Vezetjük a bajnokságot!

Óbudai Kosárlabda Akadémia (U20)

Helyszín: Széchenyi István Egyetemi csarnok

Játékvezetők: Kaposi Renátó, Erős Florentina

Nézők száma: 62

Mérkőzés időpontja: 2018-12-07 16:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC U20 26 9 27 8 70
Óbudai Kosárlabda Akadémia (U20) 25 18 25 15 83

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: MOLNÁR 15, FARKAS 20/6, MELEG 10, BENCSIK 14, Dénes 4,
Cs: ONDIMA 20/3, Kosztricz, Hegedűs, Chabot, Gálfalvi

1. félidő

Szokatlan helyzetben kezdtük a mérkőzést, mivel ezen a napon, az U20-as meccs, a felnőtt találkozó előtt került megrendezésre. Ennek megfelelően mindkét csapat erős összeállításban, felnőtt játékosokkal a soraiban kezdett. Az első negyedben még a Győr vezetett, de aztán szigorítottunk a védekezésünkön, ami meg is hozta a kívánt eredményt. 1 pontos hátrányból, 8 pontos előnyre tettünk szert, így vártuk a folytatást.

2. félidő

A második félidő gyakorlatilag pontosan úgy alakult, ahogy az első. A győriek mindent megtettek, hogy megfordítsák a mérkőzést, be is húzták a harmadik negyedet 27:25-re. A negyedik negyed viszont ismét a miénk lett, így a meccset is sikerült megnyernünk.

Összegzés

Igazi rangadón győzedelmeskedtünk, hiszen a mérkőzést megelőzően éppen a győri csapat vezette előttünk a tabellát. Ezzel a győzelemmel pedig átvettük az első helyet! Átütő siker volt ez, hiszen a Győr hazai pályán komoly játékerőt képvisel. Mostantól az lesz a célunk, hogy első helyünket megőrizzük egészen a bajnokság végéig.

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00