Vereség a Csata ellen

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Szőke Gábor, Süveges Zalán

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-25 18:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Csata Pónik 18 9 3 13 7 50
U11 Kaszás Boys 4 2 5 6 8 25

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Szombathelyi Marcell 3, JONES Aidan 4, Kónya Márton 2, PAÁR Ákos 6, Dienes Attila 1, Kiszely Kristóf 5, Jones Benjamin 3, Teremi Dániel 0, Sztojka Balázs 1, Földes Ádám 0.

1. félidő

A Csatás lányok ellen a legfontosabb volt, hogy az első mérkőzésen előforduló hibákat igyekezzünk javítani, valamint, hogy végig küzdjük mind a négy negyedet.

Sajnos ismételten nem tudtunk sokáig partiban lenni, a játékrész felétől ellépett ellenfelünk és hamar kétszámjegyű előnyre tett szert. A második negyedben csupán Kristóf büntetői által tudtunk pontokat szerezni, majd a félidő folyamán Marci, Benji, Balu, Kristóf és Ákos tudott eredményes lenni és valamennyit kozmetikázni az eredményen.

2. félidő

A harmadik negyed Aidan két látványos kosarával indult, de ezt követően ismét a lányok vették át az irányítást és csak az utolsó perben sikerült újból pontot szerezni Benji révén. A záró játékrészben végül nyolc egységig sikerült jutni Ákos és Kristóf vezetésével, amely elég is volt a negyed megnyeréséhez.

Összegzés

Sajnos nem sikerült mérkőzést nyerünk, két jól felkészített csapat ellen, azonban többen s igyekeztek javítani a hibákat, végrehajtani az edzők kéréseit. Külön köszönet azoknak aki másik mérkőzésről jöttek, külön köszönet a szülőknek a támogatásért.

Fel a fejjel, lesz még lehetőség javítani!

Hasonló tartalmak

 • Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a főtáblára jutottunk -teljes egészében- fiatal serdülő csapatunkkal! Rajtunk kívül ezt mindössze 5 csapat mondhatja el magáról az országban: 3 kiemelt akadémia és 2 további akadémia!!!

  Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, ellenben nagyon nehéz lesz ???? ???? viszont ez kitűnő tapasztalatot…

 • 1. mérkőzés   

  Jó ismerősünk, a Vasas/B csapata ellen kezdtük meg a főtáblás szereplésünket a hétvégén. (ez volt a két csapat 4 mérkőzése a szezonban) Mivel tudtuk, hogy a legjobbjaik az A csapattal vannak vidéken, úgymond „kötelező” győzelemre készültünk. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok,…

 • Fontos téttel bírt ez a találkozó. Győzelem esetén, a csoportunk 3. helyén juthattunk tovább, vereség esetén, csak a 4. helyen és rosszabb esélyekkel várhattuk volna a további küzdelmeket.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-28 Kezdés: 10:45

 • Hazai pályán meg tudtuk verni a Meafc csapatát, de tisztában voltunk vele, hogy idegenben ez bizony bravúr lenne. Kifejezetten jó meccset játszottunk, egészen az utolsó pillanatig megvolt az…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-25 Kezdés: 16:00