Vereség a Csata ellen

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Szőke Gábor, Süveges Zalán

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-25 18:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Csata Pónik 18 9 3 13 7 50
U11 Kaszás Boys 4 2 5 6 8 25

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Szombathelyi Marcell 3, JONES Aidan 4, Kónya Márton 2, PAÁR Ákos 6, Dienes Attila 1, Kiszely Kristóf 5, Jones Benjamin 3, Teremi Dániel 0, Sztojka Balázs 1, Földes Ádám 0.

1. félidő

A Csatás lányok ellen a legfontosabb volt, hogy az első mérkőzésen előforduló hibákat igyekezzünk javítani, valamint, hogy végig küzdjük mind a négy negyedet.

Sajnos ismételten nem tudtunk sokáig partiban lenni, a játékrész felétől ellépett ellenfelünk és hamar kétszámjegyű előnyre tett szert. A második negyedben csupán Kristóf büntetői által tudtunk pontokat szerezni, majd a félidő folyamán Marci, Benji, Balu, Kristóf és Ákos tudott eredményes lenni és valamennyit kozmetikázni az eredményen.

2. félidő

A harmadik negyed Aidan két látványos kosarával indult, de ezt követően ismét a lányok vették át az irányítást és csak az utolsó perben sikerült újból pontot szerezni Benji révén. A záró játékrészben végül nyolc egységig sikerült jutni Ákos és Kristóf vezetésével, amely elég is volt a negyed megnyeréséhez.

Összegzés

Sajnos nem sikerült mérkőzést nyerünk, két jól felkészített csapat ellen, azonban többen s igyekeztek javítani a hibákat, végrehajtani az edzők kéréseit. Külön köszönet azoknak aki másik mérkőzésről jöttek, külön köszönet a szülőknek a támogatásért.

Fel a fejjel, lesz még lehetőség javítani!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00