2/2 az első fordulón!

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Bózsó Gábor, Szabó II. Péter

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-10-27 10:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BLF Bolhák 5 8 6 7 4 30
Dűlői Kaszások 10 16 6 9 17 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Krajcsovich:5, Körtvélyessy:6, Demeter:2, Németh:11, STERBENZ:5, SZÉKELY, CSÁSZÁR M.:0, Császár L.:1, Koncz:0, HALÁSZ:13, Wéber:0, Starcz:2,

1. félidő

Az első fordulót a BLF Bolhák csapatával folytattuk közvetlenül első diadalunk után. A kezdeti lámpalázon már az előző meccsen túlestünk, ez a meccs már olajozottabban indult, de azt ezúttal is túlzás lenne állítani, hogy jól ment a csapatnak. Az első negyedben Ati indított 6 ponttal,majd Peti és Dávid is betalált. A második etapban pedig Balázs szállította sorra a pontokat Joni és Jázmin segítségével, így mindig egyre távolabb tudtunk lépdelni jóval képzetlenebb ellenfelünktől. A félidőben ezúttal eggyel kevesebb büntető esett be, de még a 12/6 sem egy rossz arány! Bravó Jázmin, Peti, Ati, Panka, Lilla, Joni!

2. félidő

A harmadik játékrész igen csak szenvedősre sikerült, nem tudtuk rendesen széthúzni a pályát, inkább saját játékosaink voltak útban, mintsem ellenfelünk. Ebben a negyedben a védekezésünk sem szuperált, sorra felejtettük el, hol az emberünk , ellenfelünk pedig ezt ezúttal büntetni tudta. Az utolsó felvonásban végre szépen ment a labda, agresszív volt a védekezés, Misi remek mezőny munkájából, főképp Joni tudott eredményes lenni, de Balázs, Panka és Jázmin is szépen termelt! Ennek köszönhetően simán hoztuk is a negyedet, ezzel megnyerve a mérkőzést!

Összegzés

Ezen a meccsen már sokkal több bíztató dolgot láttam, mint az előzőn, ám még mindig sok mindent kell kijavítanunk. Ami tetszett, hogy a harmadik negyedes leolvadáson kívül, az egész meccsen hajtottunk és küzdöttünk és ugyan sok hibával játszottunk, de mindenki a legjobbra törekedett! Remélem a hozzáállásunk töretlen marad, a hibákon pedig hajlandóak leszünk dolgozni az edzéseken, ha ez így lesz, biztos vagyok benne, hogy tovább fogunk felfelé lépdelni a tabellán! Csak így tovább, hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…