb támadójátékot eredményezett. Persze, egy gyengébb csapattal játszottunk, mint első alkalommal, de először itt kell bizonyítani, hogy később az erősebb ellenfelek ellen is képesek legyünk ilyen játékra. Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00