Vereség az első meccsen

Helyszín: r. Pósta Sándor Sportcsarnok (6500 Baja Szegedi ut

Játékvezetők: Csallóközi Gábor, Pálfi Ágnes, vb elnök: Kunvári J

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-13 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Darazsak Sportakadémia 19 17 22 24 82
Óbudai Kaszások U14 Leány 10 9 0 14 33

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Babay-B. 7, Horváth, Mahomud 6, Csicsvári 5, Csocsán , Horváth H., Rompos 2, Bobvos, Bene 2, STERBENZ 7, Kerékgyártó, Czirkos 6

1. félidő

Az első főtábla fordulóban nem kaptunk könnyű sorsolást, de itt már nem is nagyon lehetett könnyű ellenfelekre számítani. Előzetesen úgy számoltunk, hogy ebben a körben benne lehet akár két győzelem is, de akár 3 vereség is.

Első ellenfelünk a Sopron csapata volt, akik ha az aktuális erősorrendet nézzük, az első helyen állnak. Tudtuk, hogy ezen a mérkőzésen leginkább a gyakorlás és az utóbbi időkben előjövő hibák kicsiszolása lett volna a cél.

Az első félidőben szépen küzdöttünk, és habár látszott, hogy a Sopron a jobb csapat, nem teljesen voltunk alárendelt szerepben. Rengeteg helyzetet puskáztunk el, ami egy ilyen szintű ellenfél ellen már nem fér bele, ha szorosabb meccset akarunk játszani.

2. félidő

A harmadik negyedben nem sok babér termett nekünk, támadásban 0 pontot hoztunk, ami idén még nem fordult elő, egyszerűen semmi nem jött össze. Védekezésben pedig ellenfelünk szervezett támadásait nem tudtuk limitálni. A záró játékrészbe támadásunk feljavult, de védekezésben továbbra se tudtunk kellő ellenállást kifejteni.

Összegzés

Nem ez volt az a meccs a hétvégén, amit mindenféleképpen meg akartunk nyerni, így bő rotációt használva, kulcs játékosainknak kicsi terhelést adva játszottuk le a meccset. Az első félidő játékára tudunk majd építeni, ott azért nem rohantak át rajtunk a sárga-zöld mezesek, akik megmutatták ma is, hogy nem véletlen ők a fő esélyesek idén a bajnoki címre. Délutáni csendes pihenővel készültünk az esti Kecskemét elleni derbire.

Hasonló tartalmak

 • Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a főtáblára jutottunk -teljes egészében- fiatal serdülő csapatunkkal! Rajtunk kívül ezt mindössze 5 csapat mondhatja el magáról az országban: 3 kiemelt akadémia és 2 további akadémia!!!

  Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, ellenben nagyon nehéz lesz ???? ???? viszont ez kitűnő tapasztalatot…

 • 1. mérkőzés   

  Jó ismerősünk, a Vasas/B csapata ellen kezdtük meg a főtáblás szereplésünket a hétvégén. (ez volt a két csapat 4 mérkőzése a szezonban) Mivel tudtuk, hogy a legjobbjaik az A csapattal vannak vidéken, úgymond „kötelező” győzelemre készültünk. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok,…

 • Fontos téttel bírt ez a találkozó. Győzelem esetén, a csoportunk 3. helyén juthattunk tovább, vereség esetén, csak a 4. helyen és rosszabb esélyekkel várhattuk volna a további küzdelmeket.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-28 Kezdés: 10:45

 • Hazai pályán meg tudtuk verni a Meafc csapatát, de tisztában voltunk vele, hogy idegenben ez bizony bravúr lenne. Kifejezetten jó meccset játszottunk, egészen az utolsó pillanatig megvolt az…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-25 Kezdés: 16:00