Vereség az első meccsen

Helyszín: r. Pósta Sándor Sportcsarnok (6500 Baja Szegedi ut

Játékvezetők: Csallóközi Gábor, Pálfi Ágnes, vb elnök: Kunvári J

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-13 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Darazsak Sportakadémia 19 17 22 24 82
Óbudai Kaszások U14 Leány 10 9 0 14 33

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Babay-B. 7, Horváth, Mahomud 6, Csicsvári 5, Csocsán , Horváth H., Rompos 2, Bobvos, Bene 2, STERBENZ 7, Kerékgyártó, Czirkos 6

1. félidő

Az első főtábla fordulóban nem kaptunk könnyű sorsolást, de itt már nem is nagyon lehetett könnyű ellenfelekre számítani. Előzetesen úgy számoltunk, hogy ebben a körben benne lehet akár két győzelem is, de akár 3 vereség is.

Első ellenfelünk a Sopron csapata volt, akik ha az aktuális erősorrendet nézzük, az első helyen állnak. Tudtuk, hogy ezen a mérkőzésen leginkább a gyakorlás és az utóbbi időkben előjövő hibák kicsiszolása lett volna a cél.

Az első félidőben szépen küzdöttünk, és habár látszott, hogy a Sopron a jobb csapat, nem teljesen voltunk alárendelt szerepben. Rengeteg helyzetet puskáztunk el, ami egy ilyen szintű ellenfél ellen már nem fér bele, ha szorosabb meccset akarunk játszani.

2. félidő

A harmadik negyedben nem sok babér termett nekünk, támadásban 0 pontot hoztunk, ami idén még nem fordult elő, egyszerűen semmi nem jött össze. Védekezésben pedig ellenfelünk szervezett támadásait nem tudtuk limitálni. A záró játékrészbe támadásunk feljavult, de védekezésben továbbra se tudtunk kellő ellenállást kifejteni.

Összegzés

Nem ez volt az a meccs a hétvégén, amit mindenféleképpen meg akartunk nyerni, így bő rotációt használva, kulcs játékosainknak kicsi terhelést adva játszottuk le a meccset. Az első félidő játékára tudunk majd építeni, ott azért nem rohantak át rajtunk a sárga-zöld mezesek, akik megmutatták ma is, hogy nem véletlen ők a fő esélyesek idén a bajnoki címre. Délutáni csendes pihenővel készültünk az esti Kecskemét elleni derbire.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…