A hétvége mérlege 1-1, de a pohár félig tele van!

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Mészáros Nándor

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-14 10:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Török Sasmadarak 10 12 4 6 32
Óbudai Kaszások U12 Hobbi 10 5 12 16 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: HORVÁTH ÁRON 18, KISZELY KRISTÓF 11, Hidvégi D. 4, Csikós M. 4, Novák D. 3, Földes Á 2, Dienes A. 1, Sztojka B.

1. félidő

Kevés pihenő után jött a 2.mérkőzés, de bírtuk erővel nyolcan is. Mindkét oldalon sok volt a technikai hiba, ám azért vezettünk szép támadásokat, így 10-10-el fordultunk a 2.negyedre. Itt megint volt egy kis rövidzárlat, így a lányok némi előnnyel várták a 2. játékrészt. A védekezésünkkel nem volt különösebb gond, de megint hiányzott a koncentrálás a dobásoknál, így rengeteg helyzetet elpuskáztunk.

2. félidő

Az eddigi négy meccsünk legjobb félidejével sikerült fordítani a második félidőben! Látszott hogy mindenki küzd egymásért, és igyekszik értékesíteni a helyzeteit. A védekezésünk kemény maradt, de most támadásban is meg tudtuk azt mutatni amit tudunk. Az utolsó percekben már nem forgott veszélyben a győzelmünk, így kicsit kiengedtünk, és akkor kaptunk két elkerülhető kosarat. A srácok jól küzdöttem abszolút megérdemeltük a győzelmet!

Összegzés

Sajnos továbbra is meg kell említeni, hogy a jelenlegi helyzetben különösen nehéz a fejlődés, mert kevés edzésidőnk van. Sok a lemaradás, és a javításra váró dolog, de igyekszünk odatenni magunkat. Ebben a fordulóban már több szép, és tudatos dolgot láttam mint az elsőben, ez mindenképpen örömteli. Az első mérkőzésen bizonyos periódusokban jó volt a védekezésünk, míg a másodikon nagyon szép fordítást mutattak be a srácok. Összességében előreléptünk, de lesz min dolgozni a következő fordulóig.

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00