Vereség a Csata ellen

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Szőke Gábor, Süveges Zalán

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-25 18:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Csata Pónik 18 9 3 13 7 50
U11 Kaszás Boys 4 2 5 6 8 25

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Szombathelyi Marcell 3, JONES Aidan 4, Kónya Márton 2, PAÁR Ákos 6, Dienes Attila 1, Kiszely Kristóf 5, Jones Benjamin 3, Teremi Dániel 0, Sztojka Balázs 1, Földes Ádám 0.

1. félidő

A Csatás lányok ellen a legfontosabb volt, hogy az első mérkőzésen előforduló hibákat igyekezzünk javítani, valamint, hogy végig küzdjük mind a négy negyedet.

Sajnos ismételten nem tudtunk sokáig partiban lenni, a játékrész felétől ellépett ellenfelünk és hamar kétszámjegyű előnyre tett szert. A második negyedben csupán Kristóf büntetői által tudtunk pontokat szerezni, majd a félidő folyamán Marci, Benji, Balu, Kristóf és Ákos tudott eredményes lenni és valamennyit kozmetikázni az eredményen.

2. félidő

A harmadik negyed Aidan két látványos kosarával indult, de ezt követően ismét a lányok vették át az irányítást és csak az utolsó perben sikerült újból pontot szerezni Benji révén. A záró játékrészben végül nyolc egységig sikerült jutni Ákos és Kristóf vezetésével, amely elég is volt a negyed megnyeréséhez.

Összegzés

Sajnos nem sikerült mérkőzést nyerünk, két jól felkészített csapat ellen, azonban többen s igyekeztek javítani a hibákat, végrehajtani az edzők kéréseit. Külön köszönet azoknak aki másik mérkőzésről jöttek, külön köszönet a szülőknek a támogatásért.

Fel a fejjel, lesz még lehetőség javítani!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…