12. helyen zártunk

Helyszín: Gabányi László Sportcsarnok (1116 Budapest Hauszma

Játékvezetők: Bárány Levente, Hegedűs Attila

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-29 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Török Flóris-Törekvés SE/A 18 16 16 13 63
Óbudai Kaszások U14 Leány 18 6 15 17 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

BABAY-B. 16, KRONAVETTER 8, Csocsán , Mahmoud 7, KERÉKGYÁRTÓ 6, CZIRKOS 19, Bobvos 2, Sterbenz 4, Csicsvári 1, Bene 2, Horváth A., Horváth H.

1. félidő

Utolsó U14-es bajnoki meccsünket játszottuk. Jól ismert ellenfél várt ránk, mindenféleképp nyerni szerettünk volna. Első ötösünk ennek megfelelő elánnal ment fel a parkettre. Az előny majdnem végig nálunk volt, Lili-Kinga hátvéd páros szépen szervezte a játékot.

Második ötösünk valamiért nem a kellő lendülettel lépett pályára és az ellenfelünk letámadása ellen csak szenvedve tudtunk kosárlabdázni. Nem találtuk a ritmusunk, védekezésben pedig könnyű kosarakat kaptunk

2. félidő

Nem hozta meg a kellő áttörést a szabadon cserélés sem, a bordó mezesek élesebbek voltak, pontosabban játszottak. Kemény letámadó védekezésüket, amelybe minden egyes labdabirtoklásunkra jutott egy fault, nem sikerült kellően következesen fújni (és nem csak a faultoknál hiányzott a következetesség) . Nehéz így ebben a korban játszani, hogy nem egyforma a faulthatár, és az ellenfél „fizikai terror” alatt tart minket.

Ennek ellenére ugyanúgy, mint a Szeged elleni meccsen, itt sem tudtuk átlépni azt a lélektani határt, amire szükségünk lett volna, nem tudtunk bejönni 7 pont alá egyszersem, így végül az ellenfél örülhetett.

Összegzés

Valahogy nem pörögtünk ma kellőképpen, ami a túloldalt megvolt. Egy ilyen meccsen a szívünket lelkünket ott kellett volna hagyni de valami összenyomott minket fejben és nem jött ki az a tudás ami bennünk rejlik. Sajnálom, hogy ez a meccs nem úgy sikerült ahogy szerettük volna. Ennek ellenére büszkék lehetünk a csapatra. Amit, az elmúlt négy évben elértünk az óriási dolog, úgyhogy le a kalappal! Még egy kadett mérkőzés vár ránk és utána zárjuk az évet!

Köszönjük a BEAC-nak a rendezést akik magas színvonalú tornát rendeztek, és a zártkapu ellenére mindent megtettek, hogy döntő hangulatot varázsoljanak ????

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00