Végig dominálva nyertünk

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola 1112 Budapest Menyecske u

Játékvezetők: –

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-04-09 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC/B 15 16 10 16 57
Serdülő U14 14 22 18 24 78

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

1. félidő

Az első negyed eleje álmosan kezdődött számunkra, ugyanis a duplázás miatt nagyon keveset tudtunk pihenni az előző mérkőzést követően. Amikor felvettük a mérkőzés ritmusát, akkor viszont nagyban javult a védekezésünk, és több könnyű pontot tudtunk szerezni. Támadásban nagyon szépen járt a labda, remek egy az egy elleni akciókat játszottunk. A második ötösünktől már az első perctől kezdve több energiát követeltünk, és ezt teljesítették is a fiúk. A félidőig lassan növekedett az előnyünk, de semmiképpen nem dőlt még el a mérkőzés.

2. félidő

A második félidőben már jobban ráéreztünk, hogy hogyan tudnánk növelni az előnyünket. Nagyon kevés lepattanót engedtünk meg ellenfelünknek a saját palánkunk alatt, és ebből illetve labdaszerzéseinkből több lendületes támadás született. Ez növelte a dominanciánkat, illetve ellenfelünket egyre jobban megtörte. A mérkőzés végére már egy komolyabbnak mondható, 20 pont feletti különbség alakult ki, így magabiztosan nyertük meg a mérkőzést.

Összegzés

A Csepel elleni meccs nagyon sokat kivett a fiúkból, kevés pihenővel, fáradtan ugrottunk neki ennek a mérkőzésnek. Ennek megfelelően egy felszabadult, örömteli hangulatot próbáltunk kialakítani, és azt gondolom, hogy ez jól sült el. Mindenki tudta motiválni magát és a csapattársakat annyira, hogy egy jó teljesítményű meccset produkáljunk. Örülünk a győzelemnek, viszont helyén kezeljük, és építkezünk tovább. Gratulálunk a Mafc/B csapatának is!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00