Vezér nélkül

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Kara Zsombor, Földesi Boglárka

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2022-04-10 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szentendre 10 15 23 18 66
Óbudai Kaszások U18 7 11 10 14 42

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kolozsvári 11/3, Marossy 3/3, Dulic, Antal 6, Léh 4
Cs: Korpás 2, Kocsis, 2, ZÁDOR 9/3, Michel 5, Kiss

1. félidő

A vasárnapi kettős mérkőzések keretében először „B” csapatunk lépett pályára a Szentendrei KSE ellen. A decemberi, számunkra rossz emlékű idegenbeli meccsünk óta sok minden megváltozott, mi a regionális összecsapásokat a szezon második felében, váltakozó keretekkel, gyakorlásra használjuk. A szentendreieket ellenben nagy szurkolótábor kísérte el, dobokkal felszerelkezve, óriási hangulatot varázsolva a csarnokban.
Nagyon nagy motivációs különbség volt a két csapat között. Mi, az utána következő, sorsdöntő „A” meccs árnyékában nem különösebben erőltettük meg magunkat. Sőt, több játékosunk – akik kimaradtak az első számú keretünkből, – elég kedvetlen, visszafogott teljesítményt nyújtottak, de ez a visszafogottság jócskán vonatkozott csapatunk edzőjére is… ! Ugyanakkor előre meg volt beszélve, hogy a fiúk önállóan játsszák le ezt a mérkőzést.

2. félidő

A szünetben még látótávolságon belül voltak vendégeink, ám a harmadik negyed elején agresszívebb védekezésre váltottak, labdákat szerezve, könnyű gólokat dobva gyorsan eldöntötték a mérkőzést. Amelynek utolsó harmada csak formalitás volt, izgalmakat csak a Kiss-ikrek egymás elleni párharca tartogatott.

Összegzés

Kevés dolognak örülhettünk a meccsen, de Zádor bátor, ponterős játéka ezek közé tartozott. Egy ilyen szituációban sokkal többet vártunk volna vezéregyéniségeinktől, de ma nem akadt ilyen játékos a csapatunkban!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00