Zsinórban a 8. győzelem!

Óbudai Kosárlabda Akadémia (U20)

Helyszín: Salgótarjáni Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Deák Csaba, Trizna Pál

Nézők száma: 46

Mérkőzés időpontja: 2019-01-25 16:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Salgótarjáni KSE U20 8 21 17 10 56
Óbudai Kosárlabda Akadémia (U20) 28 29 11 19 87

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: PINTÉR 12/6, Bencsik 2, Reiter 6, FARKAS 12, SCHILLER 29/3

Cs: Ondima 3, Molnár 7/6, HEGEDŰS 12, Simon, Gálfalvi 4

1. félidő

Tökéletesen megvalósították a srácok, amit elterveztünk, Rögtön az elején egyértelművé akartuk tenni, hogy itt csak egy csapatnak van esélye a győzelemre. 20 ponttal húztuk be a nyitó negyedet, tehát már a második felvonásban az volt a fő szempont, hogy mindenki elég játékidőt kapjon ezen a találkozón. Folyamatosan 3 juniorral a pályán, sikerült tovább növelnünk előnyünket. A második negyedet is megnyertük 8 ponttal, így megnyugtatónak mondható 28 pontos előnnyel vártuk a második félidőt.

2. félidő

A harmadik negyed volt az egyetlen játékrész, amelyet nem sikerült megnyerni. Támadásban is és védekezésben is visszaesett a teljesítményünk, ami a megfelelő koncentráció és motiváltság hiányának volt betudható. Mielőtt azonban bárkiben is kétségek merültek volna fel, ismét átvettük az irányítást. Szigorítottunk a védekezésünkön, ismét labdákat szereztünk és rendre könnyű kosarakkal fejeztük be támadásainkat. 8 ponttal megnyertük a záró negyedet is, így sima győzelem lett a vége.

Összegzés

Nyerni mentünk Salgótarjánba. Mivel kiélezett csatát folytatunk a bajnoki címért, nem fér bele egy ilyen jellegű botlás. Esélyesnek megfelelően, végig kontrollálva a találkozót sikerült megszereznünk ezt a győzelmet. Ez volt a 8. győzelmünk zsinórban. Jövő héten is idegenben lépünk pályára, egymás után harmadik alkalommal. Nem is lehet más célunk, minthogy kilencre növeljük győzelmi sorozatunkat. Köszönjük szurkolóinknak a biztatást, a jövőben is sikerekkel igyekszünk Nektek meghálálni a támogatást!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00