A harmadik összecsapást mi nyertük

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Steiner Máté, Matóczay Bálint

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-04-27 08:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások 5 9 3 10 10 37
Kaszás Girls 23 13 5 10 7 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Csocsán 4, Csonka 1, Mahmoud 4, Hámori 1, Csicsvári 2, Bene, ROMPOS 5, Krajcsovich, Henglár 2, BABAY-B. 7, Sterbenz 1, CZIRKOS 31

1. félidő

Harmadszor találkoztunk a fiúkkal idén. Eddig 2-0-ra ők vezették a párharcot, az utolsó összecsapáson mindenféleképpen szerettünk volna nyerni. Rövid hetünk volt az ünnep miatt de jónak éreztem a felkészülést.
Megcseréltük a két ötösünket, és a kezdeti pontatlan befejezések után beindult az „úthenger”. 23-5-ös előnyt alakítottunk ki, agresszívan-keményen védekeztünk, sok hibára kényszerítettük őket. A szerzett labdákból-lepattanókból gyorsan tudtunk indulni.
Második negyedben már ébredeztek a fiúk, de még mindig érezhető volt egy sebességkülönbség a mi javunkra. Felállt támadásunk egészen gördülékenyen folyt, jó betöréseink jó befutásaink voltak. Védekezésünk kicsit gyengült.

2. félidő

Közepes büntetőzés után magabiztos előnyünkkel folytatódott a mérkőzés.

A harmadik negyedre már a fiúk is felébredtek, ezt két gyors kosárral jelezték. Innentől már teljesen egyenrangúként játszott a két csapat. Mi nem tudtuk tartani az első negyedbeli sebességet-agresszív védekezést. Nem volt meg a jó védekezésünk, így a jó támadásunk is hiányzott.
A negyedik negyedben jött a fordulópont, itt már a fiúk felénk kerekedtek, mind támadásban, mind védekezésben. Így habár szűken de ők nyerték a negyedet. A sok kialakított helyzetnek, illetve annak, hogy sokan vállalkoztak annak örültem.

Összegzés

Nagyon jól sült el az, hogy megcseréltük az ötösöket, sikerült óriási előnyre szert tennünk az első negyedben. Pontban nem érzem, hogy ennyi lenne a két csapat között de ma reggel, egy lendületes kezdéssel kialakítottuk a végső különbséget. Az utóbbi időben hiányoltam a kemény agresszív védekezést, a mai meccsen (főleg az első félidőben), nagyon jól védekeztünk, labdáson labdanélkülin. Ez a védekezés maradjon, és legyen a cél, mert ezekből lehet majd könnyedén, gyorsan támadni. Szép volt Lányok!!!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00