U20: Pofon saját magunktól

Helyszín: PHOENIX Sportcsarnok Fót

Játékvezetők: Gombos Ádám, Fajszi Zsombor

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-10-22 15:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újpest-MT U20 24 21 9 22 76
Óbudai Kaszások U20 10 22 18 11 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: CHABOT 12, KOROMPAY 10/3, LŐRINCZE 9/3, Varsányi 6, Bodnár 8
Cs.: Kolozsvári 5/3, Dobossy 7/3, Szabados 2, Dulic 2, Balogh

1. félidő

Fótra látogattunk a hétvégén, ahol sajnálatos módon elvesztettük veretlenségünk, teljesen megérdemelten. Sajnos a sérülések minket is utolértek, nem tudtunk teljes kerettel dolgozni a mai napon, bár lehet az sem segített volna rajtunk.
Az első negyed első fele nagyjából kiegyenlített volt, tudtuk ellenfelünkről, hogy fel fognak készülni belőlünk, sajnos mi erre nagyon rosszul reagáltunk, rengeteg rossz döntés és eladott labda jellemezte játékunkat. Sajnos a támadás béli gondjainkat nem tudtuk ellensúlyozni jó védekezéssel így nagyon hamar kinyílt az olló.
Második negyedünkben próbáltunk erőszakosabb védekezéssel ritmust építeni, ez a negyed derekáig jól is haladt, azonban 15 és a 20 perc közötti játékunk visszatért az első negyedben tapasztaltakhoz, és annak ellenére nem változott a az első és második negyed végén a különbség, hogy volt periódus amikor már csak öt pont választott el minket ellenfelünktől.

2. félidő

A mérkőzés legpozitívabb negyede jött a mi szempontunkból, rengeteg dolgot meg tudtunk valósítani abból, amivel eddig a mérkőzésen szerettünk volna foglalkozni. Volt élet a védekezésünkben és tudtunk ebből építkezni előre. Illetve volt fegyelem elöl. Sikerült is öt pontra férkőzni ellenfelünkhez.
A negyedik negyedben ismét új csapat futott ki a parkettre, teljesen új hibák, és fegyelmezetlenségek mutatkoztak meg, összességében megérdemelt vereséget szenvedtünk.

Összegzés

Saját magunkat vertük meg, ellenfelünk jól játszott, és saját értékeit szem előtt tartva. Dolgoznunk kell azon, hogy 40 percig a mi játékunkat tudjuk játszani, minden körülmény között.

Hasonló tartalmak

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00

 • Jó csapat ellen nyertünk, büszkék lehetnek a srácok magukra. Érződik a fejekben és testekben a fáradtság, így még inkább dicséret ez a mérkőzés! A Szülőknek köszönet a szurkolást…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-24 Kezdés: 18:45

 • Hosszú, és minden tekintetben rengeteg energiát igénylő szezonon vagyunk túl. Nagyon sok mérkőzést játszottunk. Az előző években és év elején még hiányzott a játékrutin, most azonban kellően sok…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 10:00