Vasárnapi kemény ütközet!

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Constantinum Sportcentrum (Kiskunfélegyháza, 6,, J

Játékvezetők: Arató Balázs, Hegedűs Csaba, MKOSZ ellenőr: Budai

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-01-13 09:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
FTSI 26 23 22 26 97
Serdülő I. (ffi) 23 33 18 18 92

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Koppány 10, Balogh Mátyás 2, Kocsis Marcell 11, Marossy Barnabás 7, Márkus Tamás 6, Zádor Zalán, Szabados Benjámin 7, Korompay Dénes 13, Pintye Ákos 8, Vermes Örs 12, PATRIK-PIRK MARTIN 14, Dulic Damjan 2

1. félidő

Csapatunk az Országos Serdülő Főtáblára I. tornán a harmadik mérkőzését a Debreceni KA/A csapatával játszotta az „E” csoportban Kiskunfélegyházán.
Mindkét csapatnak kettő mérkőzés benne volt a lábában szombatról. Vasárnap reggeli első mérkőzést révén kérdés volt, hogy melyik csapat használta ki jobban a pihenő időt, és ki mikor ébred fel hamarabb csapatszinten. Kifejezetten jól sikerült a bemelegítésünk. Első negyedben mindkét csapat egymásnak esett, hullottak a pontok mindkét oldalon. Második negyedben sikerült egy kis előnyt kiépítenünk. Taktikus támadásnak köszönhető inkább, mert védekezésben több hiba volt mindkét együttesnél. Félidőre 7 pontos előnnyel mehettünk.

2. félidő

Második félidőben már alább fagyott a játék lendülete. Felállt védelem ellen játszottak a csapatok javarészt. Sikerült „elszórakozni” az előnyünket. A záró negyedben már nekünk kellett futni az eredmény után. Lőtávolban voltunk mindvégig. Nagyon izgalmas, közönség szórakoztató mérkőzést játszott mindkét csapat. Sajnos a mérkőzésen elkövetett hibáink a végelszámolásnál nagyon fájtak. A mérkőzés 92-97-re az ellenfél nyerte meg.

Összegzés

Összességében nem lehetünk elégedettek abszolút. Újra elkövettük azokat a hibákat, amiket az előző mérkőzéseken is sorra. Kiemelném Patrik-Pirk Martin játékát, és főleg a záró részben mutatott teljesítményét. Gyakorlatilag egyedül cipelte a hátán a csapatot. Bravó Martin!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00