101 pontos győzelem!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szabó István, Tompa Gellért

Nézők száma: 63

Mérkőzés időpontja: 2019-11-24 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapest Basket 3 10 6 4 23
Serdülő U13 34 24 34 32 124

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/C: Sárváry 6, HORVÁTH 24, KŐSZEGHY 10, LÜCKL 12, NÉMETH 24, Orosházi 4, LOVAS 14, LUGOSSY 8, HERCZEG 8, Jójárt, KÖCSE 12, Dózsa 2.

1. félidő

Látva a másik meccs eredményét sejthető volt, hogy esélyesként lépünk pályára. Erről persze egy szót sem ejtettünk, egyáltalán nem foglalkoztunk ellenfelünkkel az öltözőben. Saját játékunkra összpontosítottunk és arra, hogy mi az, amit mi szeretnénk viszont látni a pályán. Szerencsére rögtön az első pillanattól a srácok, a kérések zömét meg is valósították, így már az első negyed végén 31 pontos előnyre tettünk szert. Bár a második negyed nem volt annyira meggyőző, mint az első, azért ebben a játékrészben is tovább nyílt az a bizonyos olló akét csapat között.

2. félidő

A folytatásban egyértelmű volt, hogy tartjuk magunkat az elhatározásunkhoz, hogy a fejlődést szem előtt tartva, igenis mindenki kapja meg a lehető legtöbb játékpercet. Ennek köszönhetően, mint az idei összes meccsünkön, most is ugyanazokkal az összeállításokkal léptünk pályára a második félidőben, mint az elsőben. Bár a mérkőzés sorsa már rég eldőlt, mi mégis igyekeztünk saját magunkra és a kitűzött feladatokra fókuszálni. Ennek a hozzáállásnak volt köszönhető, hogy ekkora fölény alakult ki a végére…

Összegzés

Örülünk, hogy hazai pályán sikerült megnyernünk mindkét meccsünket és így, majd egy hónap múlva ismét egy csoporttal feljebb mérettetthetünk meg. Sok még a feladat és az általunk eltervezett fejlődéshez elengedhetetlen, hogy mind jobb és jobb csapatok ellen tehessük magunkat próbára. Köszönjük szépen mindenkinek a szurkolást! Folytatjuk tovább a munkát és bízunk benne, hogy legközelebb is győzelmekkel hálálhatjuk meg a bíztatást! Egy-kettő-három KaszááááSOKSOKSOK! ????

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00