12. helyen zártunk

Helyszín: Gabányi László Sportcsarnok (1116 Budapest Hauszma

Játékvezetők: Bárány Levente, Hegedűs Attila

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-29 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Török Flóris-Törekvés SE/A 18 16 16 13 63
Óbudai Kaszások U14 Leány 18 6 15 17 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

BABAY-B. 16, KRONAVETTER 8, Csocsán , Mahmoud 7, KERÉKGYÁRTÓ 6, CZIRKOS 19, Bobvos 2, Sterbenz 4, Csicsvári 1, Bene 2, Horváth A., Horváth H.

1. félidő

Utolsó U14-es bajnoki meccsünket játszottuk. Jól ismert ellenfél várt ránk, mindenféleképp nyerni szerettünk volna. Első ötösünk ennek megfelelő elánnal ment fel a parkettre. Az előny majdnem végig nálunk volt, Lili-Kinga hátvéd páros szépen szervezte a játékot.

Második ötösünk valamiért nem a kellő lendülettel lépett pályára és az ellenfelünk letámadása ellen csak szenvedve tudtunk kosárlabdázni. Nem találtuk a ritmusunk, védekezésben pedig könnyű kosarakat kaptunk

2. félidő

Nem hozta meg a kellő áttörést a szabadon cserélés sem, a bordó mezesek élesebbek voltak, pontosabban játszottak. Kemény letámadó védekezésüket, amelybe minden egyes labdabirtoklásunkra jutott egy fault, nem sikerült kellően következesen fújni (és nem csak a faultoknál hiányzott a következetesség) . Nehéz így ebben a korban játszani, hogy nem egyforma a faulthatár, és az ellenfél „fizikai terror” alatt tart minket.

Ennek ellenére ugyanúgy, mint a Szeged elleni meccsen, itt sem tudtuk átlépni azt a lélektani határt, amire szükségünk lett volna, nem tudtunk bejönni 7 pont alá egyszersem, így végül az ellenfél örülhetett.

Összegzés

Valahogy nem pörögtünk ma kellőképpen, ami a túloldalt megvolt. Egy ilyen meccsen a szívünket lelkünket ott kellett volna hagyni de valami összenyomott minket fejben és nem jött ki az a tudás ami bennünk rejlik. Sajnálom, hogy ez a meccs nem úgy sikerült ahogy szerettük volna. Ennek ellenére büszkék lehetünk a csapatra. Amit, az elmúlt négy évben elértünk az óriási dolog, úgyhogy le a kalappal! Még egy kadett mérkőzés vár ránk és utána zárjuk az évet!

Köszönjük a BEAC-nak a rendezést akik magas színvonalú tornát rendeztek, és a zártkapu ellenére mindent megtettek, hogy döntő hangulatot varázsoljanak ????

Hasonló tartalmak

  • Idén a kadett csapattal elsődleges célunknak az országos főtáblára való került tűztük ki. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hisz a csapat nagy részben átalalkult. Első meccsünket a Csata DSE fiatalabb tehetséges csapatával játszottuk. Igazi első meccs volt, sok izgulással és pontatlanággal. Az első félidőben meghatározó volt…

  • Bár innen is a továbbjutás és a 32-es főtáblára kerülés volt a célunk, meg kell jegyeznünk, hogy a legnehezebb csoportba kerültünk a sorsoláskor. Elenfeleink az előző szezonban „A” döntőben szereplő csapatok voltak, mi mégis hittünk benne, hogy tovább tudunk jutni. Volt olyan mérkőzés, ahol a tisztes helytállás…

  • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…