Váratlan búcsú a kupától

Óbudai Kaszások (NB1)

Helyszín: Dunaharaszti Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Varga-Záray Katalin, Nepp László, Dr. Németh Patri

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2021-11-16 20:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Dunaharaszti MTK 15 23 12 23 73
Óbudai Kaszások | Férfi NB1/B 15 16 25 16 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Ruják 10, Czura 2, Kalassai 2, BOINITZER 18/3, HORVÁTH 12
Cs: Bencsik 6, Vas-Teplán 8/6, Vigh 4, Konta, Hegedűs O., Hegedűs M.

1. félidő

Nehezen indult a mérkőzés, a dunaharaszti csapat gyakorlatilag átszaladt rajtunk és gyorsan előnyhöz is jutottak. Sok idő kellett amíg csapatunk fel tudott pörögni, de amint ez sikerült, egyből ledolgoztuk a hátrányt és ismét egyenlő volt az állás. A második negyedben sorra adtuk el a labdákat, nagyon buta hibákat vétettünk védekezéssel, ezt pedig ismét kihasználta ellenfelünk és újabb előnyt épített ki. Félidőre hét pontos hátrányba kerültünk.

2. félidő

Fordult a kocka a második félidőben. A saját játékunkat tudtuk játszani és sikerült felgyorsulnunk. Ellenfelünk nem tudta velünk tartani a lépést és a harmadik játékrész végére már mi vezettünk 6 ponttal. Sikerült tovább vinni ezt a gyors kosárlabdát és a kemény védekezést, 5 perccel a vége előtt 4 pontos olt az előnyünk. A végjátékban azonban sok labdát adtunk el és két buta védekezés beli hiba jelentette számunka a búcsút. a kupától. Volt még egy támadásunk, de felrajzolt figurából a dobás rövid lett, a lepattanót pedig csak a dudaszó után tudtuk visszarakni.

Összegzés

Nem úgy érkeztünk a mérkőzésre ahogy ez elvárható volt, Nem tudtunk felpörögni, ez pedig megbosszulta magát. Fájó a vereség, mert a harmadik negyedben úgy tűnt, minden rendben és miénk a mérkőzés. A saját játékunkat tudtuk játszani, de valahogy megint hullámvölgybe kerültünk, amiből nem tudtunk kijönni.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00