A Boys is bemutatkozott a Kenguru Kupán

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Boros Krisztina, Szilágyi Tamás

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-10-20 08:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd Bakáts 8 14 3 10 21 56
U11 Kaszás Boys 9 0 7 11 9 36

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Kiszely Kristóf 5, Lukács Ádám 4, HIDVÉGI Donát 8, Sztojka Balázs 4, Földes Ádám 1, BÁNDI Kornél 7 , Vikár Alex 1, RAVASZ Péter 6, Teremi Dániel 0, Marosán Levente 0.

1. félidő

Vasárnap a negyedik U11-es csapatunk is megkezdte a szereplést az idei Kenguru kupán, ahol a Honvéd Bakáts és a Józsefváros csapatával mérhettük össze tudásunkat. Nagy öröm, hogy négy csapattal tudtunk neki menni az első fordulónak, hiszen így minél több gyerek tudta kipróbálni magát meccs helyzeten.
Az első mérkőzésünk 8:30 kor kezdődött, de szerencsére mindenki nagyon éberen és összeszedetten tudott pályára lépni. Az első ötösünk jól kezdte a mérkőzést, nagyon pörgős és jó támadásokat tudtunk vezetni, amelynek köszönhetően egész negyed alatt sikerült előnyben játszanunk és végül 8-9 es vezetéssel tudták átadni a stafétát a fiúk. A második negyedben már sajnos nem tudtunk ugyan olyan pontossággal játszani, így ellenfelünk az eladott labdáinkból könnyű kosarakat tudott szerezni. Sajnos ekkor senki sem tudott olyan labda biztos lenni, hogy pontot tudjunk szerezni, de a negyed vége felé már sikerült szép akciókat kialakítanunk.

2. félidő

A félidei büntetőket jó, 70% os pontossággal értékesítettük, így sikerült közelebb férkőznünk az ellenfelünkhöz. A harmadik negyed is jó játékot hozott és nagy küzdelmet a felek között, melynek a végén ismét sikerült 1 pontot faragnunk a Bakáts csapatán és 10-11 re nyerni a játékrészt, így marad még némi remény a záró negyed előtt. Hiába készültünk egy hatalmas hajrára, ellenfelünk 13-as játékosával aki 15 pontot hozott össze az utolsó 10 percben, így hiába szereztünk ismét 9 pontot, sajnos nem tudtuk megszorongatni ellenfelünket. Végeredmény 56- 36.

Összegzés

A végeredmény ellenére nagyon sok pozitív dolog történt a pályán, amelynek örülhetünk, mind a 10 gyerkőc, aki korán reggel eljött játszani nagyon kitett magáért, ezért dicséret jár mindenkinek, köztük a Szülőknek is!  Folytatás a Józsefváros ellen egy pihenőt követően, akik ellen már a győzelemben is reménykedhettünk. Csak így tovább!

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00