A „hazaiakat” is legyőztük

Helyszín: Zrínyi Gimnázium

Játékvezetők: Bárány Levente, Boros Krisztina

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-12-08 16:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darázslányok/B 4 4 2 9 6 25
Kaszás Boys 10 9 3 14 9 45

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Körtvélyessy 8, Mityók 4, Orosházi 2, TÓTH 11, HALÁSZ, Henye 3, PÁLL 2, Herczeg 2, Borsányi 8, Székely 5, Daróczi.

1. félidő

Pihenő nélkül folytattuk a kőbányai lányok ellen. A többségben 2008-as hölgyekből álló csapat ellen reális győzelmi esélyünk volt, sikerült ennek megfelelően indítani a csatát. Úgy látszik, ma nagyjából 4-5 percet tudtunk koncentrálni, ugyanis itt is tapasztalható volt a negyed közepétől történő visszaesés. A második negyedről is szinte ugyanaz mondható el, a játékrész közepéig nagyobb előnyt építettünk, majd a végére visszaesett a teljesítményünk. Kicsit korainak tűnik ez a fáradás, a jövőben ezen mindenképpen javítani kell.

2. félidő

A büntetőzésnél nem alkottunk maradandót, három kosarunkat nem tehetjük ki az ablakba. A második félidőben is sikerült mindkét játékrészt megnyerni. Voltak szép gyorsindításaink, amikor sikerült megtalálnunk a sávokat és ennek megfelelően juttattuk előre a labdát. Nagyon tetszettek a segítések védekezésben. Voltak váltásaink is, remélhetőleg ez is egyre komfortosabban megy majd a fiúknak. Összességében újra két hasznos meccset játszhattunk. Örülhetünk a két győzelemnek.

Összegzés

A második mérkőzésen U12-es és U11-es ötösökkel játszottunk. Külön szeretném megdicsérni az U11-es fiúkat, akiknek a védekezése rengeteget fejlődött a legutóbbi fordulóhoz képest. Bekerültek a karok a passzsávokba, jó helyen és jó pozícióban kezdtük meg a gyűrűnk védését. Az idősebb fiúk is jól teljesítettek védekezésben, tőlük egy kicsit kreatívabb támadójátékot vártam volna felállt védelem ellen. Másfél hónapig nem találkozunk most, addig mindenkinek van lehetősége tovább fejlődni. Minden csapattagnak és családjuknak kellemes Karácsonyt és BÚÉK! 🙂

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00