Zsinórban a 8. győzelem!

Óbudai Kosárlabda Akadémia (U20)

Helyszín: Salgótarjáni Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Deák Csaba, Trizna Pál

Nézők száma: 46

Mérkőzés időpontja: 2019-01-25 16:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Salgótarjáni KSE U20 8 21 17 10 56
Óbudai Kosárlabda Akadémia (U20) 28 29 11 19 87

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: PINTÉR 12/6, Bencsik 2, Reiter 6, FARKAS 12, SCHILLER 29/3

Cs: Ondima 3, Molnár 7/6, HEGEDŰS 12, Simon, Gálfalvi 4

1. félidő

Tökéletesen megvalósították a srácok, amit elterveztünk, Rögtön az elején egyértelművé akartuk tenni, hogy itt csak egy csapatnak van esélye a győzelemre. 20 ponttal húztuk be a nyitó negyedet, tehát már a második felvonásban az volt a fő szempont, hogy mindenki elég játékidőt kapjon ezen a találkozón. Folyamatosan 3 juniorral a pályán, sikerült tovább növelnünk előnyünket. A második negyedet is megnyertük 8 ponttal, így megnyugtatónak mondható 28 pontos előnnyel vártuk a második félidőt.

2. félidő

A harmadik negyed volt az egyetlen játékrész, amelyet nem sikerült megnyerni. Támadásban is és védekezésben is visszaesett a teljesítményünk, ami a megfelelő koncentráció és motiváltság hiányának volt betudható. Mielőtt azonban bárkiben is kétségek merültek volna fel, ismét átvettük az irányítást. Szigorítottunk a védekezésünkön, ismét labdákat szereztünk és rendre könnyű kosarakkal fejeztük be támadásainkat. 8 ponttal megnyertük a záró negyedet is, így sima győzelem lett a vége.

Összegzés

Nyerni mentünk Salgótarjánba. Mivel kiélezett csatát folytatunk a bajnoki címért, nem fér bele egy ilyen jellegű botlás. Esélyesnek megfelelően, végig kontrollálva a találkozót sikerült megszereznünk ezt a győzelmet. Ez volt a 8. győzelmünk zsinórban. Jövő héten is idegenben lépünk pályára, egymás után harmadik alkalommal. Nem is lehet más célunk, minthogy kilencre növeljük győzelmi sorozatunkat. Köszönjük szurkolóinknak a biztatást, a jövőben is sikerekkel igyekszünk Nektek meghálálni a támogatást!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00