Szerény kezdés a Gyermek kupában

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok – 1104 Budapest,

Játékvezetők: Borsos Balázs, Földházi Péter

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-11 14:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas U11 16 11 4 9 6 46
Óbudai Kaszások U12 Hobbi 4 0 2 0 1 7

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: Kiszely 3, Bándi 2, Novák 1, Horváth 1, Sztojka, Dienes

1. félidő

Míg az ellenfél teljes kerettel érkezett, mi mindössze hat játékossal tudtunk kiállni, ami alapjaiban határozta meg a mérkőzést. A Vasas gyorsabban, és pontosabban játszott, nehezen tudtuk felvenni velük a ritmust. Amikor eljutottunk az ellenfél gyűrűjéig, az utolsó passzokba rendszeresen hiba csúszott, és ezekből az eladott labdákból könnyű kosarakat kaptunk.

2. félidő

A játék képe a második félidőben sem változott, a Vasas frissebb, energikusabb volt, mi pedig elkezdtünk fáradni. A védekezésünk némileg feljavult, tudtunk labdákat szerezni, ám a támadások befejezésével továbbra is sok gondunk akadt. Egy cserével a padon nem igazán tudtam frissíteni, így az egyetlen cél a minél kisebb különbségű vereség volt, amit hellyel-közzel sikerült megoldanunk.

Összegzés

Először is gratulálok az ellenfélnek, szép és kulturált kosárlabdát játszottak! Ami minket illet a hat fő nem éppen ideális egy Gyermek fordulóhoz, de igyekeztünk kihozni belőle a legtöbbet. A srácok derekasan küzdöttek, és becsülettel végig hajtották a mérkőzést. Fejben sokkal jobban ott kell lennünk a későbbiekben, mert tisztán látszott, hogy amikor tudunk koncentrálni a feladatokra akkor szép dolgokra vagyunk képesek mind támadásban, mind védekezésben.

Hasonló tartalmak

 • U14 Fiú B
 • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00

 • Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-11-26 Kezdés: 11:00

 • U16 Leány
 • Odafigyelésben és erőszakosságban sokkal többet kell beleraknunk egy ilyen szívós ellenféllel szemben. Nem adhatjuk meg magunkat a körülményeknek vagy a játékvezetői felfogásnak. Ma mi voltunk a puhányabbak ebben.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2022-11-27 Kezdés: 15:00