U20: A páros negyedek mentek jól

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Tóth Kitti, Sancilio Alexis

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-10-15 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Prima Radobasket Törökbálint U20 20 12 22 15 69
Óbudai Kaszások U20 22 27 19 25 93

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Lőrincze 11/6, Varsányi 7/3, Korompay 7/3, BODNÁR 19, ORMAI 21/3
Cs.: Kolozsvári, Dobossy 13/6, Szabados 3/3, Chabot 4, Dulic 4, Lontay 4, Balogh

1. félidő

Szerettünk volna javítani az előző mérkőzés tompa kezdésén, ez többnyire sikerült is, ellenfelünk azonban a negyed végéig közel tudott maradni. Védekezésünk ekkor még nem pörgött maximumon, de látszott a játékosokon, hogy próbálnak eleget tenni a megbeszélteknek.
A második negyedünkben nagyon élesen, pontosan sikerült végrehajtani a megbeszélteket, rendre sikerült labdákat szereznünk, és gyors támadásokat vezetnünk. Ebben a periódusban már minden játékos szóhoz jutott, amivel mindenki kifejezetten jól élt.

2. félidő

Ellenfelünk a második félidő nyitányán zónára váltott, amire mi először nagyon rosszul reagáltunk, lassú, körülményes támadások jellemeztek minket ekkor. Bő három per után azonban magára talált védekezésünk, sikerült visszavenni a kezdeményező szerepét, így a negyed mini összecsapását szűkíteni tudtuk pontban.
Az utolsó játékrészre ismét domináns teljesítménnyel rukkoltunk elő, elsősorban védekezésben. Sikerült több futást is csinálnunk, így tíz ponttal tovább tudtuk nyitni a két csapat közti különbséget.

Összegzés

Gratulálok a csapatnak, a második és negyedik negyedre tudunk építeni, a harmadik negyedre pedig készülni. Jön a következő megmérettetés, amire igyekszünk felkészülni.

Hasonló tartalmak

  • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

  • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

    Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

  • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…

  • Az alsóház harmadik fordulójában a TFSE és a DKKA várt ránk az L2 teremben.

    Célunk volt, hogy az edzésen gyakorolt mozgásokat beépítsük a támadójátékunkba, minél többet vissza jöjjön, ezért már a bemelegítés során is erre igyekeztünk erre fektetni a hangsúlyt. A Dávid Kornél kezdte jobban a mérkőzést,…