A harmadik összecsapást mi nyertük

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Steiner Máté, Matóczay Bálint

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-04-27 08:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások 5 9 3 10 10 37
Kaszás Girls 23 13 5 10 7 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Csocsán 4, Csonka 1, Mahmoud 4, Hámori 1, Csicsvári 2, Bene, ROMPOS 5, Krajcsovich, Henglár 2, BABAY-B. 7, Sterbenz 1, CZIRKOS 31

1. félidő

Harmadszor találkoztunk a fiúkkal idén. Eddig 2-0-ra ők vezették a párharcot, az utolsó összecsapáson mindenféleképpen szerettünk volna nyerni. Rövid hetünk volt az ünnep miatt de jónak éreztem a felkészülést.
Megcseréltük a két ötösünket, és a kezdeti pontatlan befejezések után beindult az „úthenger”. 23-5-ös előnyt alakítottunk ki, agresszívan-keményen védekeztünk, sok hibára kényszerítettük őket. A szerzett labdákból-lepattanókból gyorsan tudtunk indulni.
Második negyedben már ébredeztek a fiúk, de még mindig érezhető volt egy sebességkülönbség a mi javunkra. Felállt támadásunk egészen gördülékenyen folyt, jó betöréseink jó befutásaink voltak. Védekezésünk kicsit gyengült.

2. félidő

Közepes büntetőzés után magabiztos előnyünkkel folytatódott a mérkőzés.

A harmadik negyedre már a fiúk is felébredtek, ezt két gyors kosárral jelezték. Innentől már teljesen egyenrangúként játszott a két csapat. Mi nem tudtuk tartani az első negyedbeli sebességet-agresszív védekezést. Nem volt meg a jó védekezésünk, így a jó támadásunk is hiányzott.
A negyedik negyedben jött a fordulópont, itt már a fiúk felénk kerekedtek, mind támadásban, mind védekezésben. Így habár szűken de ők nyerték a negyedet. A sok kialakított helyzetnek, illetve annak, hogy sokan vállalkoztak annak örültem.

Összegzés

Nagyon jól sült el az, hogy megcseréltük az ötösöket, sikerült óriási előnyre szert tennünk az első negyedben. Pontban nem érzem, hogy ennyi lenne a két csapat között de ma reggel, egy lendületes kezdéssel kialakítottuk a végső különbséget. Az utóbbi időben hiányoltam a kemény agresszív védekezést, a mai meccsen (főleg az első félidőben), nagyon jól védekeztünk, labdáson labdanélkülin. Ez a védekezés maradjon, és legyen a cél, mert ezekből lehet majd könnyedén, gyorsan támadni. Szép volt Lányok!!!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…