Szerény kezdés a Gyermek kupában

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok – 1104 Budapest,

Játékvezetők: Borsos Balázs, Földházi Péter

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-11 14:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas U11 16 11 4 9 6 46
Óbudai Kaszások U12 Hobbi 4 0 2 0 1 7

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: Kiszely 3, Bándi 2, Novák 1, Horváth 1, Sztojka, Dienes

1. félidő

Míg az ellenfél teljes kerettel érkezett, mi mindössze hat játékossal tudtunk kiállni, ami alapjaiban határozta meg a mérkőzést. A Vasas gyorsabban, és pontosabban játszott, nehezen tudtuk felvenni velük a ritmust. Amikor eljutottunk az ellenfél gyűrűjéig, az utolsó passzokba rendszeresen hiba csúszott, és ezekből az eladott labdákból könnyű kosarakat kaptunk.

2. félidő

A játék képe a második félidőben sem változott, a Vasas frissebb, energikusabb volt, mi pedig elkezdtünk fáradni. A védekezésünk némileg feljavult, tudtunk labdákat szerezni, ám a támadások befejezésével továbbra is sok gondunk akadt. Egy cserével a padon nem igazán tudtam frissíteni, így az egyetlen cél a minél kisebb különbségű vereség volt, amit hellyel-közzel sikerült megoldanunk.

Összegzés

Először is gratulálok az ellenfélnek, szép és kulturált kosárlabdát játszottak! Ami minket illet a hat fő nem éppen ideális egy Gyermek fordulóhoz, de igyekeztünk kihozni belőle a legtöbbet. A srácok derekasan küzdöttek, és becsülettel végig hajtották a mérkőzést. Fejben sokkal jobban ott kell lennünk a későbbiekben, mert tisztán látszott, hogy amikor tudunk koncentrálni a feladatokra akkor szép dolgokra vagyunk képesek mind támadásban, mind védekezésben.

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00