A hétvége mérlege 1-1, de a pohár félig tele van!

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Mészáros Nándor

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-14 10:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Török Sasmadarak 10 12 4 6 32
Óbudai Kaszások U12 Hobbi 10 5 12 16 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: HORVÁTH ÁRON 18, KISZELY KRISTÓF 11, Hidvégi D. 4, Csikós M. 4, Novák D. 3, Földes Á 2, Dienes A. 1, Sztojka B.

1. félidő

Kevés pihenő után jött a 2.mérkőzés, de bírtuk erővel nyolcan is. Mindkét oldalon sok volt a technikai hiba, ám azért vezettünk szép támadásokat, így 10-10-el fordultunk a 2.negyedre. Itt megint volt egy kis rövidzárlat, így a lányok némi előnnyel várták a 2. játékrészt. A védekezésünkkel nem volt különösebb gond, de megint hiányzott a koncentrálás a dobásoknál, így rengeteg helyzetet elpuskáztunk.

2. félidő

Az eddigi négy meccsünk legjobb félidejével sikerült fordítani a második félidőben! Látszott hogy mindenki küzd egymásért, és igyekszik értékesíteni a helyzeteit. A védekezésünk kemény maradt, de most támadásban is meg tudtuk azt mutatni amit tudunk. Az utolsó percekben már nem forgott veszélyben a győzelmünk, így kicsit kiengedtünk, és akkor kaptunk két elkerülhető kosarat. A srácok jól küzdöttem abszolút megérdemeltük a győzelmet!

Összegzés

Sajnos továbbra is meg kell említeni, hogy a jelenlegi helyzetben különösen nehéz a fejlődés, mert kevés edzésidőnk van. Sok a lemaradás, és a javításra váró dolog, de igyekszünk odatenni magunkat. Ebben a fordulóban már több szép, és tudatos dolgot láttam mint az elsőben, ez mindenképpen örömteli. Az első mérkőzésen bizonyos periódusokban jó volt a védekezésünk, míg a másodikon nagyon szép fordítást mutattak be a srácok. Összességében előreléptünk, de lesz min dolgozni a következő fordulóig.

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30