A hétvége legnagyobb ellenállását mutattuk, de nem

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola

Játékvezetők: Szőts Dávid István, Németh Fanni

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-10-02 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szedeák/A 16 26 22 8 72
Serdülő U14 10 9 5 11 35

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

PAÁR 6, Grósz 5/3, Zádor, Ács 3, Daróczi 2
Mihályi 2, HALÁSZ 8, Jendrolovics, Tóth 3, Kocsis, Raj M. 4, Raj Z. 2

1. félidő

Nagyon felszabadultan és energetikusan kezdtük a mérkőzést, és az első hat percig szépen tartottuk magunkat. A védekezésünk agresszivitásunknak és a pontos befejezéseinknek köszönhetően 11-10-re még tudtunk vezetni, majd ezután kezdett a Szeged ébredezni. Ellenfelünk koncentráltabb játékot mutatott, illetve a mi kezdeti nagy fellángolásunk hanyatlani kezdett. Az első negyed végére már át tudta venni a vezetést a SZEDEÁK. A második negyed nem sikerült ilyen jól, a félidőben 23 pontos hátránnyal fordultunk.

2. félidő

A harmadik negyedben a támadásunk a leggyengébbnek bizonyult a mérkőzésen, és emellé jó védekezés se párosult, így a különbség tovább növekedett. Az utolsó negyedben az ellenfél egy gyengébb szerkezetet küldött a pályára, és igaz, hogy a támadásunk itt sem mutatott túl nagy fejlődést, viszont a védekezésünk jobb volt ebben a negyedben, így ezt az utolsó negyedet sikerült megnyernünk.

Összegzés

A Szeged csapata hasonló stílusban játszik, mint mi, és ezért is sikerült egy jobb mérkőzést játszanunk ellenük, mint a Mafc ellen. Szerkezetileg, fizikálisan erősebb csapat, mint mi, ezt például a palánk alatti játékban és a lepattanózásban vettük észre leginkább. Jó volt látni, hogy a mérkőzés egyes szegmenseiben tudtunk jól játszani, sajnos ebből sokkal több kéne, hogy partiban tudjunk maradni ezen a szinten ilyen csapatok ellen. Gratulálunk a Szegednek, sok sikert nekik!

Hasonló tartalmak

 • Süle Krisztina vezetőedző beszámolója

   

  Leány Junior Selejtező II.

  1 győzelem – 1 vereség

   

  A Nemzeti Junior Bajnokság második selejtező körében a Vasas Akadémia/B és a Török Flóris csapatával mérkőztünk meg. Az első mérkőzés második negyedében kiharcoltunk egy 10 pontos előnyt, melyet a harmadik negyedben tudtuk…

 • Két győzelem, egy vereség!

   

  A tét a főtáblára való bejutás volt, amihez (jelen információink szerint) a három mérkőzésből legalább kettőt meg kellett nyernünk. Természetesen minden meccsünkön győzni szerettünk volna, de azt már előzetesen sejtettük, hogy a körmendi csapatot, hazai pályán nagyon nehéz lesz megverni. Bár szombaton…