A helyzetből a maximumot

Helyszín: Ludovika Aréna

Játékvezetők: Káré Gergő, Paulus Bence

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-03-02 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd SE U20 29 22 30 29 110
Óbudai Kaszások U20 11 12 10 14 47

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Vas-Teplán 2, KOLOZSVÁRI 17/9, Marossy 6/6, Kalassai 3/3, ANTAL 13/3
Cs: Korpás, Kocsis 4, Léh 2, Katona, Dulic, Sipos

1. félidő

Tartalékos összeállításban érkeztünk a Ludovika Arénába, a listavezetőhöz. Nem a megszokott kerettel, de így is készen álltunk a megmérettetésre. Szerettünk volna saját magunknak bizonyítani, magunkkal versenyezni és magunkhoz képest előre lépni. Ellenfelünk azonban már az első percektől dominált, amitől kicsit megszeppent a csapat. Nem tudtuk percekig megcsinálni az alap dolgokat, utána viszont mi is magunkra találtunk. Sikerült megcsinálni azokat a dolgokat, amiket a mérkőzés elején és időkéréseknél megbeszéltünk. Amikor a saját ritmusunkban tudtunk játszani, nagyon szép megoldások születtek és nekünk ezen a mérkőzésen ez volt a fontos. Eredménytől függetlenül jó első félidőt zárt a csapat.

2. félidő

A második félidőben szerettük volna megtartani a javuló tendenciát és jó kosárlabda képet megtartani. Remek egyéni teljesítmények is születtek a második félidőben. Olyan az ellenfelünk nem tudott megállítani minket percekig. A végéig kitartott lelkesedésünk és sikerült a játék minden elemében feljavulni. Összességében pedig jó szájízzel befejezni a mérkőzést, az eredmény ellenére is.

Összegzés

Büszke vagyok a srácokra mert nagy feladatot kaptak és tisztesen helyt álltak. Sikerült csak magunkkal foglalkozni és megvalósítani a megbeszélteket. Az ilyen meccsek remek lehetőségek a fejlődésre és képet mutatnak hogy mennyit kell még fejlődnünk, egyénileg és csapatszinten is!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00