Vasárnapi kemény ütközet!

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Constantinum Sportcentrum (Kiskunfélegyháza, 6,, J

Játékvezetők: Arató Balázs, Hegedűs Csaba, MKOSZ ellenőr: Budai

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-01-13 09:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
FTSI 26 23 22 26 97
Serdülő I. (ffi) 23 33 18 18 92

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Koppány 10, Balogh Mátyás 2, Kocsis Marcell 11, Marossy Barnabás 7, Márkus Tamás 6, Zádor Zalán, Szabados Benjámin 7, Korompay Dénes 13, Pintye Ákos 8, Vermes Örs 12, PATRIK-PIRK MARTIN 14, Dulic Damjan 2

1. félidő

Csapatunk az Országos Serdülő Főtáblára I. tornán a harmadik mérkőzését a Debreceni KA/A csapatával játszotta az „E” csoportban Kiskunfélegyházán.
Mindkét csapatnak kettő mérkőzés benne volt a lábában szombatról. Vasárnap reggeli első mérkőzést révén kérdés volt, hogy melyik csapat használta ki jobban a pihenő időt, és ki mikor ébred fel hamarabb csapatszinten. Kifejezetten jól sikerült a bemelegítésünk. Első negyedben mindkét csapat egymásnak esett, hullottak a pontok mindkét oldalon. Második negyedben sikerült egy kis előnyt kiépítenünk. Taktikus támadásnak köszönhető inkább, mert védekezésben több hiba volt mindkét együttesnél. Félidőre 7 pontos előnnyel mehettünk.

2. félidő

Második félidőben már alább fagyott a játék lendülete. Felállt védelem ellen játszottak a csapatok javarészt. Sikerült „elszórakozni” az előnyünket. A záró negyedben már nekünk kellett futni az eredmény után. Lőtávolban voltunk mindvégig. Nagyon izgalmas, közönség szórakoztató mérkőzést játszott mindkét csapat. Sajnos a mérkőzésen elkövetett hibáink a végelszámolásnál nagyon fájtak. A mérkőzés 92-97-re az ellenfél nyerte meg.

Összegzés

Összességében nem lehetünk elégedettek abszolút. Újra elkövettük azokat a hibákat, amiket az előző mérkőzéseken is sorra. Kiemelném Patrik-Pirk Martin játékát, és főleg a záró részben mutatott teljesítményét. Gyakorlatilag egyedül cipelte a hátán a csapatot. Bravó Martin!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00